Skocz do zawartości

POCA

Gość Ewa_14

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

JA mialem taki sen ze cofajac sie przed moja kuzynka ( tzn. to nie jest moja kuzynka ale w dziecinstwie nasze rodziny sie znaly i jej mama jest dla mnie tak jakby ciocia - bo od dziecinstwa ja tak nazywam wiec ona jest dla mnie kuzynka ...) oparlem sie nagle o sciane a ona powoli tak do mnie dochodzila i mnie pocalowala. Nie wiem czemu ale chyba tez mialem na to ochote pomimo tego ze wlasnie przed tym sie cofalem. Na chwile odwzajemnilem ten pocalunek, ale szybko sie ogarnalem i oderwalem, poniewaz mam dziewczyne i podczas snu pomyslalem ze to zle ze tak robie skoro mam dziewczyne. Po tym jak sie oderwalem to sie obudzielm. Co to moze oznaczac ? Mam 15 lat i mam dziewczyne, a osoba z ktora sie calowalem, bardzo krotko bo sie oderwalem ma 17 lat.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rita

35

• Sephira

29

• Aneta

9

• karolinna

8

Top użytkownicy w tym temacie

Napisano

Koolejny raz snią mi sie zbliżenia z dziewczynami

jakiś czas temu śniło mi sie ze całowałam sie z koleżanką której juz nie lubie (ja tez jestem kobietą)

dzisiejszej nocy śniło mi sie ze całuje sie z 3 lub 4 dzieczynami... później przechodzimy do dalszej zabawy(całują mnie po całym ciele, tam na dole zwłaszcza a z jedna całuje sie po ustach). jest to dla mnie bardzo dziwne, bo nie jestem lesbijka. mam chłopaka w którym jestem zakochana. pomóżcie mi prosze...

Napisano

Hej miałam dziś taki sen najpierw wyglądał tak jak horror jakieś wakacje .. uciakałam z kilkoma osobami ponieważ ktoś zabijał koło morza wtem zobaczyłam że na pomoc przychodzą nam ratownicy .

Jeden z nich to był mój znajomy z widzenia trenowaliśmy razem . i zaczeła się rozmowa podziękowałam mu za to że mnie uratował i jakoś sen przeszedł do romansideł poszliśmy gdzieś w jakieś miejsce koło basenu i on zaczoł mnie masować ale jakoś tak dziwnie to czułam zaczoł całować po szyi karku czułąm się tak fajnie i chciałam jeszcze więcej .. ale tu jest problem że mam chłopaka i dziwnie reagowałam w tym śnie .. prosze odpowiedzcie co o tym sądziecie i co oznacza [B]pocałunki na karku [/b]

Napisano

wiele jest znaczeń pocałunków mnie jednak śniło się że mój narzeczony całował mnie po brzuchu,tak znienacka jakby na zgodę bo ja w ty śnie byłam na niego zła może ktos wie jak to zinterpretować?

• 3 miesiące temu...
Napisano (edytowane)

POCAŁUNEK

Dzisiaj w nocy mialam naprawde dziwny sen. Moze ktos bedzie umial go zinterpretowac :?:

Więc zaczeło się tak: Szłam z kumpelom i dwoma kumplami do kina po chwili oglądania poszłam do bufetu dziwny był ponieważ był 1 stolik i dwa krzesła i nikogo nie było.Więc wziełam wziełam kubek i zrobiłam sobie kawę i popatrzałam co się dzieje na sali i nagle zauważyłam że ktoś wchodzi i wtedy zobaczyłam mojego byłego chłopaka. Nagle podeszed bliżej mnie i zaczoł mnie namiętnie całować .Gdy zaczoł powoli się kończyć seans filmu Poszliśmy na schody i powiedział że musi iść ale puźniej się spotkami. Kumple przyszli i pytali gdzie byłam ale nic nie mogłam z siebie ani jednego słowa wydusić.

O co tu chodzi bo ja z tego nic nie rozumiem?;? ;?

Edytowane przez blabla
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Hej.

Moj sen byl bardzo krotki ale napisze co pamietam.

Bylem u kolezanki w domu (byla jakas impreza - a owa kolezanka to osoba w ktorej sie zakochalem - ale jest ona mezatka). Pamietam koncowke tzn pozegnanie. Zegnalem sie z kazdym i na koniec chcialem sie pozegnac z owa kolezanka, kiedy sie z nia zegnalem uslyszalem meski glos (prawdopodobnie jej meza) zebym ja pocalowal jak chce. Spojrzelismy sobie w oczy i oczywiscie doszlo do kilku pocalunkow. Kiedy juz wychodzilem z domu uslyszalem jak powiedziala zebym zostal ... i wtedy sie obudzilem.

Moze ktos z was mi to zinterpretowac.

Z gory dzieki

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Pojawiłam się we śnie przy chłopaku, który jest dla mnie ważny (a ostatnio mieliśmy niemiłą rozmowę). On spał w swoim łóżku. Pocałowałam go w usta, ale poczułam gorzki smak. On miał na nich resztki skórki czy jakiejś błony (?). W każdym razie obudził się, ja byłam zmieszana, nie wiedziałam czy poczuł pocałunek.

Co to może znaczyć?

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Prosze o interpretacje mojego snu: Chłopak w którym wiele lat byłam zakochana, miłosc raczej nieodwzajemniona. Bylismy na jakichs wakacjach, jego dziewczyna, moj maż i syn. Znalezlismy sie w jednym pokoju sami- ja i ten chłopak, powiedzialam, ze wychodze a on namietnie mnie pocałowal,czulam że sie kochamy. Później bylismy w mojej podstawówce, moja głowa była opatra o jego ramie. Jestem meżatką i mamą i staram się nie mysleć o tamtym chlopaku, niestety co jakiś czas on mi się śni i wtedy troche myśle ale szybko zapominam. Co moze oznaczac ten sen???

Edytowane przez paulalinka
Napisano

witam serdecznie :)

Proszę o interpretacje snu :

Łąka wszędzie zielono, po drodze spotykam swoją byłą dziewczynę (z którą w rzeczywistości odnowiłem niedawno kontakt). Ma teraz dziwny kolor włosów z blond zrobił się czarno rudy. Podchodzi do mnie przytula się i zaczynamy się całować. Za nami jednak pojawia się mój współlokator który przechadza się z kobietą. (w rzeczywistości ta kobieta chce z nim być lecz on jednak nie jest jeszcze pewny swoich uczuć) Krzyczą coś do nas przerywając za każdym razem kiedy dochodzi do zbliżenia. Czuję złość na nich że mi przerywają a zarazem jestem uszczęśliwiony faktem że przy mnie jest moja była dziewczyna.

Proszę o interpretacje :) Pozdrawiam i z góry dziękuję.

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Mój sen;

Byłam na lekcji z całą klasą, zasnełam na niej bo mi sie nudziło. W śnie w którym śniłam pojawił sie chłopak którego znam z mojej szkoły, usiadł na krześle, potem ja usiadłam na nim i zaczeliśmy sie namiętnie całowac. To trwało ok. minuty. Wstałam i sie obudziłam w śnie na lekcji. pytam sie koleżanki czy spałam bo nie byłam pewna czy tobyło na serio czy w śnie. odpowiedziała ze spie około puł godz. puźniej śniłam ze jakas laska mnie atakuje <na lekcji w tej klasie> ale wiem ze tto nie chodziło o tego chłopaka. obudziłam sie juz naprawdę i nie potrafie przestac myslec o tym śnie.

CO TEN SEN OZNACZA PROSZE POMORZCIE.!!!!

Edytowane przez klaudia1234
Napisano

Mój sen;

Byłam na lekcji z całą klasą, zasnełam na niej bo mi sie nudziło. W śnie w którym śniłam pojawił sie chłopak którego znam z mojej szkoły, usiadł na krześle, potem ja usiadłam na nim i zaczeliśmy sie namiętnie całowac. To trwało ok. minuty. Wstałam i sie obudziłam w śnie na lekcji. pytam sie koleżanki czy spałam bo nie byłam pewna czy tobyło na serio czy w śnie. odpowiedziała ze spie około puł godz. puźniej śniłam ze jakas laska mnie atakuje <na lekcji w tej klasie> ale wiem ze tto nie chodziło o tego chłopaka. obudziłam sie juz naprawdę i nie potrafie przestac myslec o tym śnie.

CO TEN SEN OZNACZA PROSZE POMORZCIE.!!!! Prosze pomórz Rita bo widze ze jestes w tym dobra..;p

Napisano

hej;

mógłby mi kto powiedziec co oznacza ten sen:

byłam w jakichs odległych latach gdzie ldzie byli ubrani jak kowboje.

Przechadzałam się tam tendy. nagle miałam ochote kogos pocałowac<o tak sobie>,byle kogo i zrobiłam to po pocałunku zobaczyłam jak chłopak który mi sie podoba patrzał na to i był smutny. tak to odczóałam. I nagle sie obudziłam nie wiem kompletnie co to znaczy. Pomórzcie plisss.

Z góry dzięki

Napisano (edytowane)

Kupa,kupa śmierdzicały czas ! Hahaha

Edytowane przez Kecia
Napisano

również miałam sen związany z wieloma pocałunkami , śniło Mi się że całowałam się z chłopakiem który mi się podoba ale nie mam odwagi mu o tym powiedzieć , jeździłam na rowerze iw pewnym momencie przewróciłam się i pomógł mi ten chłopak następnie pocałował mnie i odjechał , w kolejnej fazie snu chłopak ten przyniósł mi zamarznięta czerwona róże w złotej paczuszce i powiedział,że to dla mnie a następnie odszedł i to by było na tyle czy ktoś mi powie co może oznaczać ten sen bo zupełnie go nie rozumie???

• 1 miesiąc temu...
Napisano

A jak to zinterpretować?

Śniło mi się tej nocy że całowałem się z dziewczyną tyle że ona była z innego państwa w dodatku byłą mulatką?

Napisano

prośba o przetłumaczenie snu

Mój sen był dziwny i właściwie osoba z tego snu pojawiła się kilkakrotnie w innych snach i wprawiła mnie w zakłopotanie. Sen ten wydarzył się w miejscowości której nie znałam... Szłam pewną ścieżką, znalazłam różowy, trzykołowy rowerek dziecięcy (nie wiem czemu go wzięłam, ale niosłam go przez część akcji snu) i dotarłam do schodów które prowadziły do rzeki. Schody te były strasznie wysokie. Ogólnie to nie mam lęku wysokości, ale wtedy szłam i się przelękłam. Usiadłam na tych betonowych schodach i mój kolega zaczął się ze mnie śmiać. To mi dodało odwagi i poszłam dalej. Gdy byłam prawie na końcu to okazało się, że poziom rzeki się podniósł i schody były zanurzone. Wpadłam do rzeki (cały czas trzymając ten rowerek), wyszłam z niej na piasek i w pewnym momencie trzech chłopaków zaczęło mnie bić. Ja się przeciwstawiłam, bo oni za silni nie byli. Jednego kopnęłam i wpadł do wody, drugi poleciał na piasek, a trzeci dalej próbował mnie uderzyć. W tym momencie weszła jakaś pani i go zabrała. Potem nie mogłam zorientować się gdzie jestem i jedna pani (chyba była to moja nieżyjąca babcia) dała mi klucze do swojego mieszkania. Poszłam tam, ale po chwili wyszłam. Druga część snu była już bez tego rowerka i w zupełnie innym miejscu. Śnił mi się mój bardzo przystojny przyjaciel. Mam chłopaka, a widziałam jak całuje mnie ten przyjaciel. Gdy mu powiedziałam: "a co z moim chłopakiem?", to ten przyjaciel się spojrzał na mnie i zaczął dalej całować. W czasie całowania czułam ogromne emocje i szczęście. Potem miałam wyrzuty sumienia. Ogólnie to teraz mi się nie układa z moim chłopakiem, a z przyjacielem niedawno się pogodziłam. Co to może oznaczać? Dzięki za normalne odpowiedzi.

• 2 tygodnie później...
Napisano

nie bardzo wiem jak interpretować ten sen dlatego proszę o pomoc.

więc tak: sen dzieje się w mojej szkole gimnazjalnej (a jestem już prawie dwa lata po maturze), a konkretnie na korytarzu przed salą gimnastyczną i w samej sali. ni stąd ni zowąd siedzę z moim byłym nauczycielem od wf-u na ławce (na tym korytarzu) i całujemy się, (ten nauczyciel jest starszy ode mnie jakieś 8-10 lat wiec nie tak wiele). ale całujemy się tak namiętnie, że ja tam niemało ubrania z niego zerwę :zeby: w brzuchu czuję "motylki", po ciele przechodzą mnie ciarki, straszne podniecenie i w ogóle taka uszczęśliwiona jestem jak nigdy. i wiem że jemu też się podoba. Nagle jakaś przerwa (tzn w tym całowaniu), on znika. a za chwilę znowu razem jesteśmy, tym razem w sali gimnastycznej na materacach. i znów całujemy się jak opętani ;] i znów zmiana miejsca (tzn jak to w snach, błysk - i inna sytuacja). tym razem ja jestem sama na korytarzu, otwierają się drzwi od pokoju nauczycieli wf-u (jest naprzeciwko sali gim.), i słyszę rozmowę Daniela (tzn tego mojego nauczyciela) z innym nauczycielem. Ten drugi nauczyciel mówi do Daniela; " Kiedy przestaniesz się nią bawić, kiedy jej powiesz?" i Daniel coś zaczyna mówić a tu budzik, więc co dalej nie wiem :/

Dodam jeszcze, że całe otoczenie tego snu znam bardzo dobrze bo do tej szkoły chodziłam. A na dodatek w tym nauczycielu się podkochiwałam (strasznie przystojny) ;]

Aha i jeszcze jeśli to ma jakieś znaczenie to ten nauczyciel jest wysokim, umięśnionym brunetem.

Bardzo proszę o pomoc i z góry dzięki :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Bardziej przydałaby się informacja o tym, co obecnie się dzieje w Twoim życiu uczuciowym.

Napisano

Od jakiegoś czasu miewam sny, które budząc się nad ranem dokładnie pamiętam. W tych snach co jakiś czas pojawia się mój przyjaciel. W jednym ze snów byliśmy w jakimś zamku w którym on coś ukrył pod warstwą cementu. Nikt miał tego nie odkryć i wszystko miało być w porządku. Ale jednak pech chciał, że ktoś to odkrył i przez to on i z własnego wyboru ja, musieliśmy razem uciekać z tego zamku. Historia nie miała końca i nie wiem czy nam się udało. Pamiętam tylko jak razem biegliśmy i sen sie urwał...

Wczoraj natomiast śniłam, że byliśmy na jednym pokładzie (podejrzewam, że to był jakis prom) Ja byłam tam z małą dziewczynką. W pewnym momencie rozmowa przemieniła się w namiętny i przepełniony czułością pocałunek, który on zaczął... obudziłam się.

Macie jakieś pomysły na interpretację tych dwóch snów o tych samych osobach??

Napisano (edytowane)

Witam ,

mam takie pytanie do was forumowicze , 2 razy śniła mi się moja koleżanka z klasy ( pierwszy raz już jakiś czas temu ) i w każdym z tych snów wymieniliśmy się pocałunkami ( fajne uczucie xd ;d ) , oraz zaznaczam , że w ogóle o niej nie myślałem do dziś dnia i ma chłopaka .

Jak to mam interpretować ktoś pomoże ?

Edytowane przez kjah
Napisano

Dziewczynie, która bardzo mi się podoba i na której bardzo mi zależy śniło się ostatnio jak się całowaliśmy. Jest ona bardzo skryta i niedostępna więc trudno mi powiedzieć czy ona chciałaby coś więcej. O śnie opowiadała mojej dobrej przyjaciółce, która potem mi o nim powiedziała. Jak myślicie, co to może oznaczać?

Napisano

Widzę, że nie mam na kogo liczyć? Naprawdę nikt nie wie co to oznacza?

Napisano

Witam

Śniła mi sie dziś koleżanka z klasy która mi sie podoba ;D,ja sobie siedziałem na łóżku a ona za mną siedziała i mowiła mi coś do ucha powiedziała "kocham Cię" ja odpowiedziałem "Ja ciebie też" i mnie pocałowała delikatnie w policzek

Co to może oznaczać?

z góry dzięki i pozdrawiam ;D

Napisano

Witam,

Miałam sen który mi nie daje spokoju, ogólnie nie zapamiętuję snów, ale ten moment jakoś zapamiętałam. Otóż siedziałam, oglądałam zdjęcia i rozmawiałam o moim dzieciństwie z pewnym mężczyzną (którego nie znam), nagle się do mnie zbliżył i mnie pocałował, ja nie odwzajemniłam tego pocałunku. Po tym on coś do mnie powiedział, niestety nie pamiętam co. Zauważyłam, że obok przechodzą jakieś dwie postacie i wtedy mu powiedziałam, że nie powinien tego robić. I co było dalej nie pamiętam:/ Co to może oznaczać?

Napisano
Witam,

Miałam sen który mi nie daje spokoju, ogólnie nie zapamiętuję snów, ale ten moment jakoś zapamiętałam. Otóż siedziałam, oglądałam zdjęcia i rozmawiałam o moim dzieciństwie z pewnym mężczyzną (którego nie znam), nagle się do mnie zbliżył i mnie pocałował, ja nie odwzajemniłam tego pocałunku. Po tym on coś do mnie powiedział, niestety nie pamiętam co. Zauważyłam, że obok przechodzą jakieś dwie postacie i wtedy mu powiedziałam, że nie powinien tego robić. I co było dalej nie pamiętam:/ Co to może oznaczać?

Mamy tutaj zdjęcia, które sennie wiążą się ze wspomnieniami, oraz rozmowę o dzieciństwie. Te dwa czynniki wskazują iż sen odnosi się do Twojej przeszłości. Może jest to wspomnienie sytuacji, w której kogoś odrzuciłaś?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

To ja teraz napisze o swoim snie. Byl dosc wyjatkowy bo jeszcze nigdy we snie nikt mnie nie calowal a dokladnie bylo to tak: znalazlem sie w domu w ktorym nie mieszkam juz od paru lat, bylo tam duzo ludzi chyba jakas impreza moze urodzinowa byli nawet goscie z niemiec ktorzy maja wkrotce przyjechac do polski, wszyscy sie dobrze bawili wygladali na zadowolonych wiekszosc tych osob to znajomi lub rodzina. W pewnym momencie oddalilem sie od pokoju w ktorym wszyscy sie znajdowali i spotkalem 2 dziewczyny z ktorych jedna mnie zainteresowala. W tym samym czasie weszla tam kolezanka ktorej nie widzialem od kilku lat i z ktora nie utrzymuje zadnego kontaktu. Choc jest to bardziej kolezanka mojej siostry niz moja, podeszla do mnie i tak na przywitanie po przyjacielsku pocalowala mnie w policzek i tak jakby przypadkowo w usta choc trwalo to znacznie dluzej niz ten pierwszy pocalunek w policzek. Po tym cos powiedziala i wiecej jej juz nie widzialem ale gdy sie obudzilem czulem na swoich ustach jej pocalunek. Jak mam ten sen zinterpretowac? Ze wzgledu na swoja wyjatkowoc jestem prawie pewny ze ma jakies znaczenie ale jakie?

Napisano

Dzisiaj śniło mi się że byłam w domu Jeremiego ( pamiętniki wampirów ) , on mnie pocałował a ja odwzajemniłam to i całowaliśmy się przez jakąś minutę...dodam, że dokładnie wszystko czułam ;p wczoraj oglądałam właśnie TVD , odcinek 10 i w tym odcinku on chciał pocałować Bonnie... czy to przez to ? ;p czy ktoś ma jeszcze jakiś inny pomysł ?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam wszystkich.Mam wielką prośbę,mianowicie chodzi o zinterpretowanie mojego snu.

Zacznę od tego,że jestem w 6 miesiącu ciąży.Mój partner,kiedy się o tym dowiedział,spakował manatki i odszedł.

Śniło mi się,że moja znajoma rozmawiała z nim.Powiedziała mu,że chciałabym do niego wrócić.

Po czym on przyszedł pijany,położył mnie na łóżko,położył się na mnie,koleżanka siedząca obok wyciągnęła aparat fotograficzny

i powiedziała tak: połóżcie się inaczej,żeby było lepiej widać.

Mój partner przytulił mnie,dotknął mojego brzucha i powiedział:

" Jestem taki rozczarowany,dlaczego ty jesteś w tej ciąży?"

Po czym zaczęliśmy się całować.Dodam,iż to on zaczął pocałunek,ale ja go natychmiast odwzajemniłam.

Co to oznacza?Czy definitywnie się rozstaniemy?

Bardzo proszę o interpretację,ponieważ ten sen nie daje mi spokoju.

Pozdrawiam serdecznie,Sylwia.

• 5 tygodni później...
Napisano

Co może oznaczać sen, gdy przyjaciółka całuje mnie w dłoń (miałam wtedy piękny, żółty lakier chociaż nigdy takiego nie miałam :D).

Oraz co może znaczyć zgubienie portfela?

Napisano (edytowane)

Śniło mi się, że Całowałem się z koleżanką z klasy, potem patrzyliśmy sobie w oczy.

Może ktoś powiedzieć znaczenie tego snu???

Edytowane przez paker
Napisano

Witam, dzisiejszej nocy śniło mi się jak spotkałem się z dziewczyną(którą dobrze znam, często się widujemy), doszło do jakiejś sytuacji, gdzie siedzieliśmy obok siebie, w pewnym momencie ona zapytała mnie ochoczo czy chce ją pocałować, po czym doszło do pocałunku, trwał dość długo, w międzyczasie również się przytulaliśmy, proszę o interpretacje tego snu, gdyż to dla mnie ważne, ze względu na to że ona mi się podoba, z góry dziękuję

ps. Rano byłem bardzo wkurzonny:D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Miałam dziwny sen i nie wiem jak go zinterpretować. Mianowicie śniło mi się, że stałam ze znajomymi w kolejce do kasy i nagle żona mojego kolegi w ramach wdzięczności za coś (nie pamiętam za co) pocałowała mnie. Było dużo osób, ale nikt nie zwróciłna to uwagi, a mój przyjaciel a jej mąż uśmiechał się. A ja byłam bardzo zaskoczona i zawstydzona takim rozwojem sytuacji. Dalej nie pamiętam.

• 2 tygodnie później...
Napisano

mojemu chłopakowi sniło ze sie całowałam z moim byłym co moze to oznaczac? prosze o odpowiedz ;D

Napisano

Śniło mi się całowanie z....nie wiem kim

Pamiętam tylko urywek snu, ale dotyczył on całowania. Całowałam się z kimś {nie wiem z kim, bo widziałam u tej osoby tylko brodę, ale normalnie czułam jak mnie ona całowała} W sennikach piszą różne rzeczy, ale wszędzie jest napisane z kim całować się trzeba we śnie {np. kobieta, mężczyzna itp.}, ale nie ma tego typu snu, który mi się przyśnił. Pomóżcie :(

Napisano

jakieś może ukryte pragnienia w stosunku do kobiet?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam! Byłem na tej ulicy gdzie mieszka moja przyjaciółka, tylko we śnie mieszkała po drugiej stronie a ja koło niej, od razu kolejne drzwi, tylko ja na realu mieszkam zupełnie gdzieś indziej. Zapukałem do jej drzwi i od razu w progu zacząłem ją całować, ona mówiła że nie chce ze mną być lecz ja całowałem ją dalej i ją zgwałciłem.

Nigdy bym tego nie zrobił i kompletnie nie wiem co ten sen oznacza z góry dziękuję za pomoc.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Już dwa razy śniło mi się że z kimś się całuję . Głupio się z tym czuje ponieważ mam chłopaka, którego kocham a śnią mi się inni faceci. Są to dobrzy koledzy o których nigdy nie myślałam jak o przyszłym chłopaku czy coś .

Sen wygląda jak rzeczywistość, jestem w miejscach które znam i z osobami z którymi się często spotykam. Jak zaczynam się całować zawsze jest w pobliżu mój chłopak i patrzy się na to wszystko...najgorsze jest to że nie reaguje na to a nawet się uśmiecha. A mi te pocałunki się bardzo podobają. Po przebudzeniu czuje się głupio i ciągle myślę o tych osobach z którymi się całowałam we śnie...To chyba nie jest normalne ; ///

Napisano

Ja dziś miałem bardzo dziwny sen. Śniło mi się że byłem z jedną dziewczyną którą znam tylko z widzenia w jednej klasie. No i lekcja sobie trwała a ona wyciągała mnie żebyśmy wyszli na korytarz. Na początku nie chciałem się zgodzić ale w końcu wyszedłem z nią. No i wtedy zaczęliśmy się całować, najpierw tylko niewinne buziaki a potem coraz namiętniej. Nagle zadzwonił dzwonek, wszyscy wybiegli z klas i zaczęli się na nas patrzyć. Jeden z moich kumpli coś do mnie krzyczał ale nie pamiętam co. A my nadal jakby nigdy nic staliśmy sobie pod ścianą i całowaliśmy się. Aha i jeszcze cały ten sen był czarno-biały. Co o tym myślicie?

• 3 tygodnie później...
Napisano

czy to prawda ze gdy dojdzie we śnie do pocałunku to osobie z ktora się całujemy stajemy sie obojętni? ;/

Gość cyganicha
Napisano

nie,to nieprawda.Pocałunek ze snu można interpretować na różne sposoby w zależności od zachowania całujących sie osób i wszystkich zewnętrznych okoliczności snu.

Napisano

Byłam koło bramy, która jest przy miejscu w którym mieszkam. Był dzień , przyjemnie ciepły i słoneczny. Byłam szczęśliwa wokół mnie były osoby które znam.Wszyscy rozmwaiali i bawili się.Rozejrzałam się i zobaczyłam moją ciocię z synem . Wyglądali normalnie ale zauważyłam że on ma bardzo rozszeżone zrenice.Uściskałam ciocię potem przytuliłam się do jej syna. To bardzo dziwne ale chciałam go pocałować. Normalnie traktuje go jak brata. I gdy miałam go pocałować obudziłam się. Proszę o wytłumaczenie mi co ten sen oznacza:oczko_na:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Miałam ostatnio taki sen tylko nie pamiętam go za dokładnie :) ale chodziło o to, że całowałam się z chłopakiem jak byłam na "wakacjach" w innym mieście. Dodam też, że całowałam z nim też w realu !!! a żeby jeszcze tego było mało to on jest z innego miasta niż ja i widzieliśmy się tylko raz w życiu. O co w tym wszystkim może chodzić?!?!?!

Napisano
Witam ,

mam takie pytanie do was forumowicze , 2 razy śniła mi się moja koleżanka z klasy ( pierwszy raz już jakiś czas temu ) i w każdym z tych snów wymieniliśmy się pocałunkami ( fajne uczucie xd ;d ) , oraz zaznaczam , że w ogóle o niej nie myślałem do dziś dnia i ma chłopaka .

Jak to mam interpretować ktoś pomoże ?

niektóre sny są odzwierciedleniem naszych ukrytych pragnień ;D ale bywa tez tak, że to nasza podświadomość płata nam figle. być może kiedyś (dawno temu) myślałeś o niej jak o fajnej lasce i twoja podświadomość wykorzystała to teraz w śnie

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam...

A ja mam takie pytanie...

Nie mam czesto snow ale wczoraj snilo mi sie jak caluje sie długo i namietnie z dziewczyna.

Byla to opalona blondynka o ciemnych oczach, pamietam ze miala bardzo delikatna i gladka twarz - nieskazitelna wrecz - dodam, ze jestem dziewczyna ( dla jasnosci).

Nie mam pojecia co to znaczy - mam partnera zyciowego i mieszkamy razem od 5 lat nie psuje sie nic miedzy nami. Z sennikow malo co wynika.

Prosze o interpretacje snu.

Pozdrawiam Dorota

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam chciałam jeszcze od kogoś innego interpretacje mojego snu. Opowiem tylko kawałek bo to jest strasznie długi sen.Byłam w klasie i przeprosiłam mojego kolegę z klasy, podałam mu rękę na zgodne. On wstanął przytuliłam się do niego, a on mnie pocałował, koleżanka na nas się patrzyła i się obudziłam.

Napisano
Witam chciałam jeszcze od kogoś innego interpretacje mojego snu. Opowiem tylko kawałek bo to jest strasznie długi sen.Byłam w klasie i przeprosiłam mojego kolegę z klasy, podałam mu rękę na zgodne. On wstanął przytuliłam się do niego, a on mnie pocałował, koleżanka na nas się patrzyła i się obudziłam.

Powielanie postów jest niezgodne z regulaminem. Prośba o interpretacje była zamieszczona http://www.ezoforum.pl/interpretacja-snow-cyganicha/56972-szkola-klasa.html#post427553

Napisano

Siedziałam na kolanach wuja (brata mojej matki). On całował mnie w usta, ale ja zacisnęłam je i nie odwzajemniłam pocałunku. Przestraszyłam się tego, co on robi, wstydziłam się jego czynu, bałam się, że ktoś zauważy. Byliśmy w jadalnii mojego rodzinnego domu. W jadalnii byli matka i siostrzeniec. Matka zawiesiła na żyrandolu winogorn. Siostrzeniec próbował zerwać winogron (to był zielony winogron), ale nie mógł go dosięgnąć. Gdy wuj pocałował mnie w usta, miałam ze wstydu czerowne policzki.

• 2 miesiące temu...
Napisano

może ktoś podpowiedzieć co oznacza sen całowanie się z teściową:)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam :)

rozstałam sie z chłopakiem po 3 latach. Mam teraz duzo problemów z nim (policja,psycholog) Nic do niego nie czuje ale może ma to jakis związek z moimi snami :( A więc sni mi sie od jakiegoś czasu chłopak nie wiem czy ten sam . Raz go widze a raz nie. W rzeczywistości podoba mi sie bardzo. Całuję się z Nim . Czuje niebezpieczeństwo ze strony mojego ex ale ten drugi bierze mnie w ramiona i czuję sie szczęśliwa i bezpieczna bardzo realistyczne to jest bo budze sie usmiechnieta a w nocy przez sen krzycze i płacze. Proszę pomóżcie .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...