Skocz do zawartości

Pokazmy innym swoje oczy, a może powiedza nam jacy jesteśmy? :)

Czy podoba Ci się taki wątek?  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci się taki wątek?

• Tak
      94
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Popieram z tą ślicznością i zazdraszczam trochę ;)

A co do zdjęć to mi się jakoś tak ciepło zrobiło, ale nie wnikam w głębsze analizy bo dla mnie inni nie są tak czytelni jak ja dla innych :szok:

hehe nie ma czego zazdrościć, Ty masz śliczne oczęta:)

a co do ciepła to często to słyszę:) cieszy mnie to:)))

Gość Dharma
Napisano

Iguanno. oczy wyrażaja jakis dystans do spraw codziennych. "Świerze oko". Typ obserwatora jednocześnie osoba pełna współczucia dla ludzi:D

Napisano (edytowane)
Iguanno. oczy wyrażaja jakis dystans do spraw codziennych. "Świerze oko". Typ obserwatora jednocześnie osoba pełna współczucia dla ludzi:D

o to to :)) Może nie tyle współczucia, co chęć pomocy i silna empatia :)

Edytowane przez Iguanna
Napisano

Ostatnio dodałam swoje oczy, ale skoro mówicie, że mam patrzeć prosto to specjalnie dla was mam nowe zdjęcie :) Mam nadzięję, że tym razem zdjęcie będzie takie jak trzeba.

Z tym, że ja zawsze jestem w makijażu. Niektorzy pewnie myślą, że w nim śpię :)

Gość sheina
Napisano

Imaginacja Ty przenikasz tym wzrokiem ludzi, masz takie skoncentrowane... ;)

dobrre,mysle,ze cieple,a czarny makijaz to taki troche kamuflaż ;)

bos Ty wrazliwa osoba.

Napisano

@Imaginacja

Zajebiste oczy masz.

Teraz moja kolej

wsmic3fn98ok8drtplb4.jpg

EDIT://

Kurcze, troszkę małe wyszło, za chwilę spróbuję większe dać

Edit2://

Padła mi bateria w komórce... Później drugie zrobie

Gość Dharma
Napisano

co do Imaginacji nie zmieniam zdania...

Gruschi . pozytywnie;D oczy Ci się śmieją. dusza otwarta na innych. Pewnie dobry przyjaciel ale też z Ciebie indywidualista który kroczy własnymi ścieżkami. Swoje wie i chętnie dzielisz sie tym co masz z ludźmi:D Pewnie dużo pomagasz. Masz kilku sprawdzonych przyjaciół na długo. (?)

Napisano

@UP

:lol:

Pewnie dużo pomagasz.[/Quote]

Nieee, raczej nikomu nie pomagam.

Masz kilku sprawdzonych przyjaciół na długo.[/Quote]

Nie przyjaźnie się z nikim

Napisano

Co do mnie wszystko się zgadza :) Ja nigdy nie oceniam ludzi po oczach, bo ja po prostu unikam patrzenia w nie. Nie wiem czy tez macie takie dziwne uczucie jakby ktoś wam zaglądał w duszę lub wy jemu, kiedy wasze spojrzenia się krzyżują? Dla mnie jest niemiłe uczucie...

Napisano
Co do mnie wszystko się zgadza :) Ja nigdy nie oceniam ludzi po oczach, bo ja po prostu unikam patrzenia w nie. Nie wiem czy tez macie takie dziwne uczucie jakby ktoś wam zaglądał w duszę lub wy jemu, kiedy wasze spojrzenia się krzyżują? Dla mnie jest niemiłe uczucie...

Mamy, ale teraz wiem że słusznie. Myślałam, że powieje tajemnicą a dziewczyny mnie rozpracowały :co_jest_na:

KataMusica, hmm...smutek, zmęczenie i zawód, ale jednocześnie nadzieja. Ogólnie jakoś smutno mi się zrobiło... Mam nadzieję, że się mylę jednak :)

Gość sheina
Napisano

Atriia

jak oczy dziecka, takie łagodne, ciepłe...

uwazne, delikatne..

co jeszcze co jeszcze... mądre tez oczka,

dobra przyjaciolka z Ciebie...

Napisano

Tego ostatniego nie mnie oceniać, ale reszta... hmmm... Tylko te oczy dziecka mnie zaskoczyły :D

Gość sheina
Napisano

Now idzisz. bo masz je takie... jakby to określic..

niewinne :)

Napisano
ojej tzn na tym zdjęciu akurat byłam uśmiechnięta :D :D

Całkiem możliwe że byłaś uśmiechnięta ale ja tez dostrzegam też pewien smutek , jak by oczy Twoje szukały sprawiedliwości , mówiły dlaczego?...ucieczka od czegoś. Wrażliwość i zamykanie się w sobie.

