Jump to content

złamane zęby przednie,górne

agiw

Recommended Posts

Witam serdecznie.Męczy mnie sen o zębach. Sni mi się,że łamią mi się zęby górne: siekacz i przedni,po mojej lewej stronie.Potem jestem z moją mamą na mieście i ona mówi,żebym się nie martwiła,że zaraz je naprawimy.Szukamy dentysty. Potem sie budzę.Nie wiem czy zęby zostaja naprawione. Bardzo proszę o jakąś wskazówkę. Pozdrawiam serdecznie

Zęby ukruszone, złamane wypadające nie zawsze oznaczają chorobę a prawie nigdy śmierci.

Twój sen jest wybitnym tego przykładem.

Górna szczęka oznacza sytuację na którą nie koniecznie mamy wpływ ( jest szczęką nieruchomą).

Zęby po lewej stronie to symbol strony uczuciowej - czyli twój sen dotyczy spraw uczuciowych , związanych z przyjaźnią lub osobami do których żywisz jakieś uczucie.

Siekacz wskazuje nam na to że twoja strata, rozczarowanie będzie lub już jest związane z czyimś zachowaniem bardzo energicznym drapieżnym takim którego się nie spodziewasz po danej osobie.

Ukruszony ząb to skutek - będziesz uważała że poniosłaś stratę wizerunkową ale nie dużą - ząb tylko ułamany.

W sytuacji rozczarowania zawodu pomocna będzie ci osoba twojej mamy i to w jej radach znajdziesz oparcie. Jej mądre słowa ( to te poszukiwanie dentysty) pozwolą ci zapomnieć o tej niekorzystnej dla ciebie sytuacji.

Pozdrawiam:

Sławomir

• Super 1