Dark_woman Napisano 13 Marca 2010 Napisano 13 Marca 2010 Dziś w nocy śnilo mi się ze spałam wraz z mężczyzna ktorego kocham w łóżku i nagle zaczeły kiwać mi sie dwa zęby najpierw wypadł jeden schowałam go do kieszeni nastepnie wypadl drugi i spadł gdzies na łózko ... nie moglam go znaleść. Czy osoby przewijajace sie w śnie maja jakieś znaczenie. Dodam że pare dni temu dowiedzialam sie ze umarła mojego brata byla dziewczyna .., miala raka mózgu. Czy ten sen mógł dotyczyc jej?? Bardzo prosze o pomoc bo jestem przerażona;(
Sephira Napisano 13 Marca 2010 Napisano 13 Marca 2010 Dark_woman, nie ma to powiązania z byłą dziewczyną brata. Czy Ty jesteś w związku z tym mężczyzną?
Dark_woman Napisano 13 Marca 2010 Autor Napisano 13 Marca 2010 Nie jestem z nim w związku. Ale kocham go
Sephira Napisano 13 Marca 2010 Napisano 13 Marca 2010 To właśnie można wywnioskować z Twojego snu, ale wolałam się upewnić. Te dwa wypadające zęby to wy. Szansę na udany związek postrzegasz jako coś straconego.
Dark_woman Napisano 13 Marca 2010 Autor Napisano 13 Marca 2010 Rzeczywiście tak jest ... Bardzo dziekuje;)
Rekomendowane odpowiedzi