Skocz do zawartości

Pokazmy innym swoje oczy, a może powiedza nam jacy jesteśmy? :)

Czy podoba Ci się taki wątek?  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci się taki wątek?

• Tak
      94
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano
Powiedzcie coś o moich:)

Tajemnicza introwertyczka, łagodna, spokojna, uśmiechnięta ;)

Gość sheina
Napisano
A o to i moje oczy ;),zdjęcia mają równo rok.

Imageshack - p1010769kopia

Imageshack - p1010782kopiah

Ty jesteś takim typem człowieka, który ciężko ugryżć, rzadko kiedy ktoś może poznać Cię taką jaką jesteś w rzeczywistości, zdajesz się być jak taka mgła, jesteś, ale jest w Tobie coś neiosiągalnego, tak jakbyś... miała taką kotarę, na której pisze: "pokaze Ci tylko troche, ale i tak guzik się dowiesz...' , jedno spojrzenie mówi o podejrzliwości i chęci dokopania, a inne... o Twoej drugiej łagodnej części...takiej sarniej ;)

Gość sheina
Napisano
a co powiesz o moich oczach ? sorry za jakość zdjęcia ale ciężko mi było je zrobić jakoś ...

http://img291.imageshack.us/img291/9463/oczy002.jpg

spokojny, ale potrafisz "dowalić" slowem, duzo obserwujesz i wyciągasz wnioski.... myśle, że raczej mimo wszystko łagodna z Ciebie istota, czasmi troche za bardzo zatroskana...

Napisano

no niezle, ładnie ujete "potrafi dowalić" .. ale tylko jak ktos mnie bardzo wyprowadzi z równowagi, zdarza sie ale rzadko kto jest w stanie mnie doprowadzic do stanu kiedy pojawiaja mi sie białe plamy przed oczami ze złości ... w kazdym razie dzieki ,ciekawa interpretacja, ciekawi mnie tylko w jaki sposób interpretujesz ludzi na podstawie oczu ?

Gość sheina
Napisano
no niezle, ładnie ujete "potrafi dowalić" .. ale tylko jak ktos mnie bardzo wyprowadzi z równowagi, zdarza sie ale rzadko kto jest w stanie mnie doprowadzic do stanu kiedy pojawiaja mi sie białe plamy przed oczami ze złości ... w kazdym razie dzieki ,ciekawa interpretacja, ciekawi mnie tylko w jaki sposób interpretujesz ludzi na podstawie oczu ?

wiesz co jest najlepsze...? ja sobie tak po protu gdybam... patrze i wymyslam :D co mis ie nasuwa kiedy je widze :D i zaskoczona, jestem, ze tu sie tak potwuerdza czasmi... ;> ja si enaprawde na tym nei znam :D

Napisano

hehehe no masz :D ale w kazdym razie co do mnie to mysle ze interpretacja jest trafna ;p

Gość sheina
Napisano
hehehe no masz :D ale w kazdym razie co do mnie to mysle ze interpretacja jest trafna ;p

i wlasnei to mnei szokuje :D

Napisano

wydaje mi się każdy z nas robi coś podobnego na codzień patrzac na ludzi chocby na ulicy i myslac cos o nich ... robimy to nieswiadomie mimo to w wielu przypadkach nasze pierwsze odczucia sa trafne ;p

Gość sheina
Napisano
wydaje mi się każdy z nas robi coś podobnego na codzień patrzac na ludzi chocby na ulicy i myslac cos o nich ... robimy to nieswiadomie mimo to w wielu przypadkach nasze pierwsze odczucia sa trafne ;p

najwidoczniej :)

Napisano

Damo, masz piekne oczy i takie... przenikliwe. Jak zobaczylam pierwsze zdjecie to poczulam jakbys patrzyla WE mnie a nie NA mnie.

Gość sheina
Napisano
Damo, masz piekne oczy i takie... przenikliwe. Jak zobaczylam pierwsze zdjecie to poczulam jakbys patrzyla WE mnie a nie NA mnie.

zgadzam się tez mialam podobne odczucia.

Napisano

Większość ludzi mi to mówi,że mam przenikliwe spojrzenie,ostatnio też że moje oczy są smutne i wyglądają na "stare",doświadczone,łagodne. Po sesji dam coś na czasie z moimi oczami,ale wątpię by się spojrzenie zmieniło :D.Dzięki ;).

Napisano (edytowane)

szczerze to się tego wzroku przeraziłam ;),aż w szoku jestem. Takie przenikliwe i takie "wiemo Tobie wszystko" ;D.

Edytowane przez Dama Trefl
Gość truskawka
Napisano
kochasz dzieci, ludzi, bezinteresowna, zyczliwa i madra...spokojna

Sheina to, co napisałaś zgadza się ;)

Gość truskawka
Napisano
..strzelalam,, :D

hehehe ale dobrze strzeliłaś ;)

Gość sheina
Napisano
obraz39.jpg

A co powiecie o moich oczach? :)

dystans do otoczenia, myśle, ze sporo obserwujesz, mam wrazenie,ze t takie szklane oczy... jakkolwiek zrozumiesz, malo siebie pokazujesz innym... malo można Ciebie poznać... nie chcesz by ludzie Ciebie do konca pozanli.

Napisano (edytowane)

oczyz.th.jpg

A co o mnie powiecie? Poza tym, że chyba mam lekkiego zeza :P

Edytowane przez Sephira
Gość sheina
Napisano
oczyz.th.jpg

A co o mnie powiecie? Poza tym, że chyba mam lekkiego zeza :P

Małe problemy z okazywaniem uczuć, spokojna, czasami zimna, ot tak. Bywasz nader obojętna, obserwująca, Ty masz w oczach coś takiego, co mówi: O Boze, gościu, ale pieprzysz... az mnie na litośc bierze..' :D skupiona, z dystansem do ludzi.

Napisano (edytowane)
Ty masz w oczach coś takiego, co mówi: O Boze, gościu, ale pieprzysz... az mnie na litośc bierze..'

A wiesz, wiele osób mi mówi, że potrafię spojrzeć z pogardą. Nie wiem z czego to wynika, bo raczej daleka jestem od takich myśli i osądów :tongue:

Z resztą się zgodzę :3

A tu znalazłam jeszcze inne ujęcie, może pokarze moją "milszą" naturę?

oczy2.th.jpg

Edytowane przez Sephira
Gość sheina
Napisano
A wiesz, wiele osób mi mówi, że potrafię spojrzeć z pogardą. Nie wiem z czego to wynika, bo raczej daleka jestem od takich myśli i osądów :tongue:

Z resztą się zgodzę :3

A tu znalazłam jeszcze inne ujęcie, może pokarze moją "milszą" naturę?

oczy2.th.jpg

ono mi pokazuje bardziej, ze czasmi bywasz zupelnie nieobecna, jak nei na tej ziemi.

Gość sheina
Napisano
A pewnie, bo ja potrafię latać wysoko! :smile:

widac po gałolcach :czarodziej:

Napisano

Dairine :usmiech:

Skryta , marzycielska, ostrożna i coś jeszcze ..... hmmmm.

A jakie ładne oczy :_okok:

Gość sheina
Napisano
a co o moich powiecie?:)

JAK NAM POKAZESZ TO I POWIEMNY COS :D ;D

Napisano

W zasadzie powiem Wam, moje kochane Istoty z magiczną iskrą, że widać dla Was moje zwierciadło duszy jest czytelne...heh...

Gość sheina
Napisano
W zasadzie powiem Wam, moje kochane Istoty z magiczną iskrą, że widać dla Was moje zwierciadło duszy jest czytelne...heh...

hehe, a to milo, milo...

Napisano

oj z ta łagodnoscią i spokojnością moi znajomi by sie napewno nie zgodzili jakby to usłyszeli ;)

Gość sheina
Napisano
oj z ta łagodnoscią i spokojnością moi znajomi by sie napewno nie zgodzili jakby to usłyszeli ;)

a ja bym tak odbrala hheheheh

Napisano

Hmm...trudno powiedzieć, bo zdjęcie jest w dość dziwny sposób przerobione... Rzekłabym na pewno, że nieufna i podejrzliwa...

Napisano

no tego zdjecia nie przerabialam, moze byloby wyrazniejsze gdybym wrzucila kolorowe, ale mmasz racje ze jestem bardzo nieufną osobą

Napisano

Pisząc "przerobione" miałam to myśli to, iż obrys Twoich oczu jak i brwi wyszły tak dość...hmm...graficznie. Nie mniej jednak, wyraz oczu pozostaje...

Napisano

obrys oczu wyszedl moze i dziwnie poniewaz sa mocno podkreslone eyelinerem ;) no ale coz same oczy nigdy nie klamią :)

Napisano

No to ja pokazuje moje oczy :) Co o nich sądzicie? Co w nich widzicie? Jestem baaardzo ciekawa :)

Napisano
No to ja pokazuje moje oczy :) Co o nich sądzicie? Co w nich widzicie? Jestem baaardzo ciekawa :)

Niesamowite!!

Napisano

d78102a02e7de9c5.html

Ciekawe jak odczytacie moje oczy???(dowolna interpretacja)

Napisano (edytowane)

Chyba nie umiem dołączać zdjęć;((987bbafb814b3d6f.jpg

heh już się chyba nauczyłam...d78102a02e7de9c5.jpg

Edytowane przez ilonesia
dodanie zdjec
Gość sheina
Napisano

subtelnosc, uwage, cieplo, zamyslenie, takei troche zatroskanie... rozmarzenie...

Gość sheina
Napisano
Zgadza się :) to mój charakter i to w oczach widac;)

to si eciesze ;)

Napisano
podejrzlkiwa, torche krejzolka z poczuciem humoru ;), ale w porzo babeczka :D

hehehe dokładnie taka jestem :icon_smile2:

Gość sheina
Napisano
hehehe dokładnie taka jestem :icon_smile2:

alemi sie udalo :lol:

Napisano

trafiłaś w 10tkę ;) strzelałaś czy naprawdę aż tak to widać?

Gość sheina
Napisano

wiesz, ja generalnei zawsze pisze... to co po prostu od nich- czuje ;)

Napisano

wiele osób mówi że w moich oczach jest coś dziwnego i nie mogą często przestać w nie patrzeć, pytałam się nieraz co to takiego jest ale niestety moje pytania zostawały bez odp bo nikt nie potrafił powiedziec co to może być :/

Gość sheina
Napisano
wiele osób mówi że w moich oczach jest coś dziwnego i nie mogą często przestać w nie patrzeć, pytałam się nieraz co to takiego jest ale niestety moje pytania zostawały bez odp bo nikt nie potrafił powiedziec co to może być :/

moze takei cos, ze ludzie przesweitlasz wzrokiem..

jak rentgen troche jestes.

Napisano

hmm może masz rację :) aco powiesz na to możesz wierzyć lub nie ale zdazyło mi się kilka razy coś takiego że patrząc na kogoś ze znajomych i w myślach wypowiadałam kilkakrotnie słowa np zacznij śpiewać i tak głeboko patrzyłam w oczy tej osoby i ona zaczęła śpiewać. Zastanawiam się czy to zbieg okoliczności czy potrafie wpływać myśla na zachowanie ludzi? Nie stosuję tego często ale zadarza mi się to :/

Gość sheina
Napisano
hmm może masz rację :) aco powiesz na to możesz wierzyć lub nie ale zdazyło mi się kilka razy coś takiego że patrząc na kogoś ze znajomych i w myślach wypowiadałam kilkakrotnie słowa np zacznij śpiewać i tak głeboko patrzyłam w oczy tej osoby i ona zaczęła śpiewać. Zastanawiam się czy to zbieg okoliczności czy potrafie wpływać myśla na zachowanie ludzi? Nie stosuję tego często ale zadarza mi się to :/

oooo , zdolnas jest po rpsotru, moze jakas wiedzma/ czarodziejka :D trudno mi to wyjasnic...

Napisano

sama nie wiem co w tym jest, kiedys tez zdazyło mi sie bedac w Gdansku ( nikogo oprocz swoich znajomych z ktorymi tam pojechalam nie znalam) jak jakas staruszka podeszla do mnie i sie przezegnala i powiedziala ze jestem naznaczona. wtedy wydalo mi sie to smieszne ale teraz ciagle mnie nurtuje kim byla ta kobieta i o co jej chodzilo z tym naznaczeniem. mamcia moja poszla do wrozki ktorej pokazala moje zdjecie to ta wrozka zrobila to samo :/

Gość sheina
Napisano
sama nie wiem co w tym jest, kiedys tez zdazyło mi sie bedac w Gdansku ( nikogo oprocz swoich znajomych z ktorymi tam pojechalam nie znalam) jak jakas staruszka podeszla do mnie i sie przezegnala i powiedziala ze jestem naznaczona. wtedy wydalo mi sie to smieszne ale teraz ciagle mnie nurtuje kim byla ta kobieta i o co jej chodzilo z tym naznaczeniem. mamcia moja poszla do wrozki ktorej pokazala moje zdjecie to ta wrozka zrobila to samo :/

o lol., ale znaznaczona... cos wiecej..?

Napisano

nie tylko to powiedziala ze jestem naznaczona i przezegnala sie i odeszla w sumie to na odchodnego jak ja sie smialam to powiedziala ze jak dojrzeje to sie przekonam czy cos w tym stylu nie pamietam dokladnie tego bo bylo to 11 lat temu

Gość sheina
Napisano

moze jasnowidz, albo jakas........ wlasnei uzdolniona.. ciesz sie moze ;)

Napisano

Wątek jakoś zaginął a chyba warto byłoby go podtrzymać bo ciekawy :) Pokazujcie dalej swoje oczęta :)

Gość FallWeiss
Napisano (edytowane)

Może ja też kiedys swoje pokaże ;P

Edytowane przez FallWeiss
Gość sheina
Napisano (edytowane)

Osoba żywa, aktywna, kontaktowa, nerwowa, czasami ironiczna ;>, al mysle, ze tez pomocna.

Edytowane przez sheina
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

halo halo, odświeżamy temat bo kurzem troche otulony :)))) !

Napisano

ni, ale ja moge Ciebie :D ok, ile za godzine bierzesz XD ?

Napisano

no tym ze mnie wogóle poznałas ;p najgorsze chwile w Twoim zyciu :D

Napisano

zawsze ! :D i masz sie modlić do oltarzyka z moim zdjeciem, pamietaj o tym co wieczór ;p

Napisano

tak masz w sumie racje sheina :ok: na żywo taka jestem, ale jak ktośby poczytał archiwum SB to by powiedział co innego :lol:

Napisano

po prostu musisz być dobrym oberwatorem skoro udaje Ci się tak często "strzelać" :D

Napisano

nic tylko rozwijać dar :) nie kazdy jest dobrym obserwatorem i empatą :) może niedługo będziesz widziała jeszcze więcej i zaczniesz pomagać ludziom :) życze Ci tego jeżeli sobie tego życzysz :) pozdrowionka

Napisano

ee tam jaki dar, tez potrafisz, tylko się wpatruj w oczy :D;)) dzikeuje za mile slowa.