Swoja droga masz ciekawe oczy :usmiech:

Napisano

Ale zaraz dziewczyny w sumie trochę się z Wami zgodzę :P Jest jedna rzecz, którą w życiu przegapiłam i nie potrafię sobie tego wybaczyć -_- I do tej pory to się za mną wlecze i pewnie zostało na wieki w oczach (przecież oczy są zwierciadłem duszy!). Może dodam później jeszcze jedno :)

Napisano

Pamiętliwa - masz rację. Szalona - Wiele osób mi to mówi ;) Ale czy beztroska... Może i jestem poniekąd szalona, ale raczej roztropna, zrównoważona... Często skryta ^^ To do poprzedniej odpowiedzi.

Napisano

No z tego co wiem , to ciężko zrobić sobie zdjęcie oczu ;p.

Dlatego chciałam też zaproponować aby w google.pl wpisać sobie np. zielony kolor oczu :)

Myślę że to dobry pomysł...

Aparat odbija świtało i niezbyt widać naszych oczu.. :)

Pozdrawiam

Napisano

Patrysiaaa najwyraźniej nie rozumiesz o co chodzi w tym temacie :) Twój pomysł może i jest dobry, ale pewnych informacji nie otrzymamy na podstawie samego koloru :usmiech:

Napisano
Spokojna, troche rozmarzona..... mozna na Tobie polegać, ciepła. ale czasami nieprzystepna..

Dzięki:) Prawda z tą nieprzystępnością. a ze spokojem to różnie jest;)

• 2 miesiące temu...
Gość sheina
Napisano

przede wszystkim spokój... opanowanie i niezwykłą głebia...

Napisano (edytowane)

ja tez mam oczy :)

Edytowane przez mefisto
Gość sheina
Napisano

w tWOICH OCZACH WIDAĆ PEWIEN CZAR,MAGIĘ, tak jakbyś... była zrównważona, zawsze dobrze zastanawiała się przed podjęciem kolejnego kroku... czy decyzją..

Napisano (edytowane)

A tutaj moje:)I co?

9b3dd3ba49.jpg

Edytowane przez asiamaks
edycja na prosbe autora postu
Napisano
a to sobie moje oczko

Dla mnie wprost hipnotyzujące spojrzenie...

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Co powiedzie o mnie patrząc na me oczy? ;)

.

Edytowane przez Akir
Gość sheina
Napisano
Co powiedzie o mnie patrząc na me oczy? ;)

http://angelseeker.strefa.pl/1.jpg

wrażliwa dobra dusza, ktoóra nie pokazuje, ze robi dobrze, nie oczekuje nic w zmaian, czyni dobrze - po cichu, lubiana, pomocna.............................. spokojna .

Gość sheina
Napisano
[ATTACH=CONFIG]2137[/ATTACH]

Co wyciągniecie z tych spodeczków? ;P

masz dosc przneikliwy wzrok karolina... troche zmeczony jakby...smutek w nim widze..

Napisano
wrażliwa dobra dusza, ktoóra nie pokazuje, ze robi dobrze, nie oczekuje nic w zmaian, czyni dobrze - po cichu, lubiana, pomocna.............................. spokojna .

Dzięki. :) Sama prawda - mogę wręcz rzec. :D

Napisano (edytowane)

ciekawa jestem co wyczytacie w moich oczach :)

Edytowane przez bezimiennaa
dodanie zdjęć
Gość Dharma
Napisano

kurcze ja w nich widze słoneczną pogodę:D pełen leni rozkwit :D haha

Napisano

bezimiennaa, ja Twoje oczy odbieram tak, iż zdajesz się być dziewczyną bardzo radosną i nieco szaloną. ;)

Gość Lukrusia
Napisano
ciekawa jestem co wyczytacie w moich oczach :)

Ciekawa życia , otwarta na ludzi.

Napisano (edytowane)

szalona - od pewnego czasu coraz bardziej, jeszcze trochę i własna mama mnie nie pozna :D

a czy radosna - staram się.

"life is brulat & sometimes copas w d***s" ale "mówi się trudno i żyje się dalej" :)

no ludzie pokażcie światu swoje oczy!

czy już wszyscy? eee wątpię!

Edytowane przez bezimiennaa
literówki
Gość Lukrusia
Napisano

Dziewczyny chciałam wrzucić swoje oczka ale klikam na ''dodaj grafikę ''i ta opcja mi nie działa -co radzicie?

Napisano
chciałam wrzucić swoje oczka ale klikam na ''dodaj grafikę ''i ta opcja mi nie działa -co radzicie?

Skorzystaj zatem z zewnętrznego serwera hostującego grafiki, jak np. ImageShack

• 2 miesiące temu...
Napisano

śliczne macie oczy dziewczyny :) Lukrusia z taka sszaloną postrzelona osóbką :D

a Sziszi Twoj wzrok jakiś taki owocowy :lol: pewnie wiele osób mówi Ci że masz ładne oczy :)

Napisano

oo nowa dostawa oczu :D

magau - skojarzyłaś mi się z osoba w środku nieśmiałą ale nie okazującą tergo na zewnątrz :D i z kolorem żółtym mi sie kojarzysz, może CI w nim do twarzy? :)

siloam - hmm :D pewność siebie, chęć wyrażania siebie, osoba lubiąca być w centrum zainteresowania, oczekująca tego zainteresowania, nie lubi być sama ? kojarzysz mi się z kolorem niebieskim i czerwonym - ale duet :D

Ryba - oczy jakby przestraszone trochę, ogólnie osoba szukająca swojego miejsca i siebie :D z kolorem turkusowym mi sie kojarzysz i zielonym:D

Astra - no nie trzeba chyba mówić oczy które się smieją :D haha chociaż troche w środku smutność taka i chęć bycia dla kogoś, masz wielkie serce :D super pewnie wyglądasz w fiolecie i zieleni :D

Gość Lukrusia
Napisano

Siloam takie pewne spojrzenie lubisz pewnie mieć ostatnie słowo w konktaktach między ludzkich.Zdecydowany i lubiący zabawę .

Ryba -oczy takie nieco przestraszone jakbyś czuł , że nie masz jeszcze pewnego gruntu pod sobą .

Astra -oczęta towarzyskie , ciekawe świata.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jkaby takie senne, marzycielka spokojna, chyba wręcz oaza spokoju...i jakas tajemnicaz Ciebie wypływa, takaś nieodgadniona do konca dla nikogo, indywidualistka... ale przyjacielsko nastawiona i pomocna. miwasz chyba niezle ' odloty ' w swoim sweicie, gdzies, gdzie nikt poza Tobą nie ma dostępu.

Napisano

Wszystko się zgadza poza oazą spokoju hihihi :D

Wariatka i do tego pofyrtana, ale faktycznie odloty mam nieziemskie wręcz :)

A tajemnica... Cóż zostawie dla siebie ;)

Napisano

Sheina myślicielka z wielkim entuzjazjem podchodząca do nowych przedsięwzięć :)

Wydaje się że jesteś artystyczną duszą, ale najbliżej Ci natury :)

Jesteś pewnie poukładana jak na artystke nie przystało ;)

Napisano

hehehe z tym to bardzo roznieeeeeee (entuzjazm) czasami mala i przestraszona... a czasami az się gotuje... tak, jedenw ielki chaos ze mnie pod kazdym względem...

Napisano

skoro wszyscy swietnie sie bawią to i ja dołączam się do zabawy :)

Napisano
Sheina

Taaa ciekawska wiewiórka :P haha!

jaaa Ci zaaraaa dammm :P czemu ciekawska ;P?

Napisano
[ATTACH=CONFIG]2569[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2570[/ATTACH]

skoro wszyscy swietnie sie bawią to i ja dołączam się do zabawy :)

Bardzo pozywtyna energia od Ciebie bije :) chooociaaażż Ja jestes zła to mogłabys ugotowac :D! Ale generalnie, chyba troche śmieszka, z dozą szaleństwa.

Napisano
fajny pomysl z tymi oczkami

Spokój, opanowanie, odpowiedzialność, rozsądek, duża życzliwośc i uprzejmosc wobec, ludzi, szczególnie potrzebujących.

Napisano
Bardzo pozywtyna energia od Ciebie bije :) chooociaaażż Ja jestes zła to mogłabys ugotowac :D! Ale generalnie, chyba troche śmieszka, z dozą szaleństwa.

Zgadzam się w 100% :):):)

Napisano (edytowane)

jaaaa.jpg

meeeeu.jpg

a co mozna z moich oczu wyczytac :D

Edytowane przez Asmic
Napisano

Ciekawe oczy lubisz wszystkiego dotknąc poczuć aby sie przekonac jak to smakuje .

Wolnośc i chęc zasmakowania życia :)

Napisano

Dziekuje za piekne słowa tak wiele przeszłam ale usmiech mimo tego został i zostanie dziekuje za zainteresowanie

Pozdrawiam :) serdecznie

Napisano

Dziekuje Lukrusia nie wiedziałam naprawde że oczy tyle mowia :):) dziekuje serdecznie

Napisano
na prawdę takie masz???

na szczęście nie, ale na tym zdjęciu takie wyszły ;)

Napisano

no wreszcie chociaz czesc Ciebie - i to ta najwaznijeza - tak jak czulam to tez widze - łagodnosc, moze niekiedy ..uległosc? dobroc i sile wnętrza.. :)