bluVelwet Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 położyłam się do łóżka i od razu zaczęło mi się coś śnić jak tylko głowę na poduszce złożyłam. ....Jestem zawieszona na cienkiej nitce gdzieś nad ziemią. jestem naga mam skrepowane ręce z tyłu i związane z nogami. jestem takim żywym wahadłem. wiatr kołysze mnie na różowo białej nitce, która jest przywiązana gdzieś w niebie że nie widać jej końca. bardzo się boję gdy wieje wiatr bo mam wrażenie że nitka się urwie, i spadnę na metrowej długości szpilki wbite w ziemie. wiatr wieje coraz mocniej. zaczynam się bujać mocniej. wkoło jest pustynia nikt mi nie pomoże. ze strachu się obudziłam... pomoże ktoś?
-PIOTR- Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 (edytowane) Brak ci stabilnosci w życiu dlatego symbol wachadła raz w lewo raz w prawo to ze jesteś związana i boisz się upadku na szpilki oznacza że obawiasz się tego ze nie poradzisz sobie w problemami ktore mogą wystąpić i czujesz sie wobec nich bezsilna Ale to że snią sie takie rzecz oznacza że zdajesz sobie sprawe z tego co cie dręczy a stąd już tylko krok do pokonania problemu Edytowane 11 Października 2009 przez -PIOTR-
bluVelwet Napisano 12 Października 2009 Autor Napisano 12 Października 2009 dzięki Piotrze kolejny już raz za pomoc:)
Rekomendowane odpowiedzi