Jump to content

Czy to Demon?...

Tajma

Recommended Posts

21.00 Piątek.

Był wieczór ja i moja mama czekałyśmy na mojego tatę. Nagle usłyszałyśmy że ktoś na korytarzu zamyka drzwi.

Mama zeszła na dół a ja wyjrzałam przez okno. To była moja sąsiadka która przez ok. 2 miesiące zachowywała się bardzo dziwnie.

Kiedy powiedziałam o tym mamie ona spytała się gdzie ta sąsiadka wyszła. Ona zaczęła gadać dziwne rzeczy typu: że ją porywają i ktoś ją opętał. Jeszcze przed tym wydarzeniem opowiadała że ktoś niewidzialny ją dotyka i chodzi po jej mieszkaniu.

Czy mógł opętać ją demon?

nie, jakkolwiek ma cięższe zaburzenia psychiczne.

No sosnowiczanin,ale zablysles :) nie pierwszy zreszta raz :)

Czy mógł opętać ją demon?

Tajma,przypadek ktory opisalas jest troche skapy w dokladny opis i szczegoly zdarzenia aczkolwiek nie wykluczam ze moze to byc pewna forma opetania.

Jeszcze przed tym wydarzeniem opowiadała że ktoś niewidzialny ją dotyka i chodzi po jej mieszkaniu.

Wiec musialas wczesniej rozmawiac z nia na ten temat?Napisz jak sie zachowywala wczesniej,czy to pierwsze takie zdarzenie w jej zyciu a wtedy bedziemy mogli tutaj razem bardziej szerzej zajac sie tym zagadnieniem.

Widzisz nie wszyscy sa tacy dobrzy jak sosnowiczanin zeby po czterech linijkach tekstu :] ocenic czy ktos jest opetany lub nie :]

No sosnowiczanin,ale zablysles :) nie pierwszy zreszta raz :)

to moja opinia, masz inną ok.

jeśli pijesz do czego innego, zapraszam na gg,

no chyba że chcesz się wypłakać na szałtboksie, ale mnie tam nie będzie.

have_fun.

Ja radził bym odiwedzić sąsiadke i spytać się o co się stało.A potem tutaj to opisać bo naprawdę może nie być opętanie tylko choroba psychiczna lub szok...

edit:zmieniam zdanie wylej na nią wiadro wody święconej :D zobaczymy czy będzie nią rzucać.

Edited by Xeo