anique Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 osoba,z którą mieszkam,a którą nienawidzę,śniła mi się.weszła do mnie do pokoju bez pukania,na co się zezłościciałam i powiedziała,że pozwie mnie do sądu za znieważenie. była ona pijana,ja rozmawiałam spokojnie. może to zabawne,ale w istocie jestem podsłuchiwana z koleżanką z pokoju,bo mieszkam z psycholem i czasem puszczają mi nerwy jak jej nie ma i jadę po niej,jak mnie zdenerwuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Witaj anique Jak sama sie domyślasz sen jest wynikiem uczuc do tej osoby a jednocześnie boisz sie konsekwencji mieszkania z tą osobą. Myslę, że masz świadomość do czego jest zdolna. Myślę, że chciałabyś spokojniej na nią zareagować. Czujesz się niezbyt konfortowo kiedy,jak to okresliłaś, "jedziesz" po niej. Boisz się, że ona sie o tym dowie i będzie chciała konfrontacji. Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anique Posted June 25, 2008 Author Share Posted June 25, 2008 dzięki na szczęście już nie muszę mieć z nią więcej do czynienia,bo aVe! się wyprowadziłam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 wspaniale:) cieszę się, że jest lepiej:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts