Skocz do zawartości

EZOsingle!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No z anielicami jak sie patrzy :piwo:

A chyba, że tak.

To jestem u swoich :piwo::jezyk2::lol::lol::lol:

Napisano
mówisz i masz - pierwszy priorytet "Szkot z niespodzianką"

Ale cudny :serduszka:

A a a a miiiii :beczy:

Gdzie mój potencjał :zdziwko::beczy:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Shimmy jesteś wielka...

A potencjał jest, tylko wiatr musi być większy :jezyk2:

Poza tym to Mój Szkot ;):jezyk2:

Napisano

Auro mam nadzieję,że taki potencjał jest ABOLUTnie w Twoim guście :serduszka: bo w moim tak:serduszka:

Napisano
No mogę się podzielić tym potencjałem

Nie chce :foch:

Ja chce swojego potencjała :haha:

Ale swoim się nie podziele :dokuczacz::lol:

Napisano
Auro mam nadzieję,że taki potencjał jest ABOLUTnie w Twoim guście :serduszka: bo w moim tak:serduszka:

Gdzieeeeeeeeeeee on? :beczy::lol:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Ja tam nie jestem egoistką i się podzielę ;)

Napisano
teraz :_okok:

Teraz jest :_okok:

Tylko, tylko ta butelka :beczy:

tego ci nie oddam - mój ci on :lol::lol::lol:

Napisano (edytowane)
Ja tam nie jestem egoistką i się podzielę ;)

Bo wiekowy :lol::lol::lol: dlatego się chcesz dzielić :wysmiewacz:

Spójż na mojego :foch:

:piwo:

Edytowane przez Aura
Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Vanuś Nie sie molestujemy tylko Szkotów ;)

A ten jest mój i sie nie dziele :jezyk2:

Napisano
Vanuś Nie sie molestujemy tylko Szkotów ;)

A ten jest mój i sie nie dziele :jezyk2:

:cwaniara, bo młodszy i fajniejszy :wysmiewacz:

Możesz się nie dzielić - nie mój typ :dokuczacz::serduszka:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Od kiedy zagrał Archaioła Gabriela to mój typ, zdecydowany faworyt :jezyk2:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

A Szkotów i Walijczyków to zdecydowanie do mnie proszę :):serduszka:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Zrobi się... Przy okazji mnie też dużych szkotów lub walijczyków, bo sama duza jestem :jezyk2:

Napisano
ja poproszę elegancików :) tylko wysokich! poniżej 185cm nie przysyłac :P

ta ktora ma 160 chce chlopakow ktorzy maja wiecej niz 185:P

Napisano

ze wysocy chloapcy jakos dziwnie wygladaja z malymi dziewczynami. a jezeli masz manie wielkosci. to znajdz sobie murzyna. bedziesz zadowolona:)

Napisano

nie wyglądaja dziwnie,jak dotad wszyscy moi byli mieli ok 190 cm wzrostu,poza tym nie 160 a 166 i nie wmawiaj mi mani wielkości :) to,że Ty masz,nie znaczy,że każdy ma :)

Napisano

dab, po raz kolejny..zakończ osobiste wycieczki i raz na zawsze "fuck off" :)

Napisano
dziewczyny sie pewnie cieszycie ze zaprosilismy was na taka niesamowita impreze, co? Opowiem wam kawal.... :D
Napisano

to nie ja to ona.... ona zawsze zaczyna jak ja jestem w jakims temacie to zawsze musi cos powiedziec na mnie! przepraszam ale to ona zaczyna !

Napisano
to nie ja to ona.... ona zawsze zaczyna jak ja jestem w jakims temacie to zawsze musi cos powiedziec na mnie! przepraszam ale to ona zaczyna !

:paluszkiem: nie skarżyć - nie ładnie :foch:

I nie :beczy:

:przytul::cmok: już lepiej?

Nie smucić mnie oboje!!! :_okok:

Napisano

popartrz chcial bym z nia normalnie pogadac. pozartowac ale z nia nie da rady ona sie zachowuje jak jakas forteca otoczona fosa. nawet czesc nie mozna powiedziec. a jak cos powiesz to odrazu "bez osobistych wycieczek" ah ta Dagmara i tak zle i tak nie dobrze.

Napisano

ah Dab...przypomnij sobie wiązanke wyzwisk, którą wczoraj opuściłes w moja strone... Dobrze będzie jak odczepisz sie w końcu ode mnie :)

"bo w tym cały jest ambaras,żeby dwoje chciało na raz" a ja nie chce żadnych zarcików,rozmów,bo pokazałaś w prywatnej rozmowie na co cię stać

Napisano

ale ja sie wcale nie przyczepilem. sama zaczelas pisac w tym samym temacie co i ja. tak wiec wypraszam sobie ze to ja sie przyczepilem a ta wiazanka to byla "glupia oblesna pinda" no sory ale nie zapanowalem nad emocjami i