Skocz do zawartości

EZOsingle!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam was!!

Wszyscy single z ezoforum laczcie sie!!

Zalozylem ten temat dla wszystkich samotnych na EZO wiec piszcie!!!

Pozdrawiam!!!

Ps dedykuje go Urshackowi :lol::lol::lol::lol::lol:

• Lubię to! 1
Napisano
Witam was!!

Wszyscy single z ezoforum laczcie sie!!

Zalozylem ten temat dla wszystkich samotnych na EZO wiec piszcie!!!

Pozdrawiam!!!

Ps dedykuje go Urshackowi :lol::lol::lol::lol::lol:

Hahahaha, a w co się mamy łączyć??? :lol:

Gość Urshack
Napisano

z wami dwiema to ja się mogę łączyć w bądź co :P

Napisano
w pary lub w trójkąty ;P

:lol: no właśnie pytam... czy wszystkie formy dozwolone... żeby nie było potem zdziwienia :lol: :lol: :lol:

Napisano
a wedlug mnie nie jest to glupi pomysl....

A kto uważa że głupi?

Napisano
Haremm czemu nie :P

Hahahahahahahah, już Ci wyobraźnia pracuje :lol: :lol: :lol:

Napisano
no, no ciekawe, ciekawe :P w haremie jeszcze nie byłam :D

Hahahahahaha, a to dodatkowo EZO harem...

Hm... w świecie magii wszystko się może zdarzyć... aż strach się bać :lol::lol: :lol:

Gość winteer
Napisano

No ładnie.. i pomyśleć że zrobiłam burzę.. hi hi :lol:

Napisano

No to Panowie prosze o fotki i krotki zyciorys na pv :P

Napisano

Urszaczku widzisz jakie masz branie :D Sam EZoharem Ci sie stworzył :D:lol::lol::lol:

Napisano
No ładnie.. i pomyśleć że zrobiłam burzę.. hi hi :lol:

Hahahahahaha, Win... i będzie na Ciebie... :lol: :lol: :lol:

Zrób od razu zastrzeżenie, że nie przyjmujesz reklamacji :lol: :lol: :lol:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

To ja chcę harem pełen facetów :jezyk2:

CV oraz fotografie całej postaci proszę przesyłać na priw.

:jezyk2:

Napisano

ekhm JA osobiście może jednak zostane przy aktualnej dosyć powszechnej orientacji ;p

i raczej wole monogamie ;p ale ciekawy temat ehehehe ;p

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Nie mam nic do monogamii, ale singlomamia już jest męcząca :jezyk2:

Napisano

No - nie ma to jak wiecej samotnych osob. W towarzystwie lepiej sie smucic niz samemu:P

Napisano
. W towarzystwie lepiej sie smucic niz samemu:P

madre slowa :) generalnie czasami naprawde jest lepiej samemu bo nikt nie mowi ci co masz robic, nie muszisz sluchac dlugich wywodów, narzekan, marudzenia... oj rozklejam sie... :(

Napisano
generalnie czasami naprawde jest lepiej samemu bo nikt nie mowi ci co masz robic, nie muszisz sluchac dlugich wywodów, narzekan, marudzenia... oj rozklejam sie... :(

Wszystkiego są plusy i minusy. Ale jak się jest we dwójkę to przynajmniej można na kogoś liczyć. Osoba udziela wsparcia w trudnych chwilach. A osoba samotna musi się zmagać ze swoimi problemami i rozterkami sama.

Napisano

Hej nie bylo mnie 9 godzin a tu takie postepy!!! hekate! jak kogos kochasz to nie przeszkadzaja Ci marudzenie :)

Widziales Urshack czasem na prawde moge zmyslic cos rezolutnego.

Pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cmok::przytul:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano
Czemu? Jest teraz najbardziej popularna.

Z tą popularnością nie ma co przesadzać. Dziś jest jutro nie ma.

Gość Urshack
Napisano

hah jak dużo samotnych kobiet :] całkiem przyjemnie :P

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

A pomieścisz wszystkie pod swymi skrzydłami? :jezyk2:

Napisano

hehehe wole z niego w końcu wyjść hehe ;p w ogóle ciekawe sytuacja bo podobno jestem osobą bardzo rozrywkowa, gdzie niby wokół mnie przewija sie duza ilość osób w tym kobiet,... a tak na prawdę czuję sie samotny ;p dlatego nie chce zeby tak było zawsze ;p

Kazdy czlowiek potrzebuje, milośći, zrozumienia i po prostu obecności tej drugiej pasującej połowy ;p No i nie chce zostać na starość sam ;p kto bedzie mi pieluche przewijał ;p

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano
oczywiscie :D a watpisz we mnie :P?

A gdzież bym śmiała :serduszka:

Napisano
hehehe wole z niego w końcu wyjść hehe ;p w ogóle ciekawe sytuacja bo podobno jestem osobą bardzo rozrywkowa, gdzie niby wokół mnie przewija sie duza ilość osób w tym kobiet,... a tak na prawdę czuję sie samotny ;p dlatego nie chce zeby tak było zawsze ;p

Kazdy czlowiek potrzebuje, milośći, zrozumienia i po prostu obecności tej drugiej pasującej połowy ;p No i nie chce zostać na starość sam ;p kto bedzie mi pieluche przewijał ;p

Skąd ja to znam. Mam pełno znajomych- facetów, chodzę na imprezy,uwielbiam tańcować, ale wszyscy traktują mnie jak kumpla i tak to jest. Czasem się śmieję, żeby poprawić sobie humor, że mężczyźni nie lubią kobiet inteligentniejszych od siebie ;) (Zaraz pewnie mi się dostanie :P)

Gość Urshack
Napisano

ano tak na dłuższą metę to samotność odpada :).

Nessy alfons ??!!! nigdy w życiu nikomu bym was nie oddał :P

Edit : Ivka żebyś ty ze mną poszła na impreze :P...

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Jakiś ty kochany Urszaczku, nikomu byś nas nie oddał. A jak same się oddamy? :czarodziej:

Napisano

Edit : Ivka żebyś ty ze mną poszła na impreze :P...

Ehehehe, nie ma problemu ;) kiedy i gdzie ;)

Gość Urshack
Napisano

ja jestem zawsze do dyspozycji a gdzie ? najlepiej Kraków :D

Vivien to ja bym plakal badzo wtedy :P

Napisano
Skąd ja to znam. Mam pełno znajomych- facetów, chodzę na imprezy,uwielbiam tańcować, ale wszyscy traktują mnie jak kumpla i tak to jest. Czasem się śmieję, żeby poprawić sobie humor, że mężczyźni nie lubią kobiet inteligentniejszych od siebie ;) (Zaraz pewnie mi się dostanie :P)

oj powinno Ci sie dostać ;p gołym pasem po okrytej d. :D

Nie prawda ze my faceci nie lubimy inteligentnych kobiet ;p Ja bardzo lubie tylko mam wrażenie ze Ja ze swoja filozofią zycia je odstraszam ;p

Zawsze wybieram takie spokojne, madre jak ktos kiedys powiedzial idealne kandydatki na zone, niestety Ja jestem postrzegany jako jakis zakapior ;p

Może powinienem zmienic upodobania ;p ? Oj trudna sprawa ;p

Denerwuje mnie czasem to wrażenie ;p ludzi sie poznaje latami, przynajmniej miesiącami i wtedy można stwierdzić czy ktoś jest wartościową osoba;p

To zabrzmi samolubnie ale uważam sie za taka osobe mimo ciekawego trybu zycia ;p

Napisano
ja jestem zawsze do dyspozycji a gdzie ? najlepiej Kraków :D

Łeeee KRK, za daleko ;P Jakaś Łódź, Poznań, Wrocław ;)

oj powinno Ci sie dostać ;p gołym pasem po okrytej d. :D

Nie prawda ze my faceci nie lubimy inteligentnych kobiet ;p Ja bardzo lubie tylko mam wrażenie ze Ja ze swoja filozofią zycia je odstraszam ;p

Zawsze wybieram takie spokojne, madre jak ktos kiedys powiedzial idealne kandydatki na zone, niestety Ja jestem postrzegany jako jakis zakapior ;p

Może powinienem zmienic upodobania ;p ? Oj trudna sprawa ;p

Denerwuje mnie czasem to wrażenie ;p ludzi sie poznaje latami, przynajmniej miesiącami i wtedy można stwierdzić czy ktoś jest wartościową osoba;p

To zabrzmi samolubnie ale uważam sie za taka osobe mimo ciekawego trybu zycia ;p

Cóż, ja jestem silna i sądzę że to może odstraszać, a zarazem cholernie nieśmiała i żeby poznać kogoś i zacząć zachowywać się swobodnie potrzebuję czasu, a mężczyźni zazwyczaj są niecierpliwi i nie wiedzą co tracą hłe hłe hle (dżołk)

A tak poważnie to każdy jest inny i trudno trafić na tą właściwą osobę, zwłaszcza teraz w tych czasach.

Napisano

oj swie rozgadaliscie to ja dodam ze ja mam tylko kolezanki bo faceci w moim wieku maja poprzewracane w d... no i tez sie czuje strasznie samotny ale co zrobic?

Napisano

z ta cierpliwością masz racje to trudne, szczególnie jesli facet da sie sprowokować, powie co go gryzie i koniec, kobieta nie koniecznie kipi entuzjazjem i czuje sie pokonany ;p zaczyna sie motac i ostatecznie sie pogrąża ostatnio to przerabiałem, zabraklo cierpliwości i zostałem w kropce ...

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano
oj swie rozgadaliscie to ja dodam ze ja mam tylko kolezanki bo faceci w moim wieku maja poprzewracane w d... no i tez sie czuje strasznie samotny ale co zrobic?

No ja przynajmniej dziecko mam :)

Napisano

A ja sobie jeszcze nie zrobilem :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: nie no zart taki maly.

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano
a ja sie pozarlem z moja najlepsza przyjaciolka! ;(

to napraw to póki mozesz.

Napisano

Dzieci są fajne... Ale czyjeś xD

Żeby zrobić dziecko trzeba mieć z kim o ;)

Napisano

racja ;p JA mam taka sytuacje ze mieszkam na stancji z kolezanka i Jej chłopakiem którzy maja teraz juz 8 miesiecznego chlopczyka ;p smieszny dzieciaczek ;p mimo to nie pali mi sie do dzieci ;p raczej na tym etapie zycie ogólnie wazniejsze jest dla mnie zeby miec ta druga połowke w której mozna miec oparcie ;p

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano
Dzieci są fajne... Ale czyjeś xD

Żeby zrobić dziecko trzeba mieć z kim o ;)

Ktos to sie zawsze jakis trafi :)

Dzeci są strasznie irytujące ale to najwspanialszy dar jaki mozna dostac

Napisano

Najpierw połówka, potem dzidziuś :) A między tym ew. ślub :)

Btw. Taka mała dygresja: Moja połówka chłodzi się w lodówce ;)

Lepiej się czuję od tych pogaduszek tutaj :)

Vivien01 . Nie sztuka dopaść jakiegoś ;) Tylko porządnego :)

Masz racje. Mimo wszystko dzieci to coś pięknego

Napisano

heheh JA na weekend sobie odbije ;p ale za wódka nie przepadam ;p to nie dla mnie ;p

ech i gdzie te kobiety sa ;p ?

Napisano

hehehe ;p tutaj ale i daleko ;p czasem zaluje ze nia ma tak ze sie pstryknie palcem i juz wszystko jest tak jak powinno byc ;p

Napisano

Whiskey z colą i lodem mniam ;)

Kamel jakbyś miał wszystko na pstryknięcie palcem to szybko by Ci się to znudziło :)

Napisano

pewnie tak, ale w tej sferze zycia jaka sa uczucia i bliskosc drugich osob czuje sie czasem jakbym walił głowa w mur ;p whisky z cola moze byc ;p

Napisano

wiem ze czasu ;p Ja poprostu mam tak ze potrzebuje sie przytulić i być przytulonym ;p taka przylepa ;p aż dziwne ;p sam nie wiem dlaczego ;p a moze wiem ale nie chce powiedzieć ;p

Napisano
:przytul: :przytul: :przytul: to macie :) a co do picia to możemy zrobić libacje singlową xD
Napisano

No pewnie że tak. Czuć że jest ktoś kto Cię wspiera i zawsze pomoże i użyczy ramienia.

A kto nie lubi przytulańców :)

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

E, coś Ty singlowe picie to zły pomysł. Lepiej w tandemie, tercecie, kwartery wskazane a kwintety wprost rewelacja ;)

Napisano

nie no wiadomo ;p ale jak ktoś pije sam to juz jest z nim nieciekawie .... ;p

Napisano

co tu się dzieje na tym forum...haremy sie robia,jakies libacje... rozpustnicy!!

przyłączam się do Was :D

Napisano

Ja nie dam rady do Wrocławia ;(

Ale jak już temat, mili, inteligentni panowie do lat 20 słać foto i krótką notkę o sobie na PV lub maila :D:D:D

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Myśmy juz z Vanem i Panem X rozmawiali o ewentualnym spotkaniu (nie tylko singli) we Wrocławiu, jak wrócę to zobacze co się da zrobić. A teraz rzućcie okiem na dział kursy i ogłoszenia bo Nessy napisała kiedy we wrocku są targi ezoteryczne. Dla osób z regionu warte uwagi.

Napisano

tak ogolnie spotkanie forum planowalismy w czerwcu we Wroclawiu.

Napisano

nie Kraków nie ;p ten weekend Szczecin, potem za tydzień Poznań ;p a potem to wolna droga wszedzie ;p moze być wrocek a co mi tam ! :D

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Przy kaplicy św. Gedeona. Koniecznie, najlepiej w maju. jestem za.

Napisano (edytowane)
E, coś Ty singlowe picie to zły pomysł. Lepiej w tandemie, tercecie, kwartery wskazane a kwintety wprost rewelacja ;)

Mnie chodziło o singlową libacje - czyli, że wszystkie single sie spotykają i robią libacje :D - po takim wieczorze zapewniam, ze wielu singli przestało by nimi być :lol:

Sorry nie przeczytałam co dalej :D ale juz widze, ze coś sie kroi :P Jestem za i sie dostosuje gdziekolwiek - byle by libacja :D

Edytowane przez Nessy
Napisano

Ja chetnie sie ustawie z Wami i zabralabym jeszcze pewnego uroczego singla z tego forum ale nie w przyszly tydzien bo bede na HIP HOP KEMPIE tam, gdzie na szczescie jest 3 razy wiecej mezczyzn niz kobiet:D

Napisano

hejno fajny temat tylko szkoda ze wczesniej nie powsatl kiedy to byli inni samotni ale lepiej pozniej niz wcale..

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano
Ja chetnie sie ustawie z Wami i zabralabym jeszcze pewnego uroczego singla z tego forum ale nie w przyszly tydzien bo bede na HIP HOP KEMPIE tam, gdzie na szczescie jest 3 razy wiecej mezczyzn niz kobiet:D

Przywieź jakieś egzemplarze na oddanie :)

Napisano
Przywieź jakieś egzemplarze na oddanie :)

oj tak, przywieź koniecznie :)

Napisano

:szok: Niezły kogiel mogiel wyszedł z tematu hihihihihihihi

:mysli: Najpierw single, potem chlanie, a na końcu spotkanie :zdziwko:

Ja wiem jedno, że spotkanie będzie we Wrocławiu na jesieni i zapraszam wszystkie single jak i tych "zparowanych" :buziak:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Dodaj do tego jeszcze wymianę facetów, haremy :jezyk2:

Napisano

Chętnie się wybiorę na to spotkanie. Mam nadzieję że szkoła nie będzie kolidować :)

Napisano
tak jakby facetów nie bylo na świecie ;p

kamel może i są ale jak już wcześniej było powiedziane na forum

Tego kwiatu jest pół światu a 3/4 c**** warte ;)

Napisano

no tak gatunek męski skazany na porażke :D a i faktycznie nie warto tracić czasu na sen tego dnia czy nocy ;p Ja moge jedynie zaoferować swoje towarzystwo nic wiecej ;p bo nie mam kogo przywiezc ;p chyba ze kota w worku ;p

Napisano

Kochani, jeśli się nie myle :mysli: to był temat o ezosinglaach, a ezospotkania to chyba gdzie indziej lollollollollollollollol.:_okok: