Artemidaa Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 3 godziny temu, shamansblues napisał: O :D a czy ta szafa jest nowa? Bo karta, która wyciągnęłam, to głupiec, w mojej talii właśnie cala zielona. Moje pytanie: Czy jadłam dziś na obiad kurczaka? Ma jakieś 2 latka czyli nie stara. Tak, jadłaś kurczaka udka? i myślę, że na ostro (nie wiem skąd mi się to wzięło ale tak czuję) Daj znać czy udało mi się trafić 1 Cytuj
shamansblues Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 @Yunugar @Artemidaa Aj, nie jadłam, nie jem mięsa w ogóle od kilkunastu lat^^ To teraz chyba Yunugar?:) 1 1 Cytuj
Yunugar Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 6 minut temu, shamansblues napisał: @Yunugar @Artemidaa Aj, nie jadłam, nie jem mięsa w ogóle od kilkunastu lat^^ To teraz chyba Yunugar?:) Była ta opcja, pojawiła się, o której piszesz (brak mięsa) ale cicho, niepewnie a zaraz "skąd by wzięła tego kurczaka?" (Śmieję się) Czy jutro mam w planach robić sałatkę? Cytuj
Artemidaa Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 3 minuty temu, shamansblues napisał: @Yunugar @Artemidaa Aj, nie jadłam, nie jem mięsa w ogóle od kilkunastu lat^^ To teraz chyba Yunugar?:) O kurcze, a byłam prawie pewna. Za to ja jadłam na kolację I zapomniałam całkiem o karcie jaką wyciągnęłam i skojarzyłam z kurczakiem i to w pikantnym sosie. 1 Cytuj
Artemidaa Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 1 minutę temu, Yunugar napisał: Była ta opcja, pojawiła się, o której piszesz (brak mięsa) ale cicho, niepewnie a zaraz "skąd by wzięła tego kurczaka?" (Śmieję się) Czy jutro mam w planach robić sałatkę? Myślę, że nie 1 Cytuj
shamansblues Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 Godzinę temu, Yunugar napisał: Była ta opcja, pojawiła się, o której piszesz (brak mięsa) ale cicho, niepewnie a zaraz "skąd by wzięła tego kurczaka?" (Śmieję się) Czy jutro mam w planach robić sałatkę? Hehe, właśnie chciałam dać coś takiego, żeby odpowiedź była 'nie' i żeby nie było najmniejszej opcji na 'tak', typu że nie na obiad ale na kolację xd I stąd kurczak :P Myślę, że tak, planujesz robić sałatkę, też intuicja :3 1 1 Cytuj
Artemidaa Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 @shamansblues ja sobie własną kolację wywróżyłam sorki, byłam godna Cytuj
Yunugar Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 31 minut temu, shamansblues napisał: Hehe, właśnie chciałam dać coś takiego, żeby odpowiedź była 'nie' i żeby nie było najmniejszej opcji na 'tak', typu że nie na obiad ale na kolację xd I stąd kurczak :P Myślę, że tak, planujesz robić sałatkę, też intuicja :3 Rozumiem. Nie będę przedłużał. Zgadza się: tak. Przypinam medal. Miała być dzisiaj robiona sałatka, ale przełożyłem na jutro, tak poza tym. 1 Cytuj
shamansblues Napisano 7 Listopada 2024 Napisano 7 Listopada 2024 Okii, to moje pytanko: Czy mam młodszego brata? Cytuj
shamansblues Napisano 9 Listopada 2024 Napisano 9 Listopada 2024 3 godziny temu, Yunugar napisał: Nie (intuicja) Zgadłeś! Twoja kolej Cytuj
Yunugar Napisano 10 Listopada 2024 Napisano 10 Listopada 2024 Czy w dzieciństwie bawiłem się w ninja? Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 10 Listopada 2024 Ekspert Napisano 10 Listopada 2024 2 godziny temu, Yunugar napisał: Czy w dzieciństwie bawiłem się w ninja? Wybralam 5 Monet - stawiam, że nie( albo odpowiedz jest mniej oczywista). 1 Cytuj
shamansblues Napisano 13 Listopada 2024 Napisano 13 Listopada 2024 (edytowane) Wyciągnęłam najpierw kartę umiarkowania - super podpowiedź xd Więc dociągnęłam kartę i to król kielichów. W mojej talii jest na niej melancholijny mężczyzna trzymający model statku w ręce. Więc według mnie tak, bawiłeś się w ninja w dzieciństwie. Edit: choć coś mi szepcze, że być może bawiłeś się w swojej wyobraźni, a nie tak na podwórku z chłopakami. Ale podtrzymuje odpowiedź tak. Edytowane 13 Listopada 2024 przez shamansblues 1 Cytuj
Yunugar Napisano 13 Listopada 2024 Napisano 13 Listopada 2024 11 godzin temu, shamansblues napisał: Więc według mnie tak, bawiłeś się w ninja w dzieciństwie. Edit: choć coś mi szepcze, że być może bawiłeś się w swojej wyobraźni, a nie tak na podwórku z chłopakami. Ale podtrzymuje odpowiedź tak. Zgadza się. Bawiłem się. Z szalika albo koszulki robiło się maske a za bluzkę wkładano miecz. Mam dużo miejsca w ogrodzie. Robiło się przewroty do przodu, skradało i śledziło. Nie było chłopaków. Ninja działa sam. 2 Cytuj
shamansblues Napisano 13 Listopada 2024 Napisano 13 Listopada 2024 Okii, to teraz moje pytanko: Czy mam kota? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi