rychla Napisano 15 Grudnia 2013 Napisano 15 Grudnia 2013 Witam! A więc tak ostatnimi czasy nawróciłem się do chrześcijaństwa, wczoraj modląc się przed snem powiedziałem w modlitwie do Jezusa aby dał mi jakiś znak jeśli czegoś ode mnie wymaga a ja to uczynię, następnie położyłem się spać. Na początku snu często pojawiała mi się twarz Chrystusa następnie widziałem migające trójkąty oraz piramidę masońską aż zdarzył się przeskok i miałem jakiś zwyczajny sen że gdzieś chodziłem itp itd. lecz nagle zobaczyłem otwierającą się salę a w niej około 11 kapłanów (ubrani na czarno) stojących przed jednym ale jakimś dziwnym (posiadał papieski strój chórowy) czułem od niego negatywną energię i zaraz przypisałem go do biblijnego antychrysta a gdy spojrzałem w lewą stronę widziałem tam ducha Jana Pawła II był przezroczysty, siedział na stopniu z opuszczoną głową. W kolejnym przeskoku znalazłem się w Watykanie gdzie papież Benedykt XVI udzielał mszy aż nagle obrócił się do mnie, jego twarz była sina a dookoła oczy jakby czarna i wtedy zobaczyłem jak po Watykanie panoszą się diabły z rogami kopytami itp. wszystkie spojrzały się na mnie i gdy zaczęły ruszać w moim kierunku obudziłem się. Może niektórzy mogą sobie pomyśleć że robię sobie najzwyczajniej żarty ale tak było naprawdę. Może ktoś mi opisać symbolikę tego snu ? ostatnio dużo czytałem/oglądałem filmów dokumentalnych na temat biblii, iluminatów oraz działania satanizmu w mediach więc może był to natłok informacji ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi