Ariz Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Ostatnio śnił mi się ten sam sen. Leżałem w nim na polanie, był dzień, a ja wpatrywałem się w niebo. Nagle zobaczyłem znak, który tak wyglądał: był to trójkąt z trzech świecących kul, na środku podstawy była czwarta kula. Wszystkie kule połączone były niebieskimi promieniami. Po zobaczeniu tego znaku zrobiła się noc, kule zaczęły się przemieszczać. Latały swobodnie po nocnym niebie. W tym momencie się obudziłem. Wiecie może co ten sen ma oznaczać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatiJo Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Jak z Twoim rozwojem duchowym? Interesujesz się ezoteryką, jakąś jej dziedziną? Pracujesz nad sobą, rozwijasz się? Jeśli tak - sen może oznaczać chęć wejścia Twojego wyższego Ja na kolejny poziom, jednak jeszcze nie jesteś w pełni gotowy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariz Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 Kiedyś zajmowałem się ezoteryką, a przestałem jakoś tak 4 miesiące temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatiJo Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Tak mi się kojarzy ten znak... Z chęcią przejścia jaźni w wyższą formę z trójkąta... A w zasadzie z piramidy... Czy ten trójkąt był trójwymiarowy, mógłby być piramidą? Ewentualnie w piramidę dopiero próbujesz wejść... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariz Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 Nie był trójwymiarowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts