Gość Sancho Pansa Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 Listopad będzie dla mnie bardzo ważnym miesiącem. Bardzo dużo spraw się skumulowało, nie tylko sercowych, emocjonalnych czy edukacyjnych. Z tego względu postawiłam sobie taki oto rozkład: Co w sercu:(1) Co dla mnie:(2) Co dla domu(3) O czym nie wiem:(4) Czego się nie spodziewam:(5) Co musi być:(6) a w tym rozkładzie: (1) as karo, 9 karo, dama karo, as pik (o) (2) dama kier, król karo, 9 pik, walet trefl (3) 9 kier(o), 10 trefl, król kier, 10 karo (4) as trefl, 9 trefl(o), 10 kier, król trefl (5) dama trefl, walet karo, dama pik, walet pik (6) król pik, 10 trefl, as kier, walet kier To moja interpretacja: (1) Chodzi o jakąś wiadomość, ale nie do końca dobrą. Symbolizuje jakieś opóźnienie spowodowane intrygami i działaniami innej kobiety. (2) Poznam, ale spotkam jakiegoś mężczyznę, który zamiesza w moim życiu (3) Na pewno jakieś niepokoje w domu. Możliwa przeprowadzka, może z tym mężczyzną którego reprezentuje król karo? (4) Jakaś niespodzianka. Mój partner mnie zdradza (?) (5) Albo wiadomość o tym, że moja matka się rozstaje z parterem. Albo fałszywi przyjaciele, rodzina i plotki (6) Jakieś trudności, które ostatecznie nie przyniosą dla mnie żadnego uszczerbku. A góry dziękuje za pomoc. Moja interpretacja nie jest najszczęśliwsza ale tego akurat bym się spodziewała. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 O matko, ale to rozpisałaś... no i dośc dużo kart wybrałaś nie wiem po co aż 4 Co w sercu: as karo, 9 karo, dama karo, as pik (o)- dostaniesz wiadomość, ktoś ,kogo masz w sercu lub jest dla Ciebie bliski się odezwie, być może przełoży jakies spotkanie ? ewentualnie otrzymasz od niego prezent już wiem co, zaprosi Cię na impreze urodziny, wesele np. swojej przyjaciolki, znajomej (dama karo) lub na dyskoteke,coś takiego. Co dla mnie: dama kier, król karo, 9 pik, walet trefl- sprawy urzędowe do załatwienia skojaRZyło mi się coś z mieszkaniem, spotkasz się ze znajomym który Ci to pomoże ogarnąć być moze jest to kolega z pracy Co dla domu: 9 kier(o), 10 trefl, król kier, 10 karo- małe kłótnie, nieporozumienia, gniew i złość, nie będziesz się dogadywać z mężczyzną z którym mieszkasz (król kier) jesli faktycznie mieszkasz z kimś ze swoim facetem, pokłócicie sie, będzie trzeba podjąć ważną decyzje O czym nie wiem: as trefl, 9 trefl(o), 10 kier, król trefl-pomyślisz o nowym mieszkaniu,dotychczasowe negatywne sprawy miłosne i nie tylko dobrze isę zakonczą, być może nawet jakiaś pdoróż we dwoje się szykuje, miła niespodzianka w kazdym bądź razie, może nawet zaręczyny ? Czego się nie spodziewam: dama trefl, walet karo, dama pik, walet pik- no może sie okazać że dowiesz się że partner Twojej mamy ja zdradza :/ lub nie jest do końca szczery i być może to się będzie działo też w domu Co musi być: król pik, 10 trefl, as kier, walet kier-moga być duże nieprzyjemności związane z ważnymi rodzinnymi sprawami urzędowymi wybacz ze takie to chaotyczne i mieszane ale dziś nie moge sie na niczym skupić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi