Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

we śnie widziałem dzieciaka na oko z 7-9 lat (nie znałem go zupełnie) któremu wlazł czerwono-pomarańczowy robak do tyłka(obrzydliwe). Nie był wielki, podobnej wielkości do małego palca. Była też jakaś wzmianka o tym że właśnie wróciliśmy z ciepłych krajów i że się doigraliśmy no bo sobie właśnie jakiegoś pasożyta przywieźliśmy. Generalnie bardzo ciekawi mnie co on może oznaczać bo nigdy mi się coś takiego nie śniło ani nic podobnego , w ogóle nie pamiętam aby mi się jakiś robak śnił (który grał główną role) Bo cały czas miałem go na oku i był bardziej jaskrawy od ciemniejszego otoczenia i widziałem jak pełza w charakterystyczny sposób, jak w bajkach

Z góry dziękuje jeżeli ktoś podejmie się interpretacji mojego snu.

Gość pideha
Napisano

Nie zajmuje sie interpretacja snów, wiec moze wypowie sie jeszcze jakis spec od snów.

W Twoim snie "uderzył" mnie motyw dziecka i robaka. Dla mnie to zawsze oznaka kłopotów. Jeszcze robok wchodzacy w odbyt komplikuje mi tutaj sprawę. Wyostrza mi jakis problem który albo Cie czeka albo obecnie cos Cie trapi. Robak może kojarzyć sie z rozkładem, ziemia z tym co materialne. Moze tez z libido.

Kolor czerwony to ostrzeżenie ale moze byc tez i ochrona. Pierwotne instynkty czy tez seksualność.

Zastanów sie dobrze, jakie masz odczucia po tym śnie. Czy ten sen Cie zmeczyl? Czy Cie dręczy i ciagle nie mozesz o nim zapomnieć.

Dla mnie osobiscie takie zestawienie symboli oznaczałyby kłopoty w najbliższej przyszłości

Prosze, w razie mozliwosci o weryfikację i zycze wszystkiego dobrego jednak