Jump to content

Pokazmy innym swoje oczy, a może powiedza nam jacy jesteśmy? :)

Czy podoba Ci się taki wątek?  

87 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się taki wątek?

• Tak
      94
    • Nie
      7

Recommended Posts

Guest sheina
Posted (edited)

Aloha,

Nie wiem jak wy, ale ja bardzo często gdy kogoś poznaję, z kimś przebywam i widzę jaki ktoś jest, szukam w jego oczach cech, które odzwierciedlają poprzez swój kształt, kolor, ogólny wyraz cech osobowości...

Podobno są one zwierciadłem duszy . Dlatego chciałam zaproponować Wam wątek, w którym chodzi o to, aby każda chętna osoba wklejała zdjęcia swoich oczu, a zadaniem innych jest " odczytywać" co to tez może być za duszyczka... ;> poprzez wypisywanie cech charakteru, które się Wam z danymi oczętami kojarzą... a potem fajnie by było, gdyby opisywana osoba, albo się pośmiała, albo potwierdziła słuszność naszych ;' gdybań' . Co wy na to? Nie wiem czy mój pomysł wypali, ale wpadło mi to jakoś wczoraj do głowy.... chociąż zupełnie się na tym nie znam :D ;P

Pozdrawiam i cóż...

Zapraszam śmiało?

Zasada jest jedna: wklejamy zdjęcie tylko jednego oka, a drugie zdjęcie obu, zdjęcie to mogłoby tez haczyć o brw - one wg mnie też wiele podkreslaja co moim zdaniem moze bardzo ułatwic sprawę... ;):icon_smile2::icon_smile2:

:_kwiatek::dostal_na::_okok:

Edited by sheina
Posted

Cóż pomysł dobry ale ciężko zrobić sobie zdjęcie oczu :((

Posted

ale to nie musi byc specjalnie zrobione ot podetnij cos sobie z jakiejs fotki

Guest sheina
Posted

ja msuze zmyka,c wy piszcie wzajemnei co sadzicie o cudych oczach bedzie niezle :D

Posted
Odnosze wrażenie ze mogłas wiele w zyciu przejśc, jednak wciąż w tych oczach tkwi nadzieja... nei bywasz czasmi złośliwa ? :):dostal_na:

i yo jeszcze jak:z_jezorem_na: a fakt jest faktem wiele za mna a czy nadzieja... to z fotki z dawnych czasów wzrok sie chyba zmienia ...nie wiem

Guest sheina
Posted

hehe to mis ie udało :))) dobre ;. wole neiw iedziec co w moich widac ;]

Guest sheina
Posted

afur :) masz piekne oczyska ;) spokojna, wytrwala w dzialaniu, troche melancholiczka...?wrazliwa. :D pewei nci sie nei zgadza :D

Posted

prosze o skasowanie tego postu przez nieuwage sie zapisal

Guest sheina
Posted
ciężko było coś wybrać:dostal_na:

troche kokietka/ flirciara ;>.... mysle, że z nutką ...nei z duuzza doza szalenstwa.... :> ale i wrazliwa .. ;l)

Guest sheina
Posted
clipboard01cqt.jpg

co powiecie

hej trii :)) juz wiem co Ci faceci sie tak kreca wokol Ciebie :)))))

zmyslowa kobitka... tak sobie mysle, ze masz duzo wrazliwosci w sobie, troche bywasz tajemnicza...? subtelna osoba, spokojna ;> ?z poczuciem humoru

Guest alathea
Posted

ale z was sliczne dziewczyny !

a to moje patrzalki:

mojeoczka1.th.jpg

Posted

jak sie kreca to zwykle ci nie wlasciwi:P mysle ze jest duzo prawdy w interpretacji;)) wrazliwosc czasem nawet zabardzo:)

Guest sheina
Posted

hehe tak sobei "strzelam" na oko :)))))) nei znam sie na tym czy cos, zeby nei bylo ;P

Guest sheina
Posted
ale z was sliczne dziewczyny !

a to moje patrzalki:

mojeoczka1.th.jpg

ojej... ale spokojna dusza.... ;) moze nawet romantyk cooo ;> tak troszeke ;> ? no i mysliciel... łagodne usposobienie...

Guest alathea
Posted

romantyk i mysliciel - tak, ale spokojna, no polemizowalabym ;-) chyba, ze gleboko to we mnie siedzi, bo nie zawsze jestem jak do rany przyloz...

dzieki :))

Posted

Może ja też spróbuję. Więc co tam wyczytacie? :chytry_na:

Posted

:usmiech: zabawa na 102 .Zrobiłam 10 ujęć wybrałam 3 - zawęziłam jak mogłam hmm... Nie jestem zbyt zadowolona z ujęć, no ale uparłam się i dałam .Co powiecie o moich patrzałkach ?

[ATTACH]575[/ATTACH]

Guest sheina
Posted
Może ja też spróbuję. Więc co tam wyczytacie? :chytry_na:

aaaleeeżżż macoie patrzałyyy :))))))

Summer, spokojna dusza.... moze nawte nieśmiały...;> delikatny na pewno, typ wrażliwca, możesz być czasami kąśliwy ;> :P :P ale genralnei przyjaznie nastawiomny do ludzi ;) chyba...:))))))

Guest sheina
Posted
:usmiech: zabawa na 102 .Zrobiłam 10 ujęć wybrałam 3 - zawęziłam jak mogłam hmm... Nie jestem zbyt zadowolona z ujęć, no ale uparłam się i dałam .Co powiecie o moich patrzałkach ?

[ATTACH]575[/ATTACH]

Domi Ty masz oczy takei pełne skupienia i uwagi... tez spokojna... tak sobie mysle... myśle, że masz dobra intuicje,... bywasz tajemnicza ;P...glebokie masz to spojrzenie bardzo :)

Posted
Domi Ty masz oczy takei pełne skupienia i uwagi...

No tak, bo skupiałam się na telefonie :lol:

Dziękuje :usmiech:

Guest alathea
Posted (edited)

Dominika -zamyslona, uwazna i z dystansem (1-2-3)

to prawda, ze w oczach widac i smiech, i bol, spokoj i niepewnosc (okno duszy :))

edit:drobiazgi tez przykuwaja uwage;-) pewnie u mnie tez tak bylo :-)))

Edited by alathea
Posted
Dominika -zamyslona, uwazna i z dystansem (1-2-3)

to prawda, ze w oczach widac i smiech, i bol, spokoj i niepewnosc (okno duszy :))

edit:drobiazgi tez przykuwaja uwage;-) pewnie u mnie tez tak bylo :-)))

Bagheera Tobie tez dziękuje :)

Czy zmysłowa - ciężko tak samej o sobie powiedzieć , uważna -no chyba raczej tak, a czy z -dystansem -to raczej tak :)

Posted

Sheino trafiłaś w "10" :) A z tym byciem kąśliwym, to tak czasem jest, staram się nie ujawniac tej cechy ale pozostałe owszem:) Czy nieśmiały? W pewnym stopniu również chociaż już nie tak jak dawniej, aktualnie sam siebie nie poznaję:P Dziękuje!:)

Guest alathea
Posted
Bagheera Tobie tez dziękuje :)

Czy zmysłowa - ciężko tak samej o sobie powiedzieć , uważna -no chyba raczej tak, a czy z -dystansem -to raczej tak :)

zamyslona, Dominiko :) (no, glodnemu chleb na mysli:icon_smile2:)

Posted
zamyslona, Dominiko :) (no, glodnemu chleb na mysli:icon_smile2:)

Hehe - alem ślepa , tak głodnemu :lol:

Dodatkowy ubaw nie zaszkodzi :lol:

A właśnie coś mi nie pasowało :lol:

Guest sheina
Posted
Sheino trafiłaś w "10" :) A z tym byciem kąśliwym, to tak czasem jest, staram się nie ujawniac tej cechy ale pozostałe owszem:) Czy nieśmiały? W pewnym stopniu również chociaż już nie tak jak dawniej, aktualnie sam siebie nie poznaję:P Dziękuje!:)

hhehehehe :P dzięki :)):wstydnis:

Guest sheina
Posted

ehhehehe :) probujcie sami odgadywac :) :):):):):) samo przychodzi jak sie patrzy :))))

a co widzicie w moich gałach? Az starch sie bac...

Posted

no fajne slepia macie xD kiedys wrzuce i swoje, ale mam nadzieje ze sie nie wystraszycie moich okropnych okow xD

a co dominiki i tribalbellydancer odnosze wrazenie jak bym wask kiedys znal, badz spotka...

Guest sheina
Posted
ok to moze ja swoje oczeta dorzuce :))

oj łagodne...i rozmarzone te oczy....luviace ludzi i kochające życie...

Guest alathea
Posted

o cindy123 patrzalkach:

chyba spokojna i nieśmiała z Ciebie osoba, pełna ciepła..

i troszke z dystansem do innych :)

Posted
ok to moze ja swoje oczeta dorzuce :))

Ale chyba też w twoich oczkach widzę smutek - mam nadzieje że się mylę.

Tęsknotę?

Pozdrawiam :)

Posted

wszystko to, tak jakby sie zgadza ...:) Wszystkiego po troche :))

Guest alathea
Posted

mysle, ze jestes (chill) tez osoba zdecydowana, potrafisz dazyc do zalozonego celu :)

Posted

hmmm no napewno bym chciala zeby tak bylo , staram sie przynajmniej ;)

Posted

To i ja się przyłączę. Co prawda to stare zdjęcie sprzed 2 lat ale jak sobie zrobię inne to wstawię lepsze. :P

gallery-2005232.jpg

Guest sheina
Posted
To i ja się przyłączę. Co prawda to stare zdjęcie sprzed 2 lat ale jak sobie zrobię inne to wstawię lepsze. :P

gallery-2005232.jpg

lubimy troche poanalizować...? ;> łagodne i dosc tajemicze ...spokojna duszyczka... i majaca zawsze nadzieje. chyba.

Posted

gallery-2005232.jpg

Ja widzę baczne obserwowanie otoczenia, niedowierzanie, ostrożność.

Posted

Oj lubimy lubimy poanalizować :) Ze wszystkim się zgadzam, tylko nie wiem, czy jestem dość łagodna xD

Guest alathea
Posted

tylko nie wiem, czy jestem dość łagodna xD

zmierzasz zawsze prosto do celu :), rzadko rezygnujesz

-tak mi sie wydaje:)

Posted

Chciałabym ,ale jestem zbyt miękka, żeby dążyć do celu ponad wszystko. Ale generalnie to mam tak, że jak sobie coś zaplanuję i to nie wyjdzie to robię drakę.:P

Guest alathea
Posted

tez mi sie zdarza:))) nie lubie, jak mi sie nagle plany zmieniaja ;-)

Posted

no to ja też jestem ciekawa co powiecie o moich oczętach ;)

Guest sheina
Posted
no to ja też jestem ciekawa co powiecie o moich oczętach ;)

Pierwsze co rzuciło mi się gdy na nie spojrzałam to : zadziora i to niezła :D, wiesz jak sobie układać relacje z innymi, aby coś zyskać... bywasz podejrzliwa, ale i ironiczna ;)

Posted

gallery-2005232.jpg

seksowne oczeta!!:wstydnis:

Posted

O dziękuję bardzo:)

Barbra wg. mnie jesteś osobą pogodną, ale też trochę podstępną.

Posted

ee no ja tez te jej oczka tak odczytalam chyba nie mowi do konca prawdy :P

Posted

kudlisekola i przegrany - dopiero teraz odczytalam, dziekuje :D przegrany - nie wiem kurde moze sie znamy hehe

Posted

hehe dobre dzięki ;p

ironiczna i to jeszcze jak :zeby: ale żeby od razu ludzie patrząc w me oczy myśleli, że knuję coś? no wiecie co :jezyk_oko:

a czy nie mówię do końca prawdy hm w sumie czasem tak bywa:oczko:

sheina - a gdzie się podziały Twoje oczy? :_ostr:

Posted

no właśnie wcześniej widziałam jak przeglądałam na szybcika, a teraz zobaczyłam, że ich nie ma ;p a chciałam spojrzeć Ci w oczy hehe

Guest sheina
Posted
no właśnie wcześniej widziałam jak przeglądałam na szybcika, a teraz zobaczyłam, że ich nie ma ;p a chciałam spojrzeć Ci w oczy hehe

to zaraz wrzuce :)

Guest sheina
Posted (edited)

prosze bardzo.... tylko sie nei wystraszcie..

Edited by sheina
Posted

Ładne oczy... naprawdę... jak dla mnie nieco chłodne masz spojrzenie;p ale z tego co i jak piszesz raczej nie wnioskuję, żebyś była chłodną osóbką ;) hm pewna siebie..?

Guest sheina
Posted
Ładne oczy... naprawdę... jak dla mnie nieco chłodne masz spojrzenie;p ale z tego co i jak piszesz raczej nie wnioskuję, żebyś była chłodną osóbką ;) hm pewna siebie..?

duzo osob mi mow, ze ladne, a mnei sie jakos srednio na jeza... one.. wlasnei nei jestem pewna siebie ;)

Guest truskawka
Posted

Ja też swoje pokażę - tylko muszę z edytować fotkę. Ciekawe co z nich wyczytacie ;)

Guest alathea
Posted

madre i uwazne... i hipnotyzujace :)

Posted

Wnikliwa, szalona, urocza, drzemie w Tobie coś z kocicy- tylko mnie nie bij :lol:

Guest truskawka
Posted

Dobra, to ciekawe co wyczytacie z moich oczu ;)

Guest sheina
Posted
madre i uwazne... i hipnotyzujace :)

buehe serio ? a tego to jeszcze nei słyszałam :D

Guest sheina
Posted
Wnikliwa, szalona, urocza, drzemie w Tobie coś z kocicy- tylko mnie nie bij :lol:

buaha oze to , ze neiktorzy okreslaja te oczy jako kocie, a czy ja szlaona,.. hm zalzy jak lezy :D

Guest sheina
Posted
Dobra, to ciekawe co wyczytacie z moich oczu ;)

kochasz dzieci, ludzi, bezinteresowna, zyczliwa i madra...spokojna

Guest sheina
Posted
[ATTACH]631[/ATTACH] moje oczka ...ciekawe co z nich wyczytacie :)

oooho witaj aniuu :))) chociaz troche sie nam pokazałaś :))

ładogna, spokojna, wesola.. to na pewno...bywasz tajemnicza, ale jestes otwrta na ludzi.

Posted (edited)

EDIT: Usunięcie zdjęcia

:)

Edited by kaffka
Posted
A to moje ;)

A to ja bym powiedziała, że trochę szalona, zdecydowana, masz swoje zdanie i nie dajesz sobie w kaszę dmuchać - chociaż pewnie łatwo Cię zranić czy dotknąć(?). Bardzo lojalna wobec bliskich.

• Like 1
Guest sheina
Posted (edited)

ale Ty mi kogos przypominasz ;P

spokojna , mądra osoba, ciepły człowiek lubiący ludzi i łatwo zjednujący ich sobie. Delikatna,w razliwa osoba.

Edited by sheina
usunięcie zdjęcia.
Guest sheina
Posted
obraz068m.th.jpg A to moje ;)

szalona, radosna, zakręcona jak drzwi na poczcie ;D, wieczna otymistka lubiąca przygody i ludzi ;)

Posted

sheina, a kogo Ci przypominam? :)

spokojna , mądra osoba, ciepły człowiek lubiący ludzi i łatwo zjednujący ich sobie. Delikatna,w razliwa osoba.

Coś w tym musi być, zdarzało mi się słyszeć podobne opinie! :)

Posted

Ivka Co do Twoich oczy zgadzam się i dopisuje się do kaffki i shieny ,ale wyglądasz mi również na osobę bardzo odpowiedzialną i potrafiąca trzeźwo myśleć jeśli sytuacja tego wymaga :)

• Like 1
Guest sheina
Posted
sheina, a kogo Ci przypominam? :)

Coś w tym musi być, zdarzało mi się słyszeć podobne opinie! :)

to się cieszę, ze jestem blisko ;) o tak samo z siebie... ;)

koleżanki koęzanke :D

Posted
A to ja bym powiedziała, że trochę szalona, zdecydowana, masz swoje zdanie i nie dajesz sobie w kaszę dmuchać - chociaż pewnie łatwo Cię zranić czy dotknąć(?). Bardzo lojalna wobec bliskich.

Tak, łatwo mnie zranić niestety :)

szalona, radosna, zakręcona jak drzwi na poczcie ;D, wieczna otymistka lubiąca przygody i ludzi ;)

Wszystko się zgadza, tylko z tą optymistką tak średnio :)

Podobno jestem raczej typem pesymistki.

Ja siebie nazywam często uśmiechniętą pesymistką ;)

Co do Twoich oczy zgadzam się i dopisuje się do kaffki i shieny ,ale wyglądasz mi również na osobę bardzo odpowiedzialną i potrafiąca trzeźwo myśleć jeśli sytuacja tego wymaga :)

To także się zgadza, podchodzę do pracy szkoły odpowiedzialnie i uważam że najpierw obowiązki potem zabawa.

Posted

Na pierwszą fotkę odpowiem tylko wooow! :)) :usmiech: ,a na druga - jakaś taka zamyślona jesteś, tak troszkę jak byś na coś czekała w życiu .

Guest sheina
Posted
to i ja dodam moje oczka, a co ;)

sentymentalna, oryginalna, z dystansem do otoczenia,.

Posted

na drugiej fotce mialam tak patrzyc, alee nie jest to moj naturalny wyraz. Bardziej ukazuje mnie pierwsze zdjecie, choc na codzien sie tak oczywiscie nie maluje ;)

Posted (edited)

Powiedzcie coś o moich:)

Edited by Regis_
Posted (edited)

A o to i moje oczy ;),zdjęcia mają równo rok.

Edited by Dama Trefl
Posted

kj bardzo setymentalna i uczuciowa z Ciebie kobieta :),szczera przde wszystkim.