sylwiaaa90 Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 proszę o interpretację snu, ale wcześniej muszę zaznaczyć, że śnił mi się mój były chłopak z którym byłam 3 lata, przed tymi wakacjami z nim zerwałam, a teraz jestem z innym wspaniałym facetem, dlatego tym bardziej nie rozumiem tego snu. A więc śniło mi się, że mój były się przeprowadził do jakiegoś domu, ale on był w stanie praktycznie surowym, od kąd się doweidziałam, że on tam ma mieszkać jeździłam tam cały czas, i krążyłam w okół jego domu, nie wiadomo po co.. Raz wzięłam koleżankę, żeby jej to pokazać i wtedy w tym niby jego domu zaświeciło się światło i zobaczyłam tam mojego byłego, taką koleżankę (która kiedyś była moją przyjaciółką ale strasznie niewporządku się do mnie zachowała, i w rzeczywistości mój były się z nią teraz koleguje) i dziewczynę która wyglądała jak ja, miała moje ciuchy, ale to nie byłam ja. Później tylko jeszcze pamiętam,że zaczęłyśmy uciekać bo omal nas nie zobaczyli i że mój były zaczął kazać do siebie jakoś śmiesznie mówić, kombinacja jego imienia i nazwiska. Co to może oznaczać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts