Skocz do zawartości

Chętnie sprawdzę karmę lub relację :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chciałabym tylko zapytać czy przez ten ogrom próśb do Ciebie nie zostałam pominieta :( jestem na stronie 34, pisałam na na priv 2 razy. Będę wdzięczna za odp. Pozdrawiam

Gość paulinqa123
Napisano

Daffne, chciałam Ci tylko przypomnieć że jestem na 38 str. , nie spiesz się ani nie czuj urażona, po prostu przypominam na wypadek jakbyś pominęła : ) i z góry dziękuję:*

Gość Daffne
Napisano
Daffne, chciałam Ci tylko przypomnieć że jestem na 38 str. , nie spiesz się ani nie czuj urażona, po prostu przypominam na wypadek jakbyś pominęła : ) i z góry dziękuję:*

Pamiętam, pamiętam mam zamiar zrobić parę interpretacji wybiórzo tym co obiecałam bo długo czekają, a potem jadę w kolejności :) Pozdrowionka :D

Gość Daffne
Napisano (edytowane)
Daffne ja miała bym prośbę, oczywiście jeżeli nie sprawie tym kłopotu. Jeżeli nie da rady szybciej, to nie ma sprawy. Wysłałm do Ciebie również drugi mejl...ale zależy mi przede wszystkim na odpowiedzi na pierwszy. Pozdrawiam

Witaj :)

################################

##### Obliczenia dodatkowe #####

Drogi życia

Pierwsza osoba: 8/17/26/35

Druga osoba: 9/18/27/36/45

Suma dróg życia: 8/17/26/35/44/53/62/71/80

Związek karmiczny: NIE

Pierwsza osoba

DZ: 8/17/26/35

1PZ: 7/16

CP: 7

Druga osoba

DZ: 9/18/27/36/45

1PZ: 3/12/21

CP: 1/10

Nie jesteście relacją karmiczną, ale suma Waszych dróg życia daje 8/26, a więc pisane Wam uczucie. Jeśli chodzi o wasze relacje to symbolizuje ją liczba 8, która ogólnie mówi, że w tym związku partnerzy mają za zadanie połączyć cele niematerialne z materialnymi. Jego wadą bywa (choć nie zawsze) walka o to, która z wartości jest ważniejsza. Pozostałe wibracje pokazują, że pisana Wam miłość. Taka miłość z połączenia dusz, harmonia w relacji najczęściej, ale i wspieranie się wzajemne. Ponadto w Waszej relacji może pojawić się walka i utrata pieniędzy, jakieś trudności i nawet groźba zranienia. Ale należy koniecznie respektować prawa życiowe. Macie razem wiele do zrobienia w tym życiu i nie powinniście się zatrzymywać przed żadną przeszkodą. Musicie starać się rozumieć własne emocje. Jeśli Wam się nie uda zapanować nad swymi uczuciami, staniecie się nerwowi i ekstrawaganccy, a czasem nawet pełni nienawiści i zazdrości. Jeśli uda się Wam pokonać trudności pojawi się poprawa i wspólne marzenie o miłości idealnej. Dodatkowo umiejętność realizacji wielu przedsięwzięć narazi zdolności organizacyjne będą pomocne. Rzeczywistość materialna naginać się może do Waszych potrzeb i pragnień, pod warunkiem że nie będziecie żądać od niej pełnej przewidywalności. Jeśli nie będziecie przywiązywać się do przeszłości i odważnie zwrócicie się ku Nowemu, możecie zdobyć prawdziwą mądrość i panować nad siłami wewnętrznymi, w wyniku czego możliwe osiągnięcie sukcesu materialnego i poczucie bezpieczeństwa. Siła, dynamizm, determinacja i energia. Dużo wysiłku, lecz postęp jest zapewniony, jeśli planujemy z rozmachem i wyobraźnią. Przy negatywnej postawie grozi nam niewrażliwość i przegapianie okazji.

Wszelkie zagrożenia i pozytywy opisane :)

Pozdrawiam :)

Edytowane przez Daffne
Gość Daffne
Napisano
Proszę o moją karmę 11.06.1976 oraz w relacji z 08.04.1981

##############################

####### Osoba pierwsza #######

Data urodzenia: 11-06-1976

4PZ----------------------2/11/29----------------------4PZ

3PZ-----------------6/15/24/33/42/51------------------3PZ

1PZ----------8/17--------------------7/16/25/34-------2PZ

C--------6-----------------2/11--------------5/23-------C = 4/13/22/31/40

1WW-----------4|5---------------------3|6 v 1---------2WW

WG----------------------1|2 v 3|4----------------------WG

Cykl formujący do: 01.01.2000

Cykl produktywny: 11.10.2004 - 11.02.2033

Cykl żniwny po: 01.01.2036

Pierwszy punkt zwrotny: 2004 - 2008

Drugi punkt zwrotny: 2013 - 2017

Trzeci punkt zwrotny: 2022 - 2026

Czwarty punkt zwrotny: 2031 - 2035

Lata pustki: 1988-89, 2000-01, 2012-13, 2024-25, 2036-37,

2048-49, 2060-61, 2072-73, 2084-85, 2096-97

######## Osoba druga #########

Data urodzenia: 08-04-1981

4PZ----------------------5/14/23----------------------4PZ

3PZ------------------3/12/21/30/39--------------------3PZ

1PZ----------3/12---------------------9/18/27---------2PZ

C--------4------------------8---------------1/10/19-----C = 4/13/22/31

1WW------------4-----------------------7 v 3----------2WW

WG------------------------3 v 1------------------------WG

Cykl formujący do: 01.01.2005

Cykl produktywny: 08.08.2009 - 08.12.2037

Cykl żniwny po: 01.01.2041

Pierwszy punkt zwrotny: 2013 - 2013

Drugi punkt zwrotny: 2022 - 2022

Trzeci punkt zwrotny: 2031 - 2031

Czwarty punkt zwrotny: 2040 - 2040

Lata pustki: 1993-94, 2005-06, 2017-18, 2029-30, 2041-42,

2053-54, 2065-66, 2077-78, 2089-90, 2101-02

Drogi życia

Pierwsza osoba: 4/13/22/31/40

Druga osoba: 4/13/22/31

Suma dróg życia: 8/17/26/35/44/53/62/71

Pierwsza osoba

DZ: 4/13/22/31/40

1PZ: 8/17

CP: 2/11

Druga osoba

DZ: 4/13/22/31

1PZ: 3/12

CP: 8

mala11 twoja droga życia to karma pracy i wysiłku w życiu, którą opiszę Ci dokładniej poniżej:

4/13

Symbolizuje wysiłek i pracę.

Osoba posiadająca ją w portrecie, w poprzednim wcieleniu żyła na koszt innych. Zaniedbywała obowiązki, zrzucała je na drugiego człowieka, bawiła się, podczas gdy inni ciężko pracowali.

W tym życiu będzie borykać się z kłopotami związanymi z tą sferą (szczegóły zależą od portretu numerologicznego): trudne, biedne dzieciństwo, brak pracy i pieniędzy, straty materialne, konieczność ciężkiej pracy do późnej starości

Sposób przepracowania:

Należy podejmować bez wahania ciężką nawet pracę, uczyć się cierpliwości, solidności, odpowiedzialności. Pracować bez względu na rezultaty i próbować znaleźć radość w tym, co się robi. Nie oczekiwać pochwał, lecz mieć satysfakcję z własnej solidności.

Pozostałe wibracje pokazują u Ciebie, że możesz posiadać dar wyłapywania szczególnych okazji, jednak wszystko zależy od włożonego wysiłku i panowania nad sobą. Proporcjonalnie do wydatkowanej energii przychodzi Ci sukces, między innymi finansowy. Kontrakty i umowy powinny spełniać wszelkie wymogi prawne, winny być podpisywane w spokoju i z rozwagą. Nie należy pozwolić ambicji i zarozumiałości, by nami zawładnęły, bo zniweczy to nasze długotrwałe wysiłki. 31 zapewnia nam posiadanie dużej siły witalnej i dobrej pamięci, sprowadza sprzyjające okoliczności, daje szczęście w grze i spekulacjach. Jest to liczba postępu, pod warunkiem, że będziemy reagować pozytywnie. W przeciwnym razie staniemy się chaotyczni, nerwowi, skłonni do nadmiernej ekscytacji, niezdolni dostosować się do innych, a życie nasze zapełni się kłótniami, walką, trudnościami, co w efekcie doprowadzi do pogorszenia się sytuacji materialnej. Może się także zdarzyć, że możesz odczuwać jakbyś pokutowała w swoim życiu, jednak odradzając się wewnętrznie zostajemy jakby pod jej wpływem wzniesieni na wyższy poziom samorealizacji. To tak, jakbyśmy odłożyli na bok swoje własne potencjały i chęć życia w szczęściu i starali się coś odpokutować (oczyścić całe swoje wnętrze z wszelkich nieczystości) – stąd właśnie otaczający świat jej nosiciela przypomina czasem życie pokutnika dosłownie. Doświadczamy, zastanawiamy się nad przyczyną ewentualnych niepowodzeń, czy trudności – znajdujemy ją w sobie, przetwarzamy tą energię i tak, aż do całkowitego oczyszczenia. Uważam, że ta energia daje niesamowitą możliwość odrodzenia wewnętrznego. Ograniczenie, stagnacja, kuszenie. Problemy rodzinne. Zależność uczuciowa. Rozczarowujące związki i przyjaźnie, porażki uczuciowe. Przynosi żałobę, rozwody, surową krytykę. Konieczność nauczenia się trafnego doboru otoczenia i przyjaciół, dbałości o stan zdrowia. Wpływ innych na nasze życie. Jeśli reagujemy negatywnie i uważamy, że tylko nasze życie jest trudne, grozi nam nietwórcze fantazjowanie co by było gdyby i budowanie przysłowiowych zamków na lodzie. Jeśli pracujemy nad swych rozwojem duchowym, wówczas wibracja ta zapewnia nam naturę spokojną i otwartą, ostrożność i metodyczność w sprawach finansowych.

W swoim cyklu życia posiadasz także wibrację 5/23, która mówi, że możesz mieć szczęście do ludzi dzięki swojemu wesołemu usposobieniu, może cechować Cię poczucie wolności, ale i zręczność. Możliwa pomoc otoczenia w przedsięwzięciach, w planach, gdyż chętnie pomogą bo jesteś lubiana :). Przynosi odpowiedzialność i protekcję. Nasza wartość jest rozpoznana. Często kariera w dziedzinie komunikacji. Możliwość otrzymania spadku. Sukces, sława i uznanie. Jeśli jednak wibrujemy negatywnie, będziemy działać według zasad, które uczynią z nas osobę surową i egoistyczną, ulegającą napadom wściekłości, gdy życie nie toczy się tak, jakbyśmy tego chcieli.

Od dzieciństwa do 32 roku życia

tu widnieje tylko wibracja 8/17, a jest t pozytywna wibracja opieki kosmicznej – na każdym poziomie naszego istnienia. Wnosi szczęście, nadzieję, siłę twórczą, intuicję i wyobraźnię. Zapewnia sukces w dziedzinach wymagających dużej koncentracji. Popycha nas na drogę rozwoju duchowego – wspiera uwalnianie się od ograniczeń czasu i przestrzeni. Rozbudza w nas zainteresowanie naukami ezoterycznymi, pozwalającymi przekraczać materialne struktury naszego życia. Szczęśliwa gwiazda. Opieka sił niewidzialnych. Nadzieja. Siła kreacji, wyobraźni, intuicji. Wskazuje często na posiadanie talentu muzycznego lub daru jasnowidzenia. Przynosi nagrody, spełnienie, bogactwo dzięki szczęściu i talentom. Człowiek posiadający tę liczbę w swojej karcie zawsze będzie chroniony, nawet jeśli pozornie, w jego odczuciu jego życie jest niełatwe.

Pomiędzy 32, a 41 rokiem życia

w tym czasie do przepracowania trudna karma związku, pojawią się rozczarowania, przykrości, ale i namiętność :D

7/16

Miłość i odpowiedzialność.

Osoba posiadająca tą liczbę w portrecie, w poprzednim wcieleniu zlekceważyła czyjeś uczucie. Być może opuściła rodzinę i dzieci. Skrzywdziła kogoś, niewykluczone, że więcej niż jedną osobę.

W tym życiu będzie borykać się z kłopotami związanymi z tą sferą (szczegóły zależą od portretu numerologicznego): nieudane, nieszczęśliwe związki, izolacja i samotność, fałszywi przyjaciele, niekorzystne przyjaźnie

Sposób przepracowania:

Powinien uczyć się dokonywać mądrych wyborów. Ponad własne zachcianki i przyjemności przedkładać dobro innych, bliskich osób. Nie oczekiwać wzajemności, lecz dawać z siebie jak najwięcej. Koniecznie pracować nad odpowiedzialnością wobec innych.

W relacji karmicznej jaka się pojawi w tym czasie u Ciebie może być sporo impulsywności, chaosu, niepewności, wewnętrznych niepokojów i trzeba by włożyć sporo wysiłku by opanować te emocje.

Pomiędzy 41, a 50 roku życia

W tym czasie możliwe liczne znajomości, korzystanie z życia i jego uroków, ale możliwe także rozczarowania uczuciowe. rada na ten czas by starać się nie utrzymywać więzi z ludźmi, którzy będą nas w jakiś sposób wykorzystywać bądź podporządkować psychicznie. Natomiast jeśli użyjemy w sposób pozytywny pasji, mocy, silnej woli i wytrwałości, sublimując swe pragnienia, magnetyzm w naszych rękach będzie uzdrawiał innych.

Wśród licznych spotkań, Twojej towarzyskości, zawieranych przyjaźni może pojawić się ktoś kto przyniesie szanse na trwały, wielodzietny związek małżeński, w którym miłość jest dawana równo z obu stron. Natura szczodra, która zapewnia opiekę swemu otoczeniu. Osoba wibrująca pozytywnie byłaby nieszczęśliwa żyjąc w pojedynkę, natomiast reagując negatywnie skazana jest na samotność; jest obrażona na cały świat i nierozumiana przez otoczenie tak więc wiele zależy od nas samych.

W późniejszych latach

Będziesz skupiać się na finansach, uduchowianiu się, będziesz stanowić wzór dla innych, możliwe kłopoty z płynnością finansową czasami, al wokół Ciebie będą wpływowe osoby, które będą Ci pomagać :).

Ty I partner

Nie jesteście relacją karmiczną, ale jesteście dwoma numerologicznymi 4, które świetnie się mogą rozumieć i wiele może Was łączyć, gdyż oboje jesteście wytrwali i cierpliwi w dążeniu do celu,a le i pracowici.

Wasza suma dróg zycia pokazuje, że jak najbardziej pisane Wam uczucie być może i dobry związek. Jeśli chodzi o wasze relacje to symbolizuje ją liczba 8, która ogólnie mówi, że w tym związku partnerzy mają za zadanie połączyć cele niematerialne z materialnymi. Jego wadą bywa (choć nie zawsze) walka o to, która z wartości jest ważniejsza. Pozostałe wibracje pokazują, że pisana Wam miłość. Taka miłość z połączenia dusz, harmonia w relacji najczęściej, ale i wspieranie się wzajemne. Ponadto w Waszej relacji może pojawić się walka i utrata pieniędzy, jakieś trudności i nawet groźba zranienia. Ale należy koniecznie respektować prawa życiowe. Macie razem wiele do zrobienia w tym życiu i nie powinniście się zatrzymywać przed żadną przeszkodą. Musicie starać się rozumieć własne emocje. Jeśli Wam się nie uda zapanować nad swymi uczuciami, staniecie się nerwowi i ekstrawaganccy, a czasem nawet pełni nienawiści i zazdrości. Jeśli uda się Wam pokonać trudności pojawi się poprawa i wspólne marzenie o miłości idealnej. Dodatkowo umiejętność realizacji wielu przedsięwzięć narazi zdolności organizacyjne będą pomocne. Rzeczywistość materialna naginać się może do Waszych potrzeb i pragnień, pod warunkiem że nie będziecie żądać od niej pełnej przewidywalności. Jeśli nie będziecie przywiązywać się do przeszłości i odważnie zwrócicie się ku Nowemu, możecie zdobyć prawdziwą mądrość i panować nad siłami wewnętrznymi, w wyniku czego możliwe osiągnięcie sukcesu materialnego i poczucie bezpieczeństwa. Siła, dynamizm, determinacja i energia. Dużo wysiłku, lecz postęp jest zapewniony, jeśli planujemy z rozmachem i wyobraźnią. Przy negatywnej postawie grozi nam niewrażliwość i przegapianie okazji.

