Raven1942 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Witam! Bardzo prosze o interpretacje mojego snu. Snilo mi sie ze zaczal mi wypadac po kawalku korzen mojej 6 trzonowej (lewa gorna) dodam ze w rzeczywisosci tez go mam, a potem 2 lub 3 zeby sasiednie i poczulem je w ustach. nie byly zepsute nie bylo bolu ani krwi i nie wyrosly mi nowe na to miejsce. co to moze oznaczac? jestem pewny na 100% ze taki sen mam pierwszy raz w zyciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Raven1942 Twój sen moze być zapowiedzią jakiej straty (prawdopodobnie materialnej), która pociągnie za sobą pewne konsekwencje.. a ponieważ masz tego zęba - być może odnosi sie to do sytuacji w teraźniejszości lub przyszłości, którą odzczuwasz (podświadomie) lecz nie angażujesz sie w nią emocjonalnie (brak bólu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven1942 Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 Dzieki Winteer! Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts