KasienkaNurek Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Snilo mi sie ze kolo mojego starego domu bocian zrobil gniazdo, a potem trzy mlode bociany sie wykluly. Bocian gdzies polecial. Ja musialam pomoc pisklom zeby sie najadly. Same jadly owady, trawe itp. Te gniazdo bylo na ziemi. Co moze oznaczac ten sen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasienkaNurek Posted February 8, 2011 Author Share Posted February 8, 2011 ktos moze mi zaintepretowac ten sen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Witam! Sen jest bardzo dosłowny i wskazuje na to że przybyło ci obowiązków (to właśnie te pisklęta które karmisz - jakieś 3 sprawy). A dlaczego bocian? To miedzy innymi symbol dobrej nowiny - nowego życia oraz wiosny a w twoim śnie można by rzec że od tego się zaczeło a minaowicie od dobrej, radosnej nowiny, która to zaowocowała dodatkowymi obowiązkami. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts