Domii Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Nei chodzę już z 'tym' chłopakiem jakieś 3 miechy.. Wcześniej wcale mi się nie śnił. A teraz śni mi się że -- oto mój sen -- Przepraszam go i chce żeby do mnie wróćił.. Rozmawiam z nim ale nic. Potem spotkalśmy się tam gdzie zawsze i rozmawialiśmy o przeszłości- o tym co było między nami (a chodziliśmy ze sobą jakiś 1 roczek i niestety popełniłam bląd i zerwałam z nim) - potem on mnie przytula. ale mówi mi ze mnie nie nawidzi.. :( głupi sen ale chce żeby ktoś mi go przetlumaczyl .. moje gg jak co 9374834.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Nei chodzę już z 'tym' chłopakiem jakieś 3 miechy.. Wcześniej wcale mi się nie śnił. A teraz śni mi się że -- oto mój sen -- Przepraszam go i chce żeby do mnie wróćił.. Rozmawiam z nim ale nic. Potem spotkalśmy się tam gdzie zawsze i rozmawialiśmy o przeszłości- o tym co było między nami (a chodziliśmy ze sobą jakiś 1 roczek i niestety popełniłam bląd i zerwałam z nim) - potem on mnie przytula. ale mówi mi ze mnie nie nawidzi.. :( głupi sen ale chce żeby ktoś mi go przetlumaczyl .. moje gg jak co 9374834.. Chcialabys,zeby bylo jak dawniej,dlatego chcesz go przeprosic,poprawic Wasze relacje,jednak on we snie milczy(?)(napisalas:"rozmawiam z nim,ale nic").Zalujesz po prostu swojego postepowania,tego ze z nim zerwalas.On na koniec we snie Cie przytula,daje otuche,ze wyjdziesz z tego dolka.A moze wiecej szczegolow ze snu pamietasz? pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
<3> Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Nei chodzę już z 'tym' chłopakiem jakieś 3 miechy.. Wcześniej wcale mi się nie śnił. A teraz śni mi się że -- oto mój sen -- Przepraszam go i chce żeby do mnie wróćił.. Rozmawiam z nim ale nic. Potem spotkalśmy się tam gdzie zawsze i rozmawialiśmy o przeszłości- o tym co było między nami (a chodziliśmy ze sobą jakiś 1 roczek i niestety popełniłam bląd i zerwałam z nim) - potem on mnie przytula. ale mówi mi ze mnie nie nawidzi.. :( głupi sen ale chce żeby ktoś mi go przetlumaczyl .. moje gg jak co 9374834.. Jak dla mnie to wygląda na Twoją tęsknotę za tymi chwilami spędzonymi z nim,martwi Cię to,że już nie możesz do nich wrócić.Na pewno chciałabyś spróbować z nim jeszcze raz ale boisz się odrzucenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts