Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam .

Mam dwa pytania na , które nie mogę znaleźć odpowiedzi , a jest to dla mnie BARDZO WAŻNE ! Bardzo proszę o pomoc !

1.Czy istnieje rytuał z trzema młotami thora ? Lub coś w takim rodzaju ? A jak tak to na czym polega coś takiego i po co ?

2.Co jak w trakcie rytuału młoty thora się złamią , bądź ogólnie się złamią ?

To dla mnie bardzo ważne .... od tych odpowiedzi może zależeć bardzo dużo.Jeśli ktoś obeznany jest w tym to bardzo proszę o pomoc na meila czy tutaj !

Proszę to bardzo pilne !

Napisano (edytowane)

Poszukaj na jakims forum bractwa Astaru to Ci odpowiedzą, chociaż nie obiecuje.

Ja sam coś pamiętam, ale musiałbym zerknąć gdzieniegdzie i się rozeznać bo nie chciałbym Cie wprowadzić w błąd skoro to ważne.

Edytowane przez BezimiennyMag
Gość Papa Midnite
Napisano

Jest rytuał odpędzający,w którym wzywasz 4 młoty,młot wschodu,południa,zachodu,północy.W pewnym sensie jest analogicznym do Mniejszego Rytuału Pentagramu.

Złamanie młota oznacza pozbawienie go mocy,co czyni młot bezwartościowym.Ważny jest kontekst,czy to sen,wizja.

Gość Winterstorm
Napisano

@1 Możesz mieć nawet rytuał z 20 młotami pomalowanymi na fioletowo z kwiatuszkami w stylu lat 60 - wszystko zależy od inwencji :).

2.Co jak w trakcie rytuału młoty thora się złamią , bądź ogólnie się złamią ?

Zaraz... To Ty takie prawdziwe młotki sobie załatwiłeś?

Eh, wszystko zależy od kontekstu, więc skoro już się wpakowałeś w magię, której praktykować nie powinieneś (boś za młody intelektualnie, jak widać) to lepiej opisz dokładnie, coś zrobił...