Guest sheina Report post Posted June 5, 2009 (edited) Aloha, Nie wiem jak wy, ale ja bardzo często gdy kogoś poznaję, z kimś przebywam i widzę jaki ktoś jest, szukam w jego oczach cech, które odzwierciedlają poprzez swój kształt, kolor, ogólny wyraz cech osobowości... Podobno są one zwierciadłem duszy . Dlatego chciałam zaproponować Wam wątek, w którym chodzi o to, aby każda chętna osoba wklejała zdjęcia swoich oczu, a zadaniem innych jest " odczytywać" co to tez może być za duszyczka... ;> poprzez wypisywanie cech charakteru, które się Wam z danymi oczętami kojarzą... a potem fajnie by było, gdyby opisywana osoba, albo się pośmiała, albo potwierdziła słuszność naszych ;' gdybań' . Co wy na to? Nie wiem czy mój pomysł wypali, ale wpadło mi to jakoś wczoraj do głowy.... chociąż zupełnie się na tym nie znam ;P Pozdrawiam i cóż... Zapraszam śmiało? Zasada jest jedna: wklejamy zdjęcie tylko jednego oka, a drugie zdjęcie obu, zdjęcie to mogłoby tez haczyć o brw - one wg mnie też wiele podkreslaja co moim zdaniem moze bardzo ułatwic sprawę... :icon_smile2::icon_smile2: Edited June 28, 2009 by sheina Share this post Link to post Share on other sites
iridos 143 Report post Posted June 5, 2009 Oczy są zwierciadłem duszy... jestem za Share this post Link to post Share on other sites
Shaka 0 Report post Posted June 5, 2009 Cóż pomysł dobry ale ciężko zrobić sobie zdjęcie oczu ( Share this post Link to post Share on other sites
iridos 143 Report post Posted June 5, 2009 ale to nie musi byc specjalnie zrobione ot podetnij cos sobie z jakiejs fotki Share this post Link to post Share on other sites
Jarl_Fenrir 1 Report post Posted June 5, 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/4667156/3/main/73f8fca001.jpeg Może być takie? Mogę poszukać lepszego, jeśli wolicie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 5, 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/4667156/3/main/73f8fca001.jpegMoże być takie? Mogę poszukać lepszego, jeśli wolicie. fajne, tylko chodzi o to aby bylo oba oczeta widac takie wiesz z kawałkiem nosa moze byc nawet.. i brwi ,. wtedy mozna wiecej zobaczyc Share this post Link to post Share on other sites
iridos 143 Report post Posted June 5, 2009 http://img132.imageshack.us/img132/1449/asasasm.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 5, 2009 (edited) mR69Sw <a href="http://holsaoygfkxd.com/">holsaoygfkxd</a>, sdfgawdcbklv, [link=http://runrovlwrtvo.com/]runrovlwrtvo[/link], http://yiwastwaukyd.com/ Edited May 15, 2017 by Niezarejestrowany EtFhRUmB Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 5, 2009 http://img132.imageshack.us/img132/1449/asasasm.jpg Odnosze wrażenie ze mogłas wiele w zyciu przejśc, jednak wciąż w tych oczach tkwi nadzieja... nei bywasz czasmi złośliwa ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 5, 2009 (edited) FxvvVx <a href="http://pekmjznctuab.com/">pekmjznctuab</a>, sonfrzalrbsm, [link=http://mryovxglprah.com/]mryovxglprah[/link], http://xtcqcsggtgzs.com/ Edited May 24, 2017 by Niezarejestrowany HwfpzmoCi Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 5, 2009 ja msuze zmyka,c wy piszcie wzajemnei co sadzicie o cudych oczach bedzie niezle Share this post Link to post Share on other sites
iridos 143 Report post Posted June 5, 2009 Odnosze wrażenie ze mogłas wiele w zyciu przejśc, jednak wciąż w tych oczach tkwi nadzieja... nei bywasz czasmi złośliwa ? i yo jeszcze jak:z_jezorem_na: a fakt jest faktem wiele za mna a czy nadzieja... to z fotki z dawnych czasów wzrok sie chyba zmienia ...nie wiem Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 5, 2009 hehe to mis ie udało )) dobre ;. wole neiw iedziec co w moich widac ;] Share this post Link to post Share on other sites
Afuredasu 1 Report post Posted June 5, 2009 Ja jestem także za Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 5, 2009 afur masz piekne oczyska spokojna, wytrwala w dzialaniu, troche melancholiczka...?wrazliwa. pewei nci sie nei zgadza Share this post Link to post Share on other sites
a.na 0 Report post Posted June 10, 2009 ciężko było coś wybrać Share this post Link to post Share on other sites
tribalbellydancer 8 Report post Posted June 10, 2009 co powiecie Share this post Link to post Share on other sites
tribalbellydancer 8 Report post Posted June 10, 2009 prosze o skasowanie tego postu przez nieuwage sie zapisal Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 10, 2009 ciężko było coś wybrać troche kokietka/ flirciara ;>.... mysle, że z nutką ...nei z duuzza doza szalenstwa.... :> ale i wrazliwa .. ;l) Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 10, 2009 co powiecie hej trii ) juz wiem co Ci faceci sie tak kreca wokol Ciebie )))) zmyslowa kobitka... tak sobie mysle, ze masz duzo wrazliwosci w sobie, troche bywasz tajemnicza...? subtelna osoba, spokojna ;> ?z poczuciem humoru Share this post Link to post Share on other sites
Guest alathea Report post Posted June 10, 2009 ale z was sliczne dziewczyny ! a to moje patrzalki: Share this post Link to post Share on other sites
tribalbellydancer 8 Report post Posted June 10, 2009 jak sie kreca to zwykle ci nie wlasciwi:P mysle ze jest duzo prawdy w interpretacji;)) wrazliwosc czasem nawet zabardzo:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 10, 2009 hehe tak sobei "strzelam" na oko ))))) nei znam sie na tym czy cos, zeby nei bylo ;P Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 10, 2009 ale z was sliczne dziewczyny !a to moje patrzalki: ojej... ale spokojna dusza.... moze nawet romantyk cooo ;> tak troszeke ;> ? no i mysliciel... łagodne usposobienie... Share this post Link to post Share on other sites
Guest alathea Report post Posted June 10, 2009 romantyk i mysliciel - tak, ale spokojna, no polemizowalabym ;-) chyba, ze gleboko to we mnie siedzi, bo nie zawsze jestem jak do rany przyloz... dzieki ) Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 10, 2009 aa tak mi się w oczy rzucilo ))) Share this post Link to post Share on other sites
summer44 6 Report post Posted June 10, 2009 Może ja też spróbuję. Więc co tam wyczytacie? :chytry_na: Share this post Link to post Share on other sites
_Domi_ 77 Report post Posted June 10, 2009 zabawa na 102 .Zrobiłam 10 ujęć wybrałam 3 - zawęziłam jak mogłam hmm... Nie jestem zbyt zadowolona z ujęć, no ale uparłam się i dałam .Co powiecie o moich patrzałkach ? [ATTACH]575[/ATTACH] Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 10, 2009 Może ja też spróbuję. Więc co tam wyczytacie? :chytry_na: aaaleeeżżż macoie patrzałyyy ))))) Summer, spokojna dusza.... moze nawte nieśmiały...;> delikatny na pewno, typ wrażliwca, możesz być czasami kąśliwy ;> :P ale genralnei przyjaznie nastawiomny do ludzi chyba...))))) Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 10, 2009 zabawa na 102 .Zrobiłam 10 ujęć wybrałam 3 - zawęziłam jak mogłam hmm... Nie jestem zbyt zadowolona z ujęć, no ale uparłam się i dałam .Co powiecie o moich patrzałkach ? [ATTACH]575[/ATTACH] Domi Ty masz oczy takei pełne skupienia i uwagi... tez spokojna... tak sobie mysle... myśle, że masz dobra intuicje,... bywasz tajemnicza ;P...glebokie masz to spojrzenie bardzo Share this post Link to post Share on other sites
_Domi_ 77 Report post Posted June 10, 2009 Domi Ty masz oczy takei pełne skupienia i uwagi... No tak, bo skupiałam się na telefonie Dziękuje Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 10, 2009 buehehhehe ))) Share this post Link to post Share on other sites
Guest alathea Report post Posted June 10, 2009 (edited) Dominika -zamyslona, uwazna i z dystansem (1-2-3) to prawda, ze w oczach widac i smiech, i bol, spokoj i niepewnosc (okno duszy ) edit:drobiazgi tez przykuwaja uwage;-) pewnie u mnie tez tak bylo :-))) Edited June 10, 2009 by alathea Share this post Link to post Share on other sites
_Domi_ 77 Report post Posted June 10, 2009 Dominika -zamyslona, uwazna i z dystansem (1-2-3) to prawda, ze w oczach widac i smiech, i bol, spokoj i niepewnosc (okno duszy ) edit:drobiazgi tez przykuwaja uwage;-) pewnie u mnie tez tak bylo :-))) Bagheera Tobie tez dziękuje Czy zmysłowa - ciężko tak samej o sobie powiedzieć , uważna -no chyba raczej tak, a czy z -dystansem -to raczej tak Share this post Link to post Share on other sites
krixa 1 Report post Posted June 10, 2009 Generacja Gadu Gadu » MojaGeneracja.pl 2 foty,ale jedna bardzo mała. Share this post Link to post Share on other sites
summer44 6 Report post Posted June 10, 2009 Sheino trafiłaś w "10" A z tym byciem kąśliwym, to tak czasem jest, staram się nie ujawniac tej cechy ale pozostałe owszem:) Czy nieśmiały? W pewnym stopniu również chociaż już nie tak jak dawniej, aktualnie sam siebie nie poznaję Dziękuje! Share this post Link to post Share on other sites
Guest alathea Report post Posted June 10, 2009 Bagheera Tobie tez dziękuje Czy zmysłowa - ciężko tak samej o sobie powiedzieć , uważna -no chyba raczej tak, a czy z -dystansem -to raczej tak zamyslona, Dominiko (no, glodnemu chleb na mysli:icon_smile2:) Share this post Link to post Share on other sites
_Domi_ 77 Report post Posted June 10, 2009 zamyslona, Dominiko (no, glodnemu chleb na mysli:icon_smile2:) Hehe - alem ślepa , tak głodnemu Dodatkowy ubaw nie zaszkodzi A właśnie coś mi nie pasowało Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 11, 2009 Sheino trafiłaś w "10" A z tym byciem kąśliwym, to tak czasem jest, staram się nie ujawniac tej cechy ale pozostałe owszem:) Czy nieśmiały? W pewnym stopniu również chociaż już nie tak jak dawniej, aktualnie sam siebie nie poznaję Dziękuje! hhehehehe dzięki ) Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 11, 2009 Generacja Gadu Gadu » MojaGeneracja.pl 2 foty,ale jedna bardzo mała. osoba łagodna, spokojna, szczera, pomocna... Share this post Link to post Share on other sites
Afuredasu 1 Report post Posted June 15, 2009 Sheina, wszystko się zgadza Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 15, 2009 ehhehehe probujcie sami odgadywac :):):) samo przychodzi jak sie patrzy ))) a co widzicie w moich gałach? Az starch sie bac... Share this post Link to post Share on other sites
Przegrany 1 Report post Posted June 20, 2009 no fajne slepia macie xD kiedys wrzuce i swoje, ale mam nadzieje ze sie nie wystraszycie moich okropnych okow xD a co dominiki i tribalbellydancer odnosze wrazenie jak bym wask kiedys znal, badz spotka... Share this post Link to post Share on other sites
kudlisekola 0 Report post Posted June 20, 2009 trii .....oczy zabójcze piękne Share this post Link to post Share on other sites
cindy123 0 Report post Posted June 20, 2009 a co o mnie powiecie :> ? kajciax123, zdjęcie Cute Princess :** (8 z 15) w albumie Ja na Fotka.pl Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 21, 2009 a co o mnie powiecie :> ?kajciax123, zdjęcie Cute Princess :** (8 z 15) w albumie Ja na Fotka.pl chyba spokojna i nieśmiała z Ciebie osoba, pełna ciepła.. Share this post Link to post Share on other sites
chill 0 Report post Posted June 21, 2009 ok to moze ja swoje oczeta dorzuce ) Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 21, 2009 ok to moze ja swoje oczeta dorzuce ) oj łagodne...i rozmarzone te oczy....luviace ludzi i kochające życie... Share this post Link to post Share on other sites
Guest alathea Report post Posted June 21, 2009 o cindy123 patrzalkach: chyba spokojna i nieśmiała z Ciebie osoba, pełna ciepła.. i troszke z dystansem do innych Share this post Link to post Share on other sites
_Domi_ 77 Report post Posted June 21, 2009 ok to moze ja swoje oczeta dorzuce ) Ale chyba też w twoich oczkach widzę smutek - mam nadzieje że się mylę. Tęsknotę? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
chill 0 Report post Posted June 21, 2009 wszystko to, tak jakby sie zgadza ... Wszystkiego po troche ) Share this post Link to post Share on other sites
Guest alathea Report post Posted June 21, 2009 mysle, ze jestes (chill) tez osoba zdecydowana, potrafisz dazyc do zalozonego celu Share this post Link to post Share on other sites
chill 0 Report post Posted June 21, 2009 hmmm no napewno bym chciala zeby tak bylo , staram sie przynajmniej Share this post Link to post Share on other sites
26487_1543264626 0 Report post Posted June 22, 2009 To i ja się przyłączę. Co prawda to stare zdjęcie sprzed 2 lat ale jak sobie zrobię inne to wstawię lepsze. Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 22, 2009 To i ja się przyłączę. Co prawda to stare zdjęcie sprzed 2 lat ale jak sobie zrobię inne to wstawię lepsze. lubimy troche poanalizować...? ;> łagodne i dosc tajemicze ...spokojna duszyczka... i majaca zawsze nadzieje. chyba. Share this post Link to post Share on other sites
_Domi_ 77 Report post Posted June 22, 2009 To i ja się przyłączę. Co prawda to stare zdjęcie sprzed 2 lat ale jak sobie zrobię inne to wstawię lepsze. Ja widzę baczne obserwowanie otoczenia, niedowierzanie, ostrożność. Share this post Link to post Share on other sites
26487_1543264626 0 Report post Posted June 23, 2009 Oj lubimy lubimy poanalizować Ze wszystkim się zgadzam, tylko nie wiem, czy jestem dość łagodna xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest alathea Report post Posted June 23, 2009 tylko nie wiem, czy jestem dość łagodna xD zmierzasz zawsze prosto do celu , rzadko rezygnujesz -tak mi sie wydaje:) Share this post Link to post Share on other sites
26487_1543264626 0 Report post Posted June 23, 2009 Chciałabym ,ale jestem zbyt miękka, żeby dążyć do celu ponad wszystko. Ale generalnie to mam tak, że jak sobie coś zaplanuję i to nie wyjdzie to robię drakę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest alathea Report post Posted June 23, 2009 tez mi sie zdarza:))) nie lubie, jak mi sie nagle plany zmieniaja ;-) Share this post Link to post Share on other sites
barbra 0 Report post Posted June 23, 2009 no to ja też jestem ciekawa co powiecie o moich oczętach Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 23, 2009 no to ja też jestem ciekawa co powiecie o moich oczętach Pierwsze co rzuciło mi się gdy na nie spojrzałam to : zadziora i to niezła , wiesz jak sobie układać relacje z innymi, aby coś zyskać... bywasz podejrzliwa, ale i ironiczna Share this post Link to post Share on other sites
tribalbellydancer 8 Report post Posted June 23, 2009 To i ja się przyłączę. Co prawda to stare zdjęcie sprzed 2 lat ale jak sobie zrobię inne to wstawię lepsze. seksowne oczeta!! Share this post Link to post Share on other sites
26487_1543264626 0 Report post Posted June 23, 2009 O dziękuję bardzo:) Barbra wg. mnie jesteś osobą pogodną, ale też trochę podstępną. Share this post Link to post Share on other sites
tribalbellydancer 8 Report post Posted June 23, 2009 ee no ja tez te jej oczka tak odczytalam chyba nie mowi do konca prawdy Share this post Link to post Share on other sites
tribalbellydancer 8 Report post Posted June 23, 2009 kudlisekola i przegrany - dopiero teraz odczytalam, dziekuje przegrany - nie wiem kurde moze sie znamy hehe Share this post Link to post Share on other sites
barbra 0 Report post Posted June 23, 2009 hehe dobre dzięki ;p ironiczna i to jeszcze jak ale żeby od razu ludzie patrząc w me oczy myśleli, że knuję coś? no wiecie co :jezyk_oko: a czy nie mówię do końca prawdy hm w sumie czasem tak bywa:oczko: sheina - a gdzie się podziały Twoje oczy? Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 23, 2009 nik na nei nie atrzyl to wywaliłam Share this post Link to post Share on other sites
barbra 0 Report post Posted June 23, 2009 no właśnie wcześniej widziałam jak przeglądałam na szybcika, a teraz zobaczyłam, że ich nie ma ;p a chciałam spojrzeć Ci w oczy hehe Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 23, 2009 no właśnie wcześniej widziałam jak przeglądałam na szybcika, a teraz zobaczyłam, że ich nie ma ;p a chciałam spojrzeć Ci w oczy hehe to zaraz wrzuce Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 23, 2009 (edited) prosze bardzo.... tylko sie nei wystraszcie.. Edited August 20, 2009 by sheina Share this post Link to post Share on other sites
barbra 0 Report post Posted June 23, 2009 Ładne oczy... naprawdę... jak dla mnie nieco chłodne masz spojrzenie;p ale z tego co i jak piszesz raczej nie wnioskuję, żebyś była chłodną osóbką hm pewna siebie..? Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 23, 2009 Ładne oczy... naprawdę... jak dla mnie nieco chłodne masz spojrzenie;p ale z tego co i jak piszesz raczej nie wnioskuję, żebyś była chłodną osóbką hm pewna siebie..? duzo osob mi mow, ze ladne, a mnei sie jakos srednio na jeza... one.. wlasnei nei jestem pewna siebie Share this post Link to post Share on other sites
barbra 0 Report post Posted June 23, 2009 to mi się udało, nie ma co:wysmiewacz: Share this post Link to post Share on other sites
Guest truskawka Report post Posted June 23, 2009 Ja też swoje pokażę - tylko muszę z edytować fotkę. Ciekawe co z nich wyczytacie Share this post Link to post Share on other sites
Guest alathea Report post Posted June 23, 2009 prosze bardzo.... tylko sie nei wystraszcie.. madre i uwazne... i hipnotyzujace Share this post Link to post Share on other sites
_Domi_ 77 Report post Posted June 23, 2009 prosze bardzo.... tylko sie nei wystraszcie.. Wnikliwa, szalona, urocza, drzemie w Tobie coś z kocicy- tylko mnie nie bij Share this post Link to post Share on other sites
Guest truskawka Report post Posted June 23, 2009 Dobra, to ciekawe co wyczytacie z moich oczu Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 23, 2009 madre i uwazne... i hipnotyzujace buehe serio ? a tego to jeszcze nei słyszałam Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 23, 2009 Wnikliwa, szalona, urocza, drzemie w Tobie coś z kocicy- tylko mnie nie bij buaha oze to , ze neiktorzy okreslaja te oczy jako kocie, a czy ja szlaona,.. hm zalzy jak lezy Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 23, 2009 Dobra, to ciekawe co wyczytacie z moich oczu kochasz dzieci, ludzi, bezinteresowna, zyczliwa i madra...spokojna Share this post Link to post Share on other sites
AnnaMaria 36 Report post Posted June 24, 2009 moje oczka ...ciekawe co z nich wyczytacie Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 24, 2009 [ATTACH]631[/ATTACH] moje oczka ...ciekawe co z nich wyczytacie oooho witaj aniuu )) chociaz troche sie nam pokazałaś ) ładogna, spokojna, wesola.. to na pewno...bywasz tajemnicza, ale jestes otwrta na ludzi. Share this post Link to post Share on other sites
kaffka 26 Report post Posted June 27, 2009 (edited) EDIT: Usunięcie zdjęcia Edited September 10, 2009 by kaffka Share this post Link to post Share on other sites
kaffka 26 Report post Posted June 27, 2009 A to moje A to ja bym powiedziała, że trochę szalona, zdecydowana, masz swoje zdanie i nie dajesz sobie w kaszę dmuchać - chociaż pewnie łatwo Cię zranić czy dotknąć(?). Bardzo lojalna wobec bliskich. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 27, 2009 (edited) ale Ty mi kogos przypominasz ;P spokojna , mądra osoba, ciepły człowiek lubiący ludzi i łatwo zjednujący ich sobie. Delikatna,w razliwa osoba. Edited September 11, 2009 by sheina usunięcie zdjęcia. Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 27, 2009 A to moje szalona, radosna, zakręcona jak drzwi na poczcie ;D, wieczna otymistka lubiąca przygody i ludzi Share this post Link to post Share on other sites
kaffka 26 Report post Posted June 27, 2009 sheina, a kogo Ci przypominam? spokojna , mądra osoba, ciepły człowiek lubiący ludzi i łatwo zjednujący ich sobie. Delikatna,w razliwa osoba. Coś w tym musi być, zdarzało mi się słyszeć podobne opinie! Share this post Link to post Share on other sites
_Domi_ 77 Report post Posted June 27, 2009 Ivka Co do Twoich oczy zgadzam się i dopisuje się do kaffki i shieny ,ale wyglądasz mi również na osobę bardzo odpowiedzialną i potrafiąca trzeźwo myśleć jeśli sytuacja tego wymaga 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 27, 2009 sheina, a kogo Ci przypominam? Coś w tym musi być, zdarzało mi się słyszeć podobne opinie! to się cieszę, ze jestem blisko o tak samo z siebie... koleżanki koęzanke Share this post Link to post Share on other sites
kaffka 26 Report post Posted June 27, 2009 sheina, a to koniecznie pozdrów je obie ode mnie! ) Share this post Link to post Share on other sites
Ivka 1 Report post Posted June 27, 2009 A to ja bym powiedziała, że trochę szalona, zdecydowana, masz swoje zdanie i nie dajesz sobie w kaszę dmuchać - chociaż pewnie łatwo Cię zranić czy dotknąć(?). Bardzo lojalna wobec bliskich. Tak, łatwo mnie zranić niestety szalona, radosna, zakręcona jak drzwi na poczcie ;D, wieczna otymistka lubiąca przygody i ludzi Wszystko się zgadza, tylko z tą optymistką tak średnio Podobno jestem raczej typem pesymistki. Ja siebie nazywam często uśmiechniętą pesymistką Co do Twoich oczy zgadzam się i dopisuje się do kaffki i shieny ,ale wyglądasz mi również na osobę bardzo odpowiedzialną i potrafiąca trzeźwo myśleć jeśli sytuacja tego wymaga To także się zgadza, podchodzę do pracy szkoły odpowiedzialnie i uważam że najpierw obowiązki potem zabawa. Share this post Link to post Share on other sites
kj_visage 4 Report post Posted June 27, 2009 to i ja dodam moje oczka, a co Share this post Link to post Share on other sites
_Domi_ 77 Report post Posted June 27, 2009 Na pierwszą fotkę odpowiem tylko wooow! ) ,a na druga - jakaś taka zamyślona jesteś, tak troszkę jak byś na coś czekała w życiu . Share this post Link to post Share on other sites
Guest sheina Report post Posted June 27, 2009 to i ja dodam moje oczka, a co sentymentalna, oryginalna, z dystansem do otoczenia,. Share this post Link to post Share on other sites
kj_visage 4 Report post Posted June 27, 2009 na drugiej fotce mialam tak patrzyc, alee nie jest to moj naturalny wyraz. Bardziej ukazuje mnie pierwsze zdjecie, choc na codzien sie tak oczywiscie nie maluje Share this post Link to post Share on other sites
Regis_ 13 Report post Posted June 27, 2009 (edited) Powiedzcie coś o moich:) Edited August 27, 2009 by Regis_ Share this post Link to post Share on other sites
Dama Trefl 17 Report post Posted June 27, 2009 (edited) A o to i moje oczy ,zdjęcia mają równo rok. Edited January 21, 2011 by Dama Trefl Share this post Link to post Share on other sites
Dama Trefl 17 Report post Posted June 27, 2009 kj bardzo setymentalna i uczuciowa z Ciebie kobieta ,szczera przde wszystkim. Share this post Link to post Share on other sites