Napisano

Trafna numerologia. Dokładnie pasuje do mnie. Przerabiałam pogodzenie się z losem jak tez typu walki i dokładnie jest jak mówi numerologia. Dzieciństwo miałam dokładnie takie jak napisane tak samo w dalszym życiu się zgadza. Próbowałam szukać w internecie co mam przepracować,ale to było za trudne dla mnie dlatego bardzo dziękuje za poświęcony czas bo wiem że trzeba posiadać wiedzę,żeby te cyfry miały sens:)

Napisano

jak mogę mam pytanie dodatkowe skąd się wzięły liczby : 7/16 miłość i odpowiedzialność nie widzę iich w piramidzie?

Gość Daffne
Napisano
jak mogę mam pytanie dodatkowe skąd się wzięły liczby : 7/16 miłość i odpowiedzialność nie widzę iich w piramidzie?

Karmę związku 7/16 posiadasz w swojej piramidce zamieszczonej u góry jako pierwsza:

1PZ----------8/17--------------------7/16/25/34-------2PZ

Ps. Wiedzy specjalnej nie trzeba, ważne by znać znaczenie poszczególnych wibracji i potrafić je zlepić w całość. Z początku to trudne dość, ale z czasem już wie się mniej więcej na pamięć co które znaczą :)

Pozdrawiam ciepło :)

Napisano

witam mam prośbe czy miedzy nami jest karma?????ja to Małgorzata ur.02.08.1974 on ur.20.03.1977r

Gość Daffne
Napisano
Dziękuje.

:icon_smile:

a proszę :usmiech:

Napisano
witam mam prośbe czy miedzy nami jest karma?????ja to Małgorzata ur.02.08.1974 on ur.20.03.1977r

podaje załącznik piramidki gdzie można sobie obliczyć samemu:

Numerologia Freeware.exe

wg. tego programu macie związek karmiczny

Gość Daffne
Napisano
podaje załącznik piramidki gdzie można sobie obliczyć samemu:

Numerologia Freeware.exe

wg. tego programu macie związek karmiczny

załącznik coś nie działa.. Ale dziękuje mala11 za pomoc :))) Chętnie przyjmę wspomagających w tym temacie ;P

Gość Daffne
Napisano

trzeba by link cały skopiować i tu wkleić by działało

Pozdr :)

Gość Daffne
Napisano
niestety nie umiem dodać poprawnie:(

program musiałby być w sieci by można było dać link, z komputera się nie da bezpośrednio.

Napisano

musiałabym bym dać link z innej strony a nie wiem czy tu mogę wstawiać:)

Gość Daffne
Napisano
musiałabym bym dać link z innej strony a nie wiem czy tu mogę wstawiać:)

raczej można byle by strona odpłatna nie była z tego co wiem.

Napisano

nie wiem czy można udostępniać takie programy , jak by co to usuniemy

Gość Nexie
Napisano

Już nie da się ściągnąć tego programu :/

mala11 mogłabyś jeszcze raz jakoś wrzucić ten program? Byłabym bardzo wdzięczna.

Napisano

Ja ur. 03.08.1984r., on Jacek 11.04.1979r.

Dziękujęza poświęcony czas i pozdrawiam:)

Napisano

Po raz setny powtarzamy iż Pani nie interpretuje dat DO ODWOŁANIA. Pozdrawiam.

Gość Daffne
Napisano
Po raz setny powtarzamy iż Pani nie interpretuje dat DO ODWOŁANIA. Pozdrawiam.

Dziękuje trutka :),

Gość Daffne
Napisano
Ja ur. 03.08.1984r., on Jacek 11.04.1979r.

Dziękujęza poświęcony czas i pozdrawiam:)

Nie interpretuje nowych próśb do odwołania, proszę zamieścić prośbę w oddzielnym temacie,a wówczas ktoś pomoże. Pozdrawiam

Napisano

moja droga Daffne:)

a mozesz mi powiedziec na ktorej to stronie jestes ?:D bo tak sobie zaczelam przegladac te posty co by orientacyjnie zobaczyc kiedy mozesz do mnie dotrzec i cos gdzies tam niedawno wspominalas ze jestes na 17tej i tak sie przerazilam z lekka bo ja jestem dopiero na 46tej:P

Gość Daffne
Napisano
moja droga Daffne:)

a mozesz mi powiedziec na ktorej to stronie jestes ?:D bo tak sobie zaczelam przegladac te posty co by orientacyjnie zobaczyc kiedy mozesz do mnie dotrzec i cos gdzies tam niedawno wspominalas ze jestes na 17tej i tak sie przerazilam z lekka bo ja jestem dopiero na 46tej:P

Wybiórczo robię niektóre prośby, które obiecałam,a resztę polecę w kolejności, jednak nie mam czasu by tyle tu siedzieć. Interpretacji postaram się dokonać w najbliższym czasie i wyślę link na profil by było wiadomo że jest zrobione i czeka :). Ps. Jestem na stronie 18 jeśli chodzi o kolejność.

Gość Daffne
Napisano
:) juz ci wyslalm maila ale nie wiem czy dotrze i troche dzisiaj poczytalam o zwiazkach karmicznych ogolnie rzecz ujmujac wiem,ze nic nie wiem:D gdybym mogla prosic o interpretacje moja 28.03.1975 plus 28.11.1984.

z gory bardzo dziekuje:D

Witaj :)

Drogi życia

Pierwsza osoba: 8/17/26/35/53

Druga osoba: 7/16/25/34/43/52/61

Suma dróg życia: 6/15/24/33/42/51/60/69/78/87/96

Pierwsza osoba

DZ: 8/17/26/35/53

1PZ: 4/13/31

CP: 1/10/28

Druga osoba

DZ: 7/16/25/34/43/52/61

1PZ: 3/12/21/30/39

CP: 1/10/28

Nie jesteście relacja karmiczną, a Wasze relacje są oparte na numerologicznej liczbie 6, co oznacza, że jest związkiem ponadczasowym, utrwalającym tradycje środowiskowe. Od partnerów wymaga wierności, lojalności i wyrozumiałości. Kolejna wibracje pokazują, że z początku mogły być trudności w panowaniu nad zmysłami, pragnieniem przyjemności i żądzą, posiadania. Dlatego też istniało ryzyko skrajności, nadużyć, rozchwiania emocjonalnego. Fakty te mogły sprowadzić pierwotnie przykrość, powodować rozczarowanie, jednakże wg numerologii były konieczne by docenić wzajemną przyjaźń, towarzyskość i odpowiedzialność. Możliwy jest tu związek, ale pod warunkiem, że oboje będą lojalni wobec siebie, gdzie miłość jest dawana równo z obu stron, w przeciwnym wypadku może się skończyć na samotności jednej ze stron bo postępując negatywnie skazana jest na samotność; jest obrażona na cały świat i nierozumiana przez otoczenie. Możliwe również otaczanie się wpływowymi przyjaciółmi, jednak powinna być ostrożna i czujna, gdyż narażona jest na ludzką zazdrość i przykrości ze strony otoczenia. Osoba ta jest inteligentna i posiada umiejętność błyskawicznej oceny sytuacji. Kolejna wibracja pokazuje, że pomimo zapewnienia opieki kosmicznej, może też wyrażać ogrom życiowych trudności i błędów, ulegania pokusom, braku miłości bliźniego, które w konsekwencji prowadzą do samotności. W relacji możliwy komfort materialny, a jeśli będziemy umiejętnie gospodarować pieniędzmi, staniemy się osobami wpływowymi. Jeśli więc oboje przepracują i nauczą się być wobec siebie lojalni, wierni, uczciwi i będa potrafili dać sobie wsparcie może to być związek trwały z perspektywami, wszystko jednak zależy od dojrzałości obojga :).

Napisano

Droga Daffne ,mogłabym Ciebie prosić o wcześniejszą interpretację jestem na stronie 27 ?

Wiem, że jesteś zajęta i sporo masz tutaj próśb ,jeśli to problem to spokojnie dalej będę czekać .

Pozdrawiam

Gość Daffne
Napisano
Pozwolę sobie na ustawienie się w kolejce z prośbą o sprawdzenie relacji i karmy

Beata 06.03.1979 i Tomek 22.12.1975

Z góry bardzi dziękuję :-)

Drogi życia

Pierwsza osoba: 8/17/26/35

Druga osoba: 2/11/20/29/38/47/56

Suma dróg życia: 1/10/19/28/37/46/55/64/73/82/91

Pierwsza osoba

DZ: 8/17/26/35

1PZ: 9

CP: 6

Druga osoba

DZ: 2/11/20/29/38/47/56

1PZ: 7/16/25/34

CP: 4/22

Nie jesteście relacją karmiczną, ale wibracje w Waszej wspólnej drodze życia pokazują, że relacja ta mogła być dla Was nowym początkiem, swego rodzaju nowym cyklem w życiu, który dał okazję do rozpoczęcia raz jeszcze, inaczej, lecz w oparciu o dotychczasowe zdobycze. Poprzez tą relację mogły zajść zmiany, a wraz z nimi właściwą im niepewność, ale także możliwość sukcesu. wibracja 1/10 to liczba rozsądku i spokoju w dynamicznym działaniu. Zaufanie do samego siebie i umiejętność natychmiastowego wcielania w życie projektów pozwala na szybkie spełnienie marzeń, czasem dzięki poparciu innych. Jeśli reakcje na zmiany są negatywne, wibracja ta przynosi wzloty i upadki, tendencję do nadgorliwości, nadmiar pragnień wynikający z niestabilności emocjonalnej, poczucie braku bezpieczeństwa. Kolejna wibracja w Waszej drodze z jaką mogliście się spotkać to wspólne podróże lub spotkania towarzyskie, które dawały radość. Związek, który przynosił zysk ale i szczęście. Wg numerologii pojawia się wibracja mówiąca o szczerej przyjaźni między Wami, na którą można liczyć, zarówno jeśli chodzi o uczucia, jak i o pieniądze. Możliwe tu małżeństwo :). Magnetyzm między Wami, chęć podróży lub pracy za granicą bądź w firmie międzynarodowej. Mogły się pojawić jakieś niespodziewane wydarzenia również, które mogły spowodować z powodu pojawienia się osoby trzeciej, co mogło doprowadzić do zerwania lub separacji. Mogła jednak nastąpić odnowa, poprawa w relacji, ale na innych zasadach.

Napisano

Dziękuję Daffne byłaś szybsza niż błyskawica :-)

Coś w tym jest bo od dłuższego czasu po ciężkich wcześniej przeżyciach wiedziemy zupełnie inne życie :-)

Gość Daffne
Napisano
Dziękuję Daffne byłaś szybsza niż błyskawica :-)

Coś w tym jest bo od dłuższego czasu po ciężkich wcześniej przeżyciach wiedziemy zupełnie inne życie :-)

a widzisz :D No szybka bo wzięłam się na sposób :P hehe

Napisano

Jeśli to nie problem to ja też proszę o wcześniejszą interpretację, jestem na stronie 34 :) ... z góry dziękuje i pozdrawiam ciepło :)

Napisano

Bardzo bym prosiła o wcześniejszą interpretację, jestem na stronie 18-tej, czekam cierpliwie i dość długo. Jeśli to tylko możliwe to bardzo proszę...:) dziękuję i pozdrawiam...:)

Napisano (edytowane)

dziekuje Ci bardzo Daffne buziaki:)

a mozesz mi powiedziec ( bo przez to czekanie troche sie wciagnelam w numerologie i zaczelam sprawdzac siebie i zwiazki znajomych jak to tam pasuje wszystko :P ) czemu u mnie i tej tutaj osoby sie powtarza w cyklu ten sam uklad liczb ( C ) 1/10/28 a potem na koncu 4/22 ? teortetycznie wiem co znacza te liczby ( posprawdzalam sobie) ale nie do konca rozumiem co znaczy ze sie powtarzaja.i czy to C znaczy ogolnie cykl produktywny? czy tylko ta liczna po srodku w tej lini? ciekawska jestem:P

z gory dzieki:*

Edytowane przez monmoon
Napisano

Daffne Kochana przypominam sie jestem na 25 stronie a dane na priv wysłałam:)

Dziękuję:*

Napisano (edytowane)

Bardzo dziękuję !!!

To chyba dobrze, że nie ma miedzy nami niczego do odpracowania :) ale czasem miałam wrażenie że tak, bo tak dziwne zwroty akcji, sytuacje itd nas spotykały. Niewiarygodne. Nie jestesmy razem ostatecznie :(

Daffne jeżeli znajdziesz czas, to proszę o reszte.... tzn chodzi mi opis mojej osoby, bo może to ja mam cos do załatwienia w tym zyciu.... Poczekam ile trzeba... tylko nie pommiń mnie ! :))))

Dzieki raz jeszcze :*

melon

Edytowane przez whitemelon
Gość Daffne
Napisano
Bardzo dziękuję !!!

To chyba dobrze, że nie ma miedzy nami niczego do odpracowania :) ale czasem miałam wrażenie że tak, bo tak dziwne zwroty akcji, sytuacje itd nas spotykały. Niewiarygodne. Nie jestesmy razem ostatecznie :(

Daffne jeżeli znajdziesz czas, to proszę o reszte.... tzn chodzi mi opis mojej osoby, bo może to ja mam cos do załatwienia w tym zyciu.... Poczekam ile trzeba... tylko nie pommiń mnie ! :))))

Dzieki raz jeszcze :*

melon

Dobrze, że nie ma karmy :). Ale powiem Ci, że znam związki, które wg obliczeń numerologicznych z samej daty niby karmą nie są, ale rzeczywistość pokazuje, że jest inaczej :)

Napisano

Daffne czy mogłabyś zerknąć na moją prośbę, jestem na stronie 37 (#365)

ostatnio wiele się dzieje z tymi panami być może za sprawą karmy, czy mogłabyś to sprawdzić bardzo prosze

Napisano

Witam:)

Daffne proszę o sprawdzenie karmy i relacji:

Ja 19.10.1965

Andrzej 26.04.1959

Dziękuję i pozdrawiam:)

Napisano

Daffne :)

Wiem już, że mój związek jest karmiczny.

Ja ur.03.08.1984r., On 11.04.1979r.

I, że mamy wspólną drogę 2/11.

Co to oznacza?Nie potrafie znaleźć interpretacji ?Jaka jest nasza relacja?

Pozrawiam i dziękuję!!

Gość Daffne
Napisano
Witam:)

Daffne proszę o sprawdzenie karmy i relacji:

Ja 19.10.1965

Andrzej 26.04.1959

Dziękuję i pozdrawiam:)

Witam, przepraszam, ale na dany moment nie przyjmuję nowych próśb o interpretacje ponieważ jeszcze się nie wyrobiłam z tymi co mam, a jest ich sporo. Proszę zamieścić w odrębnym temacie prośbę a z pewnością ktoś pomoże jeśli ja nie zdążę :)

Gość Daffne
Napisano
Daffne :)

Wiem już, że mój związek jest karmiczny.

Ja ur.03.08.1984r., On 11.04.1979r.

I, że mamy wspólną drogę 2/11.

Co to oznacza?Nie potrafie znaleźć interpretacji ?Jaka jest nasza relacja?

Pozrawiam i dziękuję!!

Na dany moment nie przyjmuje nowych próśb do odwołania z uwagi na liczbę już narosłych próśb. W celu uzyskania interpretacji proszę zamieścić prośbę w odrębnym temacie, gdyż z pewnością ktoś pomoże :)

Pozdrawiam

Gość Daffne
Napisano
Ja to nawet nie wiem na jakiej stronie jestes z interpretacjami, ale mam ciut inne pytanie, czy interpretacja jest przesyłana na priv'a czy bedzie na ogólnej stronie pomiedzy innymi postami?

Odpowiedź będzie w tym temacie, ale dam info na profilu z nr strony :)

Gość Daffne
Napisano
Witam,

Mam prosbe, proszę o sprawdzenie zaiazku/relacji pomiedzy 23.05.1979 oraz 06.01.1978 jak również 23.05.1979 oraz 03.06.1977 .Podobno pierwszy zaiązek trudny,naznaczony...Proszę o interpretację. Dziękuję...Pozdrawiam.

Witaj kitka123,

Dla dat:

23.05.1979

06.01.1978

Drogi życia

Pierwsza osoba: 9/18/36/54

Druga osoba: 5/14/23/32

Suma dróg życia: 5/14/23/32/41/50/59/68/77/86

Związek karmiczny: TAK

Pierwsza osoba

DZ: 9/18/36/54

1PZ: 1/10/28

CP: 5/23

Druga osoba

DZ: 5/14/23/32

1PZ: 7

Jesteście relacją karmiczną, a ogólnie można powiedzieć, ze to bardzo dynamiczny związek, będący rodzajem „Koła Fortuny”. Od partnerów wymaga spontaniczności i pełnej ufności. Wspólnie lubicie podróże, wypady, spotkania towarzyskie, jesteście wesołymi ludźmi, którzy swoim poczuciem humoru, sposobem bycia przyciągacie do siebie otocznie. Łącząca Was karma mówi właśnie o tych cechach pozytywnych, ale i są negatywy takiej relacji. Mogą pojawiać się kłótnie, wewnętrzne niepokoje, chaotyczność w relacji, impulsywność. Pan ma do przepracowania karmę wolności, może być indywidualistą, który ceni poczucie wolności, swobody w relacji, a to jednocześnie może powodować kłopot jeśli partnerka tego nie potrafi zaakceptować. Wiele pracy i cierpliwości wymagałby ten związek przede wszystkim Pani. Pan może być takim lekkoduchem, który może mieć kłopot w ustabilizowaniu się, w związku może być,a le może on stać w miejscu. Ponadto dodam jako ciekawostkę, że Pani czeka na tego jedynego, karma miłości na Panią czeka, a więc w życiu pojawi się ten jedyny :)

Dla dat:

23.05.1979

03.-6.1977

Drogi życia

Pierwsza osoba: 9/18/36/54

Druga osoba: 6/15/24/33

Suma dróg życia: 6/15/24/33/42/51/60/69/78/87

Pierwsza osoba

DZ: 9/18/36/54

1PZ: 1/10/28

CP: 5/23

Druga osoba

DZ: 6/15/24/33

1PZ: 9

CP: 3

Również relacja karmiczna, relacje ogólnie nacechowane są numerologiczną liczbą 6, a więc może to być związek ponadczasowy, utrwalający tradycje środowiskowe. Od partnerów wymaga jednak wierności, lojalności i wyrozumiałości. Ten Pan ma wpisane kłopoty uczuciowe w portrecie, rozczarowujące związki, przykrości, jednak wszelkie cierpienie było po to by Pan docenił prawdziwe wartości w życiu. Wg karmy Pan za zadanie dawać wsparcie Pani,a Pani powinna mu na to pozwolić. Może chodzić o pomoc jakąkolwiek, Pan może pomagać czując nieświadomie taką wewnętrzną potrzebę :). Ogólnie można liczyc na dobre relacje wzajemne, przyjaźń, towarzyskość i odpowiedzialność. Może przynieść trwały związek dążący do małżeństwa, w którym miłość jest dawana równo z obu stron.

Napisano

Witam Serdecznie Daffne

Mogłabyś dać znać kiedy mniej więcej zajmiesz sie moja interpretacja?? pisałam już kilka razy a czekam 3mc :)

czekam na info

pozdrawiam Kasia

Gość Daffne
Napisano
Witam Serdecznie Daffne

Mogłabyś dać znać kiedy mniej więcej zajmiesz sie moja interpretacja?? pisałam już kilka razy a czekam 3mc :)

czekam na info

pozdrawiam Kasia

Faktycznie długo czekasz bo od połowy lutego. Podaj mi jeszcze raz dane bo ich nie mam :)

Napisano

Witaj Daffne

Pięknie dziękuję za dokonanie analizy o które prosiłam .Wszystko się zgadza co do tych osób i relacji z nimi.Nie sądziłam ,że jeszcze jakaś miłość na mnie czeka ( ??? ) czy to oznacza ,że nie pozostanę w związku w którym jestem i zacznę życie z kimś innym?Czy tak właśnie to widzisz?

Pozdrawiam cieplutko...:)

Gość Daffne
Napisano
Witaj Daffne

Pięknie dziękuję za dokonanie analizy o które prosiłam .Wszystko się zgadza co do tych osób i relacji z nimi.Nie sądziłam ,że jeszcze jakaś miłość na mnie czeka ( ??? ) czy to oznacza ,że nie pozostanę w związku w którym jestem i zacznę życie z kimś innym?Czy tak właśnie to widzisz?

Pozdrawiam cieplutko...:)

Kitka123 powiem Ci, że Ty tak jakbyś podświadomie na tego właściwego czekała, a gdy się pojawi będziesz wiedzieć,że to ten bo poczujesz to. Inaczej tego wytłumaczyć nie sposób, nie znam Twojej sytuacji życiowej, więc ciężko mi powiedzieć czy to ten czy inny. Sama to będziesz wiedzieć we właściwym czasie :). Możesz mieć cięższy czas pomiędzy 2015-2017 rokiem, ale później poczujesz wiatr w żaglach :))

Napisano

Witam Daffne:)

dwie relacje ja 5,01,1982 r on 04,02,1987

druga ja 5,01,1982 r on 3,11,1984 r

Bardzo dziękuje i już się nie mogę doczekać Twojej odp

Pozdrawiam Buziaki Kasia

Napisano

Kłaniam się nisko :)

Jedna relacja , jakbym mógł prosić oczywiście.

Konrad 5.22.1994

Monika 25.11.1992

Dziękuję za uwagę :) Będę bardzo wdzięczny za sprawdzenie związku karmicznego :)

Gość Daffne
Napisano
Kłaniam się nisko :)

Jedna relacja , jakbym mógł prosić oczywiście.

Konrad 5.22.1994

Monika 25.11.1992

Dziękuję za uwagę :) Będę bardzo wdzięczny za sprawdzenie związku karmicznego :)

Witam Cię, obecnie nie przyjmuję nowych próśb bo nie wyrabiam z tymi co mam, ludzie mi czekają po 2 miesiące :S Zamieść proszę post odrębnym temacie zapewne ktoś pomoże jeśli chciałabyś, chciałbyś szybciej :)

Napisano

Daffne,

jeju,jeju teraz będę rozmyślać .......:) dzięki wieeeelkie za wzysstko...

buziak

Napisano

to może i jak bym mogła prosić o wcześniejszą interpretację? Jestem na 28 stronie, 1szy post :) Pozdrawiam..

Napisano
to może i jak bym mogła prosić o wcześniejszą interpretację? Jestem na 28 stronie, 1szy post :) Pozdrawiam..

A ja jestem na 25 i czekam dalej więc cierpliwości...

Napisano
Kitka123 powiem Ci, że Ty tak jakbyś podświadomie na tego właściwego czekała, a gdy się pojawi będziesz wiedzieć,że to ten bo poczujesz to. Inaczej tego wytłumaczyć nie sposób

juuu ...a wiecie ,ze niedawno byl w moim zyciu taki koles ,wiedzialam,ze mam z nim cos do przerobienia ,krecil sie i krazyl ,ale nie wychodzilo.czysto seksualnei bylo ale cos bylo w tym wiecej i ostatecznie nie uwierzycie ale doprowadzil mnie do innego kolesia,tylko przez niego zwrocilm na tego 2giego uwage:D a teraz ...hm sama nie wiem ,bo sie dziwnie dzieje,napewno nie pojawil sie w moim zyciu przez przypadek ...albo to ten albo mnie odprowadzi do kolejnego hahha:D eh ju

Daffne kochana :D lubie jak ty te opisy robisz,cudne wyczucie masz.moglabym cie prosic zebys mi bardziej opisala moje zycie jako takie pozniej?:) ..jak nie masz sily na wiecej to powiec...zniose ;)buzka

Napisano

Jest może jakiś opis do numerologii co do czego?? Zrobiłam sobie z tego podawanego powyżej programu, i fajnie wyszło,tylko że nie wiem kompletnie o co chodzi. Możecie coś podpowiedzieć.

Czekam cierpliwie na Daffne, ale dziewczyna ma tyle jeszcze, że ho ho. Chciałabym się jakoś wcześniej coś dowiedzieć, bo wiem że to nie jest relacja karmiczna, czyli na mój chłopski rozumek mamy malutkie szanse tak?

Napisano

Właśnie ja także skorzystałam z tego programu,ale..nic nie wiem z tego co mi wyszło.Na forum przegladam wątki z kursu numerologi,ale jakoś cieżko mi to skumac:(

Gość Daffne
Napisano
Rajciu,to chyba nie do końca bo tam jest tylko program:( albo ja nie potrafie tego odczytać. Podpowiedzcie:)

Są tam opisy wszytskich wibracji jakie mogą się pojawiać w programie, sama zamieszczałam :)). Program jest w środku , ale pozycie w poście wraz z treścią to właśnie te oznaczenia wibracji do programu :)

Napisano

wpisując dane do programu dowiedzialam się ze wiekszośc moich najblizszych osob tom ludzie,z ktorymi mam związki karmiczne.Strasznie mnie wciąga ta numerologia,ale nie ejstem w stanie tego ogarnac.Bardzo zamotana sie czuje:(chciala bym moze na kurs jakis pojsc.Taki gdzie ktos tlumaczy wszytsko od podstaw.Także to skad w ogole to wiadomo,ze taka liczbo to to a taka tamto.

Napisano
Są tam opisy wszytskich wibracji jakie mogą się pojawiać w programie, sama zamieszczałam :)). Program jest w środku , ale pozycie w poście wraz z treścią to właśnie te oznaczenia wibracji do programu :)

wy tu gady gadu kobietki a ja nie wiem o jakim poscie mowicie:D na jakiej stronie go znajde:)?

buziaki

Napisano
Dzieki za linka ,ksiażkę już sciagnelam.Jutro poczytam:)

a prosze bardzo:D

Napisano

Aaa bo ja gdzieś dorwałam sam program, z wątku gdzieś tu powyżej. A z tego co teraz Daffne zapodała to trochę bardziej coś jaśniej.

Tak czy owak Daffne ja będe czekać na Twój opis, bo on jest bezcenny i już. Ufam, że TY zobaczysz w moich numerach więcej niż ja. A tak wogóle jak Ci idzie? czyli która strona:)

Napisano
a prosze bardzo:D

Przez ta książkę się nie wyspałam:P

Napisano
hahaha:) wciiiąąąąąga;)

Bardzo wciągające to jest,ale...nie chce sie teraz na tym bardzo skupiac bo tarota zagłębiam.Jak jakis poziom osiągne to wtedy na pewno w numerologie wejde głębiej.Ale juz teraz w interpretacjach kart te podstawy numerologii bardzo mi pomagają.Potrafie bardziej zrozumiec sens układu.

Napisano

Prosze uprzejmnie Pania Daffne o sprawdzenie Karmy.

31.08.1979

Napisano (edytowane)

Witam !

Chciała bym dowiedzieć się czegoś o swojej karmie 22,08,1984 i pana 27,06,1981

Edytowane przez Lilia2009
Napisano

31.08.1979

Daffne od 22.kwietnia nie przyjmuje prośb o interpretacje do odwołania

Gość Daffne
Napisano
Daffne od 22.kwietnia nie przyjmuje prośb o interpretacje do odwołania

Dziękuje za pomoc :)

Gość Daffne
Napisano
Witam !

Chciała bym dowiedzieć się czegoś o swojej karmie 22,08,1984 i pana 27,06,1981

Proszę zamieścić post w odrębnym temacie, a z pewnością ktoś pomoże. Obecnie nie przyjmuje nowych próśb o interpretacje ponieważ nie uporałam się jeszcze z tym sprzed 2 miesięcy.

Gość Daffne
Napisano
Witam !

Bardzo proszę o określenie czy jestem w związku karmicznym, jakie są nasze relacje.

ja ur. 04/07/1973 r. on 01/06/1974 r.

Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)

Witaj Luna147 :)

Drogi życia

Pierwsza osoba: 4/13/22/31

Druga osoba: 1/10/19/28

Suma dróg życia: 5/14/23/32/41/50/59

Pierwsza osoba

1PZ: 2/11

CP: 4

Druga osoba

DZ: 1/10/19/28

1PZ: 7

CP: 1

Nie jesteście relacją karmiczną, a Wasze relacje ogólnie można określić jako numerologiczną liczba 5 czyli to bardzo dynamiczny związek, będący rodzajem „Koła Fortuny”. Od partnerów wymaga spontaniczności i pełnej ufności. Ponadto kolejne wibracje pokazują, że relacja jest pełna wspólnych wypadów, może i podóży, ce****e Was wzajemne poczucie wolności w relacji i korzystanie z uroków życia :). Jesteście osobami, które otoczone są sporą liczbą przyjaciół. 5/23 bardzo często może powodować, że wokół jej właściciela jest tłum ludzi i czasami mówi się tak: nikt nie jest głębokim przyjacielem, ale jeśli dziś miałabym powiedzieć kto jest mi bardziej bliski, a z kim mam lżejsze więzi to nie umiałabym tego wybrać. Czyli te relacje są na równym poziomie. Ludzie chcą nam ofiarowywać nie żądając niczego w zamian, a zwykle ludzie jak chcą coś dać to chcą w zamian coś otrzymać. Ponadto konieczne są wysokie cele i niepoddawanie się wpływom otoczenia, zwłaszcza że otoczeni będziemy dużą liczbą przyjaciół i należy starać się nie doprowadzać do ekstremalnych sytuacji, nieporozumień w relacji. Kolejna wibracja zapewni Wam czerpanie przyjemności z życia, naturę pioniera, pasjonata, który lubi zmiany, ale powinniście nad nimi dobrze panować. Ostatnia wibracja jaka patronuje Waszej relacji mówi, że może towarzyszyć Wam impulsywność, obsesyjność, pochopne działania, a nawet tendencja do gwałtownych rozstań. Dlatego należy wprowadzić w swoje życie pewną dyscyplinę, która powstrzyma jego nadmierne tempo i ureguluje rytm, chroniąc nas tym samym od negatywnych konsekwencji naszego postępowania. Zwłaszcza, że jest w nas potencjał, by proponować i bronić wartościowych koncepcji i ideałów.

Jeśli udałoby się Wam wprowadzić harmonię w relacje byłby to bardzo ciekawy związek. Dodam jeszcze tak poza nawiasem, że koło 41 roku życia czeka Cię przepracowanie karmy miłości 8/26 i to jedyna karma w Twoim portrecie :)

8/26

Władza, ekspansja, energia, relacje międzyludzkie.

Osoba posiadająca tą liczbę w portrecie, w poprzednim wcieleniu nie dokończyła pewnych karmicznych działań. W tym powinna osiągnąć mistrzostwo. Problemy mogą pojawiać się we wszystkich dziedzinach życia, zarówno w postaci chorób, jak i kłopotów uczuciowych lub strat materialnych. Wszystko cokolwiek się wydarza jest narzędziem niezbędnym do rozwoju i ... osiągnięcia mistrzostwa. Osoby z tą liczbą często żyją w dostatku i są bardzo nieszczęśliwe z innych powodów.

Sposób przepracowania:

Panować nad sobą i swoimi emocjami. Kierować się sercem i wewnętrzną mądrością. Rozwijać w sobie tą mądrość, rozwijać się duchowo, szukać właściwych nauczycieli i dążyć do Światła.

Gość Daffne
Napisano
Witam serdecznie,

Bardzo zalezlo by mi na tym aby ktos sprawdzil mi w jakiej relacji pozostaje z dwoma osobami, cos mi kaze to zrobic, dlugo szperalam w internecie i doszlam do wniosku ze sama nie bede umiala tego zrobic:(

Pierwsza osoba ur. 12.10.1980 dosc dziwna relacja miedzy nami i nie umiem tego okreslic racjonalnie,

druga to 19.07.1991, ja natomiast urodzilam sie 8.11.1990 wiem ze z pierwsza osoba obydwoje mamy liczby mistrzowskie, jednak nie wiem co to moze znaczyc

Bylabym wdzieczna za okreslenie czy sa to zwiazki Karmiczne i jakiego rodzaju z gory bardzo dziekuje:)

pozdrawiam

Witaj Mari e :)

Dla dat:

08.11.1990

12.10.1980

Drogi życia

Pierwsza osoba: 2/11/20/29/38

Druga osoba: 4/13/22/31/40

Suma dróg życia: 6/15/24/33/42/51/60/69/78

Pierwsza osoba

DZ: 2/11/20/29/38

1PZ: 1/10/19

Druga osoba

DZ: 4/13/22/31/40

1PZ: 4/13/22

CP: 3/12

Nie jesteście związkiem karmicznym, a Wasze relacje określa numerologiczna liczb 6, która mówi, że może to być związek ponadczasowy, utrwalający tradycje środowiskowe. Od partnerów wymaga wierności, lojalności i wyrozumiałości. Kolejna wibracje pokazują, że z początku mogły być trudności w panowaniu nad instynktami, zmysłami, pragnieniem przyjemności i żądzą. Dlatego też istniało ryzyko skrajności, nadużyć, rozchwiania emocjonalnego. Fakty te mogły sprowadzić pierwotnie przykrość, powodować rozczarowanie, jednakże wg numerologii były konieczne by docenić wzajemną przyjaźń, towarzyskość i odpowiedzialność. Mógł lub może jest tu trwały związek małżeński, w którym miłość jest dawana równo z obu stron. Natura szczodra, która zapewnia opiekę swemu otoczeniu. Osoba wibrująca pozytywnie byłaby nieszczęśliwa żyjąc w pojedynkę, natomiast reagując negatywnie skazana jest na samotność; jest obrażona na cały świat i nierozumiana przez otoczenie. Możliwe również otaczanie się wpływowymi przyjaciółmi, jednak powinna być ostrożna i czujna, gdyż narażona jest na ludzką zazdrość i przykrości ze strony otoczenia. Osoba ta jest inteligentna i posiada umiejętność błyskawicznej oceny sytuacji. Kolejna wibracja pokazuje, że pomimo zapewnienia opieki kosmicznej, może też wyrażać ogrom życiowych trudności i błędów, ulegania pokusom, braku miłości bliźniego, które w konsekwencji prowadzą do samotności. W relacji możliwy komfort materialny, a jeśli będziemy umiejętnie gospodarować pieniędzmi, staniemy się osobami wpływowymi.

Dla dat:

08.11.1990

19.07.1991

Drogi życia

Pierwsza osoba: 2/11/20/29/38

Druga osoba: 1/10/19/28/37/46

Suma dróg życia: 3/12/21/30/39/48/57/66/75/84

Pierwsza osoba

DZ: 2/11/20/29/38

1PZ: 1/10/19

Druga osoba

DZ: 1/10/19/28/37/46

1PZ: 8/17/26

CP: 1/10/19

Jesteście relacją karmiczną, a Wasze relacje określa liczba 3, która mówi, że osoby tworzące taki związek powinny się wzajemnie inspirować, by tworzyć piękniejszą rzeczywistość. Wspólnym celem powinna stać się ochrona przed złą energią, czarnowidztwem, oszustwami. W relacji tej możliwe poczucie niepokoju, impulsywność, między partnerami sympatia i solidna przyjaźń. Możliwy dobry związek, ale istnieje ryzyko rozstań, konfliktów, głównie z powodu podejrzliwości i wyimaginowanych problemów. Nasze życie wówczas rozpada się, tracimy energię. Między partnerami możliwe także zrozumienie, ale i kruchość przekonań, co wystawia Was na walkę, dyskusje, kontrowersje, błędy, i tu rada by zamiast litować się nad sobą i czuć się zranionym, nauczyć się zachowywać dystans i poczucie humoru. Zwłaszcza, że macie możliwość pomagania sobie dzięki własnemu doświadczeniu i umiejętności wyciągania wniosków. Nie dajcie się, więc zapędzić w samotność, gorycz i depresję. Nie rezygnujcie z siebie tylko, dlatego, by chronić kogoś innego. Nawet, jeśli ktoś poczuje się zraniony — być może jest mu to niezbędne dla jego własnego rozwoju.

Napisano

Witam Daffne :)

Przepraszam że ja Ci tak przypominam :) ale sprawdzisz moje relacje w tym miesiącu jakoś???:)

szkoda że nie jestem taka zdolna jak Ty :)sama bym zrobiła :)

pozdrawiam buziaki Kasia

Gość Daffne
Napisano
Witam Daffne :)

Przepraszam że ja Ci tak przypominam :) ale sprawdzisz moje relacje w tym miesiącu jakoś???:)

szkoda że nie jestem taka zdolna jak Ty :)sama bym zrobiła :)

pozdrawiam buziaki Kasia

Właśnie Ci robię :)

Gość Daffne
Napisano
Witam Daffne:)

dwie relacje ja 5,01,1982 r on 04,02,1987

druga ja 5,01,1982 r on 3,11,1984 r

Bardzo dziękuje i już się nie mogę doczekać Twojej odp

Pozdrawiam Buziaki Kasia

Witaj Kasiu Sp :)

Dla dat:

05.01.1982

04.02.1987

Drogi życia

Pierwsza osoba: 8/26

Druga osoba: 4/13/22/31

Suma dróg życia: 3/12/21/30/39/48/57

Pierwsza osoba

DZ: 8/26

1PZ: 6

CP: 5

Druga osoba

CP: 4

Nie jesteście relacją karmiczną, a Wasze relacje określa liczba 3, która mówi, że osoby tworzące taki związek powinny się wzajemnie inspirować, by tworzyć piękniejszą rzeczywistość. Wspólnym celem powinna stać się ochrona przed złą energią, czarnowidztwem, oszustwami. W relacji tej możliwe poczucie niepokoju, impulsywność, między partnerami sympatia i solidna przyjaźń. Możliwy dobry związek, ale istnieje ryzyko rozstań, konfliktów, głównie z powodu podejrzliwości i wyimaginowanych problemów. Nasze życie wówczas rozpada się, tracimy energię. Między partnerami możliwe także zrozumienie, ale i kruchość przekonań, co wystawia Was na walkę, dyskusje, kontrowersje, błędy, i tu rada by zamiast litować się nad sobą i czuć się zranionym, nauczyć się zachowywać dystans i poczucie humoru. Zwłaszcza, że macie możliwość pomagania sobie dzięki własnemu doświadczeniu i umiejętności wyciągania wniosków. Nie dajcie się, więc zapędzić w samotność, gorycz i depresję. Nie rezygnujcie z siebie tylko, dlatego, by chronić kogoś innego. Nawet, jeśli ktoś poczuje się zraniony — być może jest mu to niezbędne dla jego własnego rozwoju.

Dla dat:

05.01.1982

03.11.1984

Drogi życia

Pierwsza osoba: 8/26

Druga osoba: 9/18/27/36

Suma dróg życia: 8/17/26/35/44/53/62

Pierwsza osoba

DZ: 8/26

CP: 5

Druga osoba

DZ: 9/18/27/36

1PZ: 5/14

CP: 3

Nie jesteście relacją karmiczną, a Wasze relacje symbolizuje ją liczba 8, która ogólnie mówi, że w tym związku partnerzy mają za zadanie połączyć cele niematerialne z materialnymi. Jego wadą bywa (choć nie zawsze) walka o to, która z wartości jest ważniejsza. Pozostałe wibracje pokazują, że pisana Wam miłość o czym mówi wibracja 8/26. Taka miłość z połączenia dusz :). Wiele Was łączy wspólnych cech poza tym :). Ponadto w Waszej relacji może pojawić się walka i utrata pieniędzy, jakieś trudności i nawet groźba zranienia. Ale należy koniecznie respektować prawa życiowe. Macie razem wiele do zrobienia w tym życiu i nie powinniście się zatrzymywać przed żadną przeszkodą. Musicie starać się rozumieć własne emocje. Jeśli Wam się nie uda zapanować nad swymi uczuciami, staniecie się nerwowi i ekstrawaganccy, a czasem nawet pełni nienawiści i zazdrości. Jeśli uda się Wam pokonać trudności pojawi się poprawa i wspólne marzenie o miłości idealnej. Dodatkowo umiejętność realizacji wielu przedsięwzięć narazi zdolności organizacyjne będą pomocne. Rzeczywistość materialna naginać się może do Waszych potrzeb i pragnień, pod warunkiem że nie będziecie żądać od niej pełnej przewidywalności. Jeśli nie będziecie przywiązywać się do przeszłości i odważnie zwrócicie się ku Nowemu, możecie zdobyć prawdziwą mądrość i panować nad siłami wewnętrznymi, w wyniku czego możliwe osiągnięcie sukcesu materialnego i poczucie bezpieczeństwa. Siła, dynamizm, determinacja i energia. Dużo wysiłku, lecz postęp jest zapewniony, jeśli planujemy z rozmachem i wyobraźnią. Przy negatywnej postawie grozi nam niewrażliwość i przegapianie okazji.

Napisano

Dziękuję bardzo Daffne :) interpretacje jakie robisz są idealne:)pozdrawiam Cie serdecznie , i jeszcze raz Wielkie dzięki długo czekałam ale warto było :) buziaki Kasia :)

Gość Daffne
Napisano
Dziękuję bardzo Daffne :) interpretacje jakie robisz są idealne:)pozdrawiam Cie serdecznie , i jeszcze raz Wielkie dzięki długo czekałam ale warto było :) buziaki Kasia :)

nie ma sprawy :)

Napisano

31.08.1979

tak mysle Daffne skarbie ,ze moze dasz rade jakos zmienic tytul posta czy cos,bo ludzie wchodza i nie maja pojecia,ze juz nie sprawdzasz do odwolania:D

Voldo kochanie:) ten temat jest nieaktualny,Daffne jest zakopana w nadmiarze prosb,jesli moge sie tu odezwac bo w sumie post nie do mnie jest:D jestem pewna ,ze ktos ci pomoze w innych watkach;) buzka

Gość Daffne
Napisano
tak mysle Daffne skarbie ,ze moze dasz rade jakos zmienic tytul posta czy cos,bo ludzie wchodza i nie maja pojecia,ze juz nie sprawdzasz do odwolania:D

no własnie tytułu się zmienić nie da... ale mam napisane w sygnaturze celowo na czerwono by było widać :usmiech:

Napisano
no własnie tytułu się zmienić nie da... ale mam napisane w sygnaturze celowo na czerwono by było widać :usmiech:

ooo to temat dla administratora jest:) powinien zmienic mozliwosci:P pozdrawiam:*

Gość Nexie
Napisano

albo też Daffne dopisz w pierwszej wiadomości tutaj w wątku, że już nie przyjmujesz więcej próśb ;)

Gość Daffne
Napisano
albo też Daffne dopisz w pierwszej wiadomości tutaj w wątku, że już nie przyjmujesz więcej próśb ;)

tak zrobię :)

Gość Nexie
Napisano

tak chyba będzie najlepiej ;) bo tak to co chwile jak zauważyłam ktoś nowy pisze prośbę

Gość Daffne
Napisano
tak chyba będzie najlepiej ;) bo tak to co chwile jak zauważyłam ktoś nowy pisze prośbę

Już dopisałam :) Może teraz będzie bardziej jasne :P

Gość Nexie
Napisano

i dobrze, może teraz wszyscy będą zauważać ;D

Gość Daffne
Napisano
i dobrze, może teraz wszyscy będą zauważać ;D

Oby hehe :) Okaże się :P

Gość Nexie
Napisano

No tak ;D A jak nie to zostaje wiadomość do administratora, żeby nazwę tematu zmienił ;P

Gość Daffne
Napisano
czy jesteśmy związkiem karmicznym 19.08.1976 r. i 6.6.1968 r. (stara dusza) ?

z góry dziekuje :)

Witaj Zakrętka23,

Drogi życia

Pierwsza osoba: 5/14/23/32/41/50

Druga osoba: 9/18/36

Suma dróg życia: 5/14/23/32/41/50/59/68/77/86

Pierwsza osoba

DZ: 5/14/23/32/41/50

1PZ: 9/18/27

CP: 1/10/19

Druga osoba

DZ: 9/18/36

1PZ: 3/12

Jesteście relacją karmiczną, a ogólnie Wasze relacje symbolizuje numerologiczna liczba 5 czyli to bardzo dynamiczny związek, będący rodzajem „Koła Fortuny”. Od partnerów wymaga spontaniczności i pełnej ufności. Ponadto kolejne wibracje pokazują, że relacja jest pełna wspólnych wypadów, może i podróży, ce****e Was wzajemne poczucie wolności w relacji i korzystanie z uroków życia :). Jesteście osobami, które otoczone są sporą liczbą przyjaciół. 5/23 bardzo często może powodować, że wokół jej właściciela jest tłum ludzi i czasami mówi się tak: nikt nie jest głębokim przyjacielem, ale jeśli dziś miałabym powiedzieć kto jest mi bardziej bliski, a z kim mam lżejsze więzi to nie umiałabym tego wybrać. Czyli te relacje są na równym poziomie. Ludzie chcą nam ofiarowywać nie żądając niczego w zamian, a zwykle ludzie jak chcą coś dać to chcą w zamian coś otrzymać. Ponadto konieczne są wysokie cele i niepoddawanie się wpływom otoczenia, zwłaszcza że otoczeni będziemy dużą liczbą przyjaciół i należy starać się nie doprowadzać do ekstremalnych sytuacji, nieporozumień w relacji. Kolejna wibracja zapewni Wam czerpanie przyjemności z życia, naturę pioniera, pasjonata, który lubi zmiany, ale powinniście nad nimi dobrze panować. Ostatnia wibracja jaka patronuje Waszej relacji mówi, że może towarzyszyć Wam impulsywność, obsesyjność, pochopne działania, a nawet tendencja do gwałtownych rozstań. Dlatego należy wprowadzić w swoje życie pewną dyscyplinę, która powstrzyma jego nadmierne tempo i ureguluje rytm, chroniąc nas tym samym od negatywnych konsekwencji naszego postępowania. Zwłaszcza, że jest w nas potencjał, by proponować i bronić wartościowych koncepcji i ideałów.

Sama karma może wskazywać na dość trudne relacje, gdyż są to relacje lekcji dla Was obojga. Osoba z datą 19.08.1976 powinna wykazywać zrozumienie wszelkich sytuacji w relacji, gdyż ma w sobie mądrość wewnętrzną, intuicję i wie jak czynić by było właściwie, co z kolei może pozytywnie wpływać i pogłębiać duchowo osobę z datą 06.06.1968, ale nie bez trudności... bo osoba ta może mieć skłonności do popełniania błędów, złego osądzania sytuacji i może także odczuwać ciężar relacji czasem. Jest tu relacja nauczyciel-uczeń.

Napisano

Dziekuje:) Tak koło fortuny :) odzwierciedla naszą relacje. Muszę powiedzieć, że pomimo wszystko dobrze się w niej czuje. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...