Zuzanna-Miniatura Napisano 10 Stycznia 2011 Napisano 10 Stycznia 2011 Szanowi Państwo! Jestem studentką dziennikarstwa i w ramach projektu zaliczeniowego badam potencjalne zainteresowanie czytelników książkami z dziedziny ezoterycznej (i nie tylko), które poza wysokim poziomem merytorycznym wyróżnia szczególna dbałość o oprawę, szatę graficzną i unikatowość wykonania. Dlatego też zwracam się do Państwa z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety (pięć pytań), która pomoże mi poznać Państwa zdanie, oczekiwania i opinię. Państwa zaangażowanie przybliży mi, co jest dla Państwa istotne i czym kierują się Państwo przy wyborze. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za poświęcony czas i uwagę Wydawnictwo Miniatura - zapraszamy - www.ankietka.pl Cytuj
asztoret Napisano 10 Stycznia 2011 Napisano 10 Stycznia 2011 ja wypełniłam z chęcią zobaczyłabym bardziej dopracowane pod względem graficznym wydawnictwa Pozdrawiam! Cytuj
Zuzanna-Miniatura Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Napisano 10 Stycznia 2011 Hej Serdecznie dziękuję, strasznie się cieszę, jak mam odzew na badanie, robię to pierwszy raz i trochę się denerwuję. Nie wypada mi tu robić reklamy, zatem nadmienię tylko, że Miniatura specjalizuje się w wydawaniu książek w niewielkich nakładach, za to bardzo starannych, prawdziwych perełek i ozdób biblioteki. Zakochałam się, kiedy zobaczyłam piękne, złote wydanie wierszy Pitagorasa Cytuj
asztoret Napisano 10 Stycznia 2011 Napisano 10 Stycznia 2011 Niestety strona wydawnictwa za nic nie chce sie wczytac, ale moze to po prostu moj komputer Cytuj
Zuzanna-Miniatura Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Napisano 10 Stycznia 2011 @ Asztoret - nie, obawiam się, że to ze stroną jest coś nie tak, a z Twoim komputerem ok. Strona, poza tym, słabo jest dopracowana i wymaga zmian, różnie jest też z dostępnością tytułów Miniatury w księgarniach. Gdybyś była zainteresowana, najlepiej jest chyba napisać mail do wydawcy, pana Mieczysława Mączki, na adres [email protected] i tam zasięgnąć bliższych informacji. Nie tak dawno widziałam u nich drobiażdżki w stylu antologii literatury Indian Północnoamerykańskich, Tybetańską księgę umarłych, kilka rzeczy związanych z reinkarnacją i przynajmniej dwie o metodach samouzdrawiania. Rozrzut jest szeroki, a i wydawnictwo jest chętne i otwarte na pomysły nowych pozycji @ Gosha, Athena & Tyr - dzięki Wam wielkie :DD. Ankieta działa i dzięki Wam, między innymi, zaczyna się już rysować pewna teza czy ogólny kształt sytuacji. Dla mnie bezcenne! Jak dostanę zaliczenie, to macie creditsa na koniec :* Cytuj
Gość sheina Napisano 10 Stycznia 2011 Napisano 10 Stycznia 2011 Wiem jak człowiek owi zależy to... Wypełnione. Niech służy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi