Ewcia000 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 (edited) Bardzo proszę o interpretacje. Mam 17 lat. Dzisiaj śniło mi się że dostałam róże . Dokładnie 3 czerwone i jedną różową.Był wieczór,tak mi sie zdaje. Dostałam je w drzwiach, poszłam o kuchni. Te czerwone odłożyłam a tą różową włożyłam do wazonu z wodą.Ogolnie byłam zadowolona, jeaa dostałam kwiatki.Nie widziałam tej osoby ktora i je dwała ale wiem kto to . Taki chłopak co się we mnie podobno zakochał. Bo chodzi o to,że ja do niego nic.. Nie chcę straszny mam dylemat, spotkałam sie z nim kilka razy i wgl.. Moja kolezanka bardzo mnie własnie tej nocy męczyła żebym powiedziała jej czy chce czy nie. Bo ją ten chłopak meczył, i chciała mu powiedziec czy ma sie starac czy odpuscić. Wkoncu napisałam,ze dobra niech sie stara. I mi się przysnił ten sen, od niego dostałam te kwiaty. Wgl śniłam o nim ale nie pamietam co. Czy coś to znaczy? Patrzałam w sennikach i pisało że to oznacza spełnienie marzeń o miłosci. Sratatata. Ale ja wziełam tą różową, podobno różowa oznacza przyjaźń. Pomocy Będę bardzo wdzieczna o szybką odp. A i ogolnie zapomniałam że od tych czerwonych odpadł płatek. Były takie już dobrze rozwiniete a ta różowa taka na wpół rozwinięta no wiecie... W miarę sciśle przylegające do siebie miała te płatki. Edited November 14, 2010 by Ewcia000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Sen jest wywołany nękaniem twojej koleżanki a co oznacza chyba po raz pierwszy stwierdze że sennik ma rację. Tylko moim zdaniem najwazniejsze w tym snie są twoje odczucia a między innymi zadowolenie to tak jakbys czuła się wyróżnina jego adoracją. A kolor róż, róze to generalnie kwiat miłości a czerwone czy rózowe znaczą to samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewcia000 Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 Czyli że spełnienie marzeń o miłosci, wierna miłość to niby ten sen mi chciał przekazać? Faajnie. No tak czuje sie wyróżniona jego adoracją hehe ... Która by nie była ;D Dziękuje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts