Daroewina Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Witam . Mam dwa pytania na , które nie mogę znaleźć odpowiedzi , a jest to dla mnie BARDZO WAŻNE ! Bardzo proszę o pomoc ! 1.Czy istnieje rytuał z trzema młotami thora ? Lub coś w takim rodzaju ? A jak tak to na czym polega coś takiego i po co ? 2.Co jak w trakcie rytuału młoty thora się złamią , bądź ogólnie się złamią ? To dla mnie bardzo ważne .... od tych odpowiedzi może zależeć bardzo dużo.Jeśli ktoś obeznany jest w tym to bardzo proszę o pomoc na meila czy tutaj ! Proszę to bardzo pilne ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezimiennyMag Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 (edited) Poszukaj na jakims forum bractwa Astaru to Ci odpowiedzą, chociaż nie obiecuje. Ja sam coś pamiętam, ale musiałbym zerknąć gdzieniegdzie i się rozeznać bo nie chciałbym Cie wprowadzić w błąd skoro to ważne. Edited April 5, 2011 by BezimiennyMag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Papa Midnite Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Jest rytuał odpędzający,w którym wzywasz 4 młoty,młot wschodu,południa,zachodu,północy.W pewnym sensie jest analogicznym do Mniejszego Rytuału Pentagramu. Złamanie młota oznacza pozbawienie go mocy,co czyni młot bezwartościowym.Ważny jest kontekst,czy to sen,wizja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Winterstorm Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 @1 Możesz mieć nawet rytuał z 20 młotami pomalowanymi na fioletowo z kwiatuszkami w stylu lat 60 - wszystko zależy od inwencji . 2.Co jak w trakcie rytuału młoty thora się złamią , bądź ogólnie się złamią ? Zaraz... To Ty takie prawdziwe młotki sobie załatwiłeś? Eh, wszystko zależy od kontekstu, więc skoro już się wpakowałeś w magię, której praktykować nie powinieneś (boś za młody intelektualnie, jak widać) to lepiej opisz dokładnie, coś zrobił... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts