praktykujacy.mag Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Myślę, że tutaj znajdę bratnie dusze do rozmowy na temat magii. Wielu z was zapewne interesuję się magią, inni starają się praktykować magię poprzez wiedzę z internetu lub książek. Ja miałem to szczęście, że w świat magii wprowadzała mnie moja babcia, która pod koniec swojego życia przekazała mi wszystkie swoje tajemnice. Pamiętajcie, że nieodpowiednie obchodzenie się z magią może bardzo zaszkodzić, dlatego uważajcie na informację w internecie lub w książkach. Jeśli mógłbym komuś pomóc w problemach - zapraszam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hekate20 Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Witaj ja rowniez bardzo interesuje sie magia w jej szerokim pojeciu... Chetnie wymienie sie z toba doswiadczeniami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber* Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Witaj, poniżej jt link i tam się możesz przywitać ze wszystkimi http://www.ezoforum.pl/pogaduszki/26-powitalnia.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 tak mi sie zdaje... powitalnia to pierwsze a ostrzezenia to w temacie Vana(ma go w podpisie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
praktykujacy.mag Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 To raczej nie miało być przywitanie, tylko utworzenie miejsca, gdzie mógłbym popisać parę słów o magii, nie tworząc mnóstwa nowych tematów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 To jeszcze zależy jakie tematy, prosiłbym o sprawdzanie czy takowe już istnieją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Popytać, może w twojej okolicy koś jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hekate20 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Ja mam takie samo pytanie jak Sethi weim ze mieszkam w duzym miescie ale juz nie raz szukalam i nic. Narazie to sama sie trenuje i praktykuje i z wyników jestem jak narazie zadowolona, ale zapewne to tylko kropla w morzu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
praktykujacy.mag Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 Ja mam pytanie: Jak szukać(znaleźć!) mistrza magii? Potrzebuję kogoś, kto by mnie poprowadził, a moja rodzina nie ma magicznych "tradycji" to określę.. Szczerze, to wątpie aby ktoś kto posiada taką wiedzę dzielił się nią z obcą i niespokrewnioną osobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 (edited) Ja mam taki pomysł aby założyć temat w którym każdy będzie mógł znaleźć kogoś z okolicy zajmującego się magią, nie koniecznie mistrz, ale przynajmniej kogoś kto by towarzyszył. Zaczekam trochę i zobaczę ile osób chciałoby coś takiego. Edited June 26, 2009 by Tomek003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber* Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Ja mam taki pomysł aby założyć temat w którym każdy będzie mógł znaleźć kogoś z okolicy zajmującego się magią, nie koniecznie mistrz, ale przynajmniej kogoś kto by towarzyszył. VanHelsing, wedlug mnie fajny pomysł. Zamieść go w wątku: propozycje na nowe działy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hekate20 Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Ja tez sie podpisuje pod tym pomyslem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 w sumie mi taki temat nie jest potrzebny;p ale moze byc;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angieg Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Myślę, że tutaj znajdę bratnie dusze do rozmowy na temat magii. Wielu z was zapewne interesuję się magią, inni starają się praktykować magię poprzez wiedzę z internetu lub książek. Ja miałem to szczęście, że w świat magii wprowadzała mnie moja babcia, która pod koniec swojego życia przekazała mi wszystkie swoje tajemnice. Pamiętajcie, że nieodpowiednie obchodzenie się z magią może bardzo zaszkodzić, dlatego uważajcie na informację w internecie lub w książkach. Jeśli mógłbym komuś pomóc w problemach - zapraszam:) Chetnie skorzystam jesli propozycja aktualna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severin Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Jestem nowy ale macie moje błogosławieństwo i szczere chęci xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TransHuman Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Warto też znać angielski. Nowy świat się przede mną otworzył, jak zacząłem czytać książki, które nie są przetłumaczone na polski. Tak jak pisze Sethi, niektóre organizacje udostępniają wiedzę tylko dla członków. Czasem warto rozważyć, czy nie zainwestować trochę i sprawdzić, co oferują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hekate20 Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Lodge Magan, Dragon Rouge Poland Bylam, sprawdzilam, odkryłąm nowe rzeczy. Czy polecam? Nie wiem kwestia waszej mentalnosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morthinius Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Ja mam taki pomysł aby założyć temat w którym każdy będzie mógł znaleźć kogoś z okolicy zajmującego się magią, nie koniecznie mistrz, ale przynajmniej kogoś kto by towarzyszył.Zaczekam trochę i zobaczę ile osób chciałoby coś takiego. Swietny pomysl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hekate20 Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Nie polecam, zwłaszcza osobom młodym i początkującym. tu trzeba mieć już i wiedze i trochę doświadczenia, w tym tego życiowego, bo może być niebezpiecznie. Oczywiscie zgadzam sie z toba lecz musze powiedziec ze wilk w tym przypadku nie taki straszny na jakiego wyglada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bearpiqhouse Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Nie wiem czy moja wiedza jest wielka ale jeśli ktos poszukuje mogę mu opowiedzieć o niej i udzielić paru wskazówek . Magia to czysta i wspaniała droga .Idę nia powli od 15 lat . Jeśli ktoś chciałby porozmawiać niech do mnie napisze na PW albo maila . Odpowiem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morthinius Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Juhuu! Chyba skorzystam z propozycji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoko Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Swietny pomysl Napisał VanHelsing Zobacz post Ja mam taki pomysł aby założyć temat w którym każdy będzie mógł znaleźć kogoś z okolicy zajmującego się magią, nie koniecznie mistrz, ale przynajmniej kogoś kto by towarzyszył. Zaczekam trochę i zobaczę ile osób chciałoby coś takiego. Dobry pomysł - podoba mi się (oby tylko tak w parze z kimś nie namieszał ktoś, ale do nauki itd, itp to super sprawa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoko Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Lodge Magan, Dragon Rouge Poland Bylam, sprawdzilam, odkryłąm nowe rzeczy. Czy polecam? Nie wiem kwestia waszej mentalnosci Włosy mi dęba stanęły jak przejrzałam tą stronkę, (to diabelstwo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanJensen Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Napisał VanHelsing Zobacz postJa mam taki pomysł aby założyć temat w którym każdy będzie mógł znaleźć kogoś z okolicy zajmującego się magią, nie koniecznie mistrz, ale przynajmniej kogoś kto by towarzyszył. Zaczekam trochę i zobaczę ile osób chciałoby coś takiego. Dobry pomysł - podoba mi się (oby tylko tak w parze z kimś nie namieszał ktoś, ale do nauki itd, itp to super sprawa) Może zanim, to każdy mógłby w jakimś oddzielnym okienku w profilu napisać jakąś większą miejscowość województwo czy kod pocztowy i tak szukać najbliższych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoko Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Może zanim, to każdy mógłby w jakimś oddzielnym okienku w profilu napisać jakąś większą miejscowość województwo czy kod pocztowy i tak szukać najbliższych Proponuję temat i tam każdy kto chciałby niech wpisze swoją miejscowość, czy województwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg1982Fr Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Włosy mi dęba stanęły jak przejrzałam tą stronkę, (to diabelstwo) Można zawsze sobie na XUL pojechać. Tam powinien być do tego link. Nie wymaga rejestracji czy uczestnictwa w DR. Byłem i powiem szczerze, że sporo wiedzy i doświadczenia wyniosłem. Nie wspomnę o nawiązaniu ciekawych kontaktów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoko Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Można zawsze sobie na XUL pojechać. Tam powinien być do tego link. Nie wymaga rejestracji czy uczestnictwa w DR. Byłem i powiem szczerze, że sporo wiedzy i doświadczenia wyniosłem. Nie wspomnę o nawiązaniu ciekawych kontaktów. Uff lepiej bo nie chciałabym się gdziekolwiek zapisywać - jak na razie, o co chodzi z XUL ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg1982Fr Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 o XULu masz info na stronie DR. Nieformalny krąg, gdzie organizatorami są członkowie polskiego DR. Całkiem ciekawie, przyznam i - uczciwie. Przed warsztatami mówią co będzie i jak. Jeśli komuś nie pasuje może nie przychodzić wtedy Organizują też spotkania otwarte, z wykładami. Jeśli Ci się szukać nie chce to: Lodge Magan, Dragon Rouge Poland Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoko Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 (edited) o XULu masz info na stronie DR. Nieformalny krąg, gdzie organizatorami są członkowie polskiego DR. Całkiem ciekawie, przyznam i - uczciwie. Przed warsztatami mówią co będzie i jak. Jeśli komuś nie pasuje może nie przychodzić wtedy Organizują też spotkania otwarte, z wykładami. Jeśli Ci się szukać nie chce to: Lodge Magan, Dragon Rouge Poland Nie zgłębiałam dokładnie tej strony - dzięki:_okok:. To ciekawie wyglada, ale pewnie nie jest dobre.:-) http://www.ixaxaar.com/sabbatic.html Edited September 20, 2009 by Yoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts