Tajma Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 21.00 Piątek. Był wieczór ja i moja mama czekałyśmy na mojego tatę. Nagle usłyszałyśmy że ktoś na korytarzu zamyka drzwi. Mama zeszła na dół a ja wyjrzałam przez okno. To była moja sąsiadka która przez ok. 2 miesiące zachowywała się bardzo dziwnie. Kiedy powiedziałam o tym mamie ona spytała się gdzie ta sąsiadka wyszła. Ona zaczęła gadać dziwne rzeczy typu: że ją porywają i ktoś ją opętał. Jeszcze przed tym wydarzeniem opowiadała że ktoś niewidzialny ją dotyka i chodzi po jej mieszkaniu. Czy mógł opętać ją demon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 nie, jakkolwiek ma cięższe zaburzenia psychiczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Magick Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 nie, jakkolwiek ma cięższe zaburzenia psychiczne. No sosnowiczanin,ale zablysles nie pierwszy zreszta raz Czy mógł opętać ją demon? Tajma,przypadek ktory opisalas jest troche skapy w dokladny opis i szczegoly zdarzenia aczkolwiek nie wykluczam ze moze to byc pewna forma opetania. Jeszcze przed tym wydarzeniem opowiadała że ktoś niewidzialny ją dotyka i chodzi po jej mieszkaniu. Wiec musialas wczesniej rozmawiac z nia na ten temat?Napisz jak sie zachowywala wczesniej,czy to pierwsze takie zdarzenie w jej zyciu a wtedy bedziemy mogli tutaj razem bardziej szerzej zajac sie tym zagadnieniem. Widzisz nie wszyscy sa tacy dobrzy jak sosnowiczanin zeby po czterech linijkach tekstu :] ocenic czy ktos jest opetany lub nie :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 No sosnowiczanin,ale zablysles nie pierwszy zreszta raz to moja opinia, masz inną ok. jeśli pijesz do czego innego, zapraszam na gg, no chyba że chcesz się wypłakać na szałtboksie, ale mnie tam nie będzie. have_fun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iwanov Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Ocenienie zdrowia psychicznego bo jednym skąpo odzianym w informacje poście jest co najmniej żałosne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 żeby nie robić offtopa, chętnych wyjaśnienia zapraszam na gg. ludzie, jest pełnia ja wiem, ale nie róbmy rykowiska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 demon nie,ale jakaś "cięższa" dusza tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeo Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Ja radził bym odiwedzić sąsiadke i spytać się o co się stało.A potem tutaj to opisać bo naprawdę może nie być opętanie tylko choroba psychiczna lub szok... edit:zmieniam zdanie wylej na nią wiadro wody święconej zobaczymy czy będzie nią rzucać. Edited March 5, 2010 by Xeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts