Daroewina Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam . Mam dwa pytania na , które nie mogę znaleźć odpowiedzi , a jest to dla mnie BARDZO WAŻNE ! Bardzo proszę o pomoc ! 1.Czy istnieje rytuał z trzema młotami thora ? Lub coś w takim rodzaju ? A jak tak to na czym polega coś takiego i po co ? 2.Co jak w trakcie rytuału młoty thora się złamią , bądź ogólnie się złamią ? To dla mnie bardzo ważne .... od tych odpowiedzi może zależeć bardzo dużo.Jeśli ktoś obeznany jest w tym to bardzo proszę o pomoc na meila czy tutaj ! Proszę to bardzo pilne ! Cytuj
BezimiennyMag Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Poszukaj na jakims forum bractwa Astaru to Ci odpowiedzą, chociaż nie obiecuje. Ja sam coś pamiętam, ale musiałbym zerknąć gdzieniegdzie i się rozeznać bo nie chciałbym Cie wprowadzić w błąd skoro to ważne. Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez BezimiennyMag Cytuj
Gość Papa Midnite Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Jest rytuał odpędzający,w którym wzywasz 4 młoty,młot wschodu,południa,zachodu,północy.W pewnym sensie jest analogicznym do Mniejszego Rytuału Pentagramu. Złamanie młota oznacza pozbawienie go mocy,co czyni młot bezwartościowym.Ważny jest kontekst,czy to sen,wizja. Cytuj
Gość Winterstorm Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 @1 Możesz mieć nawet rytuał z 20 młotami pomalowanymi na fioletowo z kwiatuszkami w stylu lat 60 - wszystko zależy od inwencji . 2.Co jak w trakcie rytuału młoty thora się złamią , bądź ogólnie się złamią ? Zaraz... To Ty takie prawdziwe młotki sobie załatwiłeś? Eh, wszystko zależy od kontekstu, więc skoro już się wpakowałeś w magię, której praktykować nie powinieneś (boś za młody intelektualnie, jak widać) to lepiej opisz dokładnie, coś zrobił... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi