zniecierpliwiona Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Dziś śniło mi się, że ktoś układał listwy podłogowe w 'mojej firmie' , pochwaliłam trzy dziewczyny smsem, że dobrze pracują, następnie poszłam na papierosa i kazałam jednej resztę dziewczyn zwołać na zebranie. Gdy wróciłam, jeden z moich wrogów, dziewczyna, która mnie prześladowała w gimnazjum siedziała i płakała, bo jej nie pochwaliłam. W tym śnie byłam dla niej przyjazna, powiedziałam, że bardzo dobrze pracuje, ale tamte musiałam pochwalić bo robią od dziś, żeby się nie rozmyśliły... i w tym momencie zobaczyłam jej KRZYWE, NIERÓWNE ZĘBY I JEDEN Z NICH POWOLI WYPADAŁ, ona go złapała ręką i mówiła dalej. Kilka dni temu śniło mi się, że trzymałam niemowlaka na rękach i zaczął się śmiać, otworzył usta a tam... ZGNITE ZĘBY, TAKIE ZÓŁTO-CZARNE Z DUŻYMI UBYTKAMI. Jakiś czas temu śniłam, że byłam u dentysty, ten gabinet był dziwny, wszyscy z niego wychodzili szczęśliwi, dentysta mówił chyba w innym języku i zobaczyłam swoje ZĘBY. Proszę o interpretację tych snów, czuję, że stanie się coś złego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WerkaDe Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Za zwyczaj(przynajmniej tak się dzieje w moim przypadku) sen o zębach w jakiejkolwiek postaci oznacza chorobę. Nie jakąś poważną, ale np. zwykłe przeziębienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts