Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem dziewczyną, mam 15 lat. Już drugi raz śniło mi się, że mam penisa. Nie że jestem chłopakiem, wyglądam normalnie tylko mam penisa. W obydwóch tych snach masturbowałam się i bardzo mi się to podobało, potem budziłam się podniecona. Nie wiem co to może oznaczać, pomóżcie :/

Napisano

Tak jak piszesz; masz 15 lat, jest to czas kiedy organizm kobiety dojrzewa i rozwija się...

Mi to wygląda na to, że podświadomie nie akceptujesz siebie jako kobiety.

Może tu chodzić głównie o miesiączki, które są dla Ciebie nieprzyjemne i "uciążliwe"

Napisano

hihi sprawdz moze to nie sen

a tak na powaznie to nie martw sie tym snem a wiesz ze róznica tylko kilka genów i byłabys chłopkakiem? to naturalne rosniesz rozwijasz sie ale chwali sie ze pytasz i szukasz odpowiedzi dasz sobie w zyciu rade to Twoja interpre

Napisano

Pysiaczek:

Nie mam nic do miesiączek, zazwyczaj przechodzę je prawie bezboleśnie i wszystko jest w porządku.

Napisano

Cześć. Mam 26 lat i niedawno miałam podobny sen. Wydaje mi się, że ten sen ma przekaz pozytywny. Nie wiem, czy ma znaczenie erotyczne, ale ja upatrywałam się w nim jakiejś siły, może członek symbolizuje męskość, siłę lub równowagę. Wiem, że ja również dobrze się czułam w tym śnie. W moim śnie wystąpił czynnik dominacji. Stałam na jakimś podwyższeniu i załatwiałam się w ten sposób na dywan w pokoju, do tego inni po mnie sprzątali. A ja się nie przejmowałam. Byłam dumna z tego nowego członka w moim ciele. Z takimi odczuciami też się obudziłam. Psychicznie czułam się silniejsza niż zwykle i czułam jakąś wewnętrzną równowagę.Dlatego myślę, że sen ten oznacza psychiczną siłę. Pozdrawiam