Marcelkaa92 Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Sniło mi się , ze była burza. To był wieczór. Przebywałam z siostrą i mamą w jakimś domu ( nie naszym prawdziwym ) . Mój tata poszedł do swojej Matki ( tam relacje nie są najlepsze ) i długo nie wracał . Ktoś wkoncu przybył nas poinformować, że wszyscy ludzie widzieli jak na ulicy trafił go piorun ... w śnie bardzo płakałam, siostra się nie przejeła. Bardzo prosze o interpretacje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Twój sen pokazuje obawę że tacie coś stanie sie coś złego, burza i piorun to nieoczekiwane przykre sytuację - kłótnie, ostre słowa, stres, może się to odnosić do relacji taty z jego mamą, i tego że obawiasz się bo on na tym ucierpi, może spotkać go przykra sytuacja widać ze jesteś bardzo związana z nim emocjonalnie i chciałabyś żeby te nerwy już się skończyły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts