ina.F Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Nie dawno wyszłam za maż i z mężem kupiliśmy mieszkanie jednak właścicielka do samego końca żałowała że musi sprzedać to mieszkanie. Po paru miesiącach od przeprowadzki do tego mieszkania zaczęły nam doskwierać różne problemy mój maż miała 2 wypadki no i od marca tego roku zaczęła mi doskwierać jakaś choroba związana ze wzrokiem.Byłam u okulisty wszystko w porządku wszystkie kompleksowe badania zarobiłam łącznie z tomografią oczu.Byłam już chyba u wszystkich możliwych lekarzy i wszystkie badania wyszły mi dobrze a ja dalej mam ten sam problem.Od początku źle się czułam w tym mieszkaniu nie lubię w nim przebywać . Proszę o pomoc Cytuj
Kobalt60 Napisano 4 Grudnia 2014 Napisano 4 Grudnia 2014 Co to za problem z oczami? To że źle czujesz się w mieszkaniu zdecydowanie nie musi mieć charakteru magicznego. Zmień wystrój, przemebluj, dodaj/zabierz zasłony, zmień natężenie oświetlenia, przemaluj ściany itd itp. Profesjonalny dekorator wnętrz mógłby Ci w tym pomóc. Po co masz się męczyć w mieszkaniu, które nie daje Ci poczucia bezpieczeństwa i nie jest dla Ciebie przytulne? Między całą resztą nie widzę żadnego związku. Cytuj
Wiedźmin Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Nie sądzę, aby było coś na rzeczy, ale na wszelki wypadek skombinuj święconą sól( albo chociaż wodę) i posyp jej trochę w progu i w kątach wszystkich pomieszczeń w domu. Zobacz czy coś się będzie działo. Cytuj
Skfarek Napisano 26 Marca 2016 Napisano 26 Marca 2016 (edytowane) Jeśli pożałował to może to mieć związek z magią. Czasem niektórzy jak złorzeczą to mają w sobie nawet nieświadomie tak moc, że mogą zaszkodzić. Pożałowanie i pozazdroszczenie też się tego tyczy. Radiesteta i skąd to się bierze sprawdzić. Może jakiś odpromiennik ochronny? Może mieszkanie jest na dawnym cmentarzysku? Może ciek wodny lub "szlak astralny" tamtędy biegnie? Sól jest dobra i woda święcona, ale nie na wszystko. Woda święcona jest rozpuszczalna czyli możesz trochę wody wlać do wiaderka i umyć wszystkie podłogi, a najlepiej do tego jeszcze krąg z soli przynajmniej koło łóżka gdzie śpisz. Edytowane 26 Marca 2016 przez Skfarek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi