agula114 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 śniło mi się, ze jestem w szkole i idąc do klasy spotkałam koleżaknę i kolegę z klasy. Obydwoje byli bardzo speszeni. Spytałam sie koleżanki co się stało, a ona odpowiada mi, ze myślą czyni iść na wagary bo chca troche czasu ze soba spedzic i wtedy kolega ją przytulił. Mam z nimi dobry kontakt i nie są parą. jak mogę to rozumieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 agula114, Mam z nimi dobry kontakt, możesz coś więcej na ten temat napisać? Konkretnie, jakie relacje łączą Cię z nią, a z nim.Może ostatnimi czasy zauważyłaś, że tych dwoje więcej czasu spędza w swoim towarzystwie? Może sama pragniesz związku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Hmm. Możliwe że ten chłopak Ci się podoba lub wiążesz z nim jakieś nadzieje a koleżanka z kolei jest jedną z twoich dobrych koleżanek z którą spędzasz trochę czasu. Jeśli tak to prawdopodobnie boisz się iż jej uda się zdobyć serce chłopaka i Cię w ten sposób ubiegnie .Twoje obawy podświadome z których nie koniecznie musisz sobie zdawać spraw ukazały się w Twoim śnie. Sephira-słusznie prosi o więcej szczegółów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agula114 Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 sama jestem w związku Z tą koleżanka rozmawiamy niemal o wszystkim, czesto mi sie zwierza... jesteśmy bardzo dobrymi kumpelami... Z tym chłopakiem też się przyjażnie... czesto rozmawiamy. Ten chłopak jej sie podoba i widać ,ze on też ją bardzo lubi... I ostatnio właśnie mają ze sobą lepszy kontakt. dziwi mnie trochę czemu śniło mi się akurat tych dwoje... z góry dziękuję za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts