Kasia1304 Posted September 10 Share Posted September 10 (edited) Witajcie proszę o pomoc w interpretacji . Pytałam się kart o osobę czy się spotka ze mną w najbliższym czasie.. EDit. Widzę że tak (chodzi o karty ) ale pytam o czas ... 5 kielichów +umiarkowanie +świat +rycerz bulaw +4 bulaw+ as bulaw +królowa monet + 5 bulaw koło fortuny i 9 denarów Proszę o informację:) Edited September 10 by Kasia1304 Uwagi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Ejbert Posted September 10 Moderators Share Posted September 10 @Kasia1304 proszę o przeczytanie zasad działu i korektę posta 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia1304 Posted September 10 Author Share Posted September 10 Przepraszam jestem tu 1 raz. Czy teraz wszystko ok? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilliana Posted September 10 Share Posted September 10 Wyciagnelas albo wypadlo bardzo duzo kart i troche nie wiadomo, ktora jest na ktore pytanie... Jesli mam interpretowac to jako po prostu przebieg relacji, to mam wrazenie, ze w relacje ktos wejdzie z jakims brakiem (5 kielichow) niezaspokojonymi potrzebami, glodem emocjonalnym. Na poczatku relacja bedzie satysfkacjonujaca (umiarkowanie i swiat), moze pozwoli na wypelnienie tych "dziur" w sercu ktorejs ze stron. Raczej bedziecie sie spotykac i angazowac w ta znajomosc (rycerz bulaw, as bulaw, 4 bulaw), ale relacja sie zakonczy z powodu jakis nieporozumien i wydarzen losowych (5 bulaw, kolo fortuny). W kartach krolowej monet i 9 denarow mozesz stac sie troche zbyt bardzo skupiona na sobie, ewentualnie uznac po prostu, ze ta relacja nie bedzie Ci juz dluzej sluzyc i odpuscisz. Jesli masz kilka pytan, tak jak tutaj 1. czy sie spotkacie, 2.czy do stycznia, 3. przebieg spotkania, 4. charakter relacji, to polecam losowac odpowiedz pojedynczo na kazdy z tych konkretnych problemow. Mysle, ze wtedy bedzie latwiej interpretowac, bo wyszedl chaos w poscie i przekazie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia1304 Posted September 10 Author Share Posted September 10 Pytanie brzmiało też KIEDY się spotkamy kiedy wyjdzie z tą inicjatywa dziś jutro czy za miesiąc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilliana Posted September 10 Share Posted September 10 To trzeba juz sie umowic z kartami, jaki system sie przyjmuje na czas. Rozne widzialam, najlepiej sobie wybrac jeden, albo nawet wymyslic cos wlasnego 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia1304 Posted September 10 Author Share Posted September 10 Jeszcze do tego nie doszłam bardziej liczę do kilku tygodni. Myślałam że ktoś mnie tu zaskoczy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia1304 Posted September 10 Author Share Posted September 10 Jak zapytałam się teraz kart czy spotkam się z nim do listopada . Wyszło mi magik siła rydwan . @Lilliana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilliana Posted September 10 Share Posted September 10 Mocne karty, ale czuje bardziej, ze moze to Ty wyjdziesz tutaj z jakas inicjatywa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted September 10 Ekspert Share Posted September 10 Tak jak @Ejbert słusznie zwrócił uwagę, warto zapoznać się z regulaminem przed wrzuceniem pytania. W Twoim przypadku brakuje tu Twojej interpretacji - na forum pomagamy sobie wzajemnie ale nie interpretujemy kart od A-Z bez komentarza ze strony autora postu. Dwa, wrzuciłaś dość duży rozkład, kilka kart na pytanie kiedy się spotkacie - jeśli Ty nie wiesz jak zinterpretować swoj rozkład, tym bardziej żaden Tarocista tego nie ogarnie bo po prostu nie wiemy jakie pytanie przypisałaś do każdej z kart. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia1304 Posted September 10 Author Share Posted September 10 @Gringe dziękuję za uwagę oczywiście będę miała to na uwadze. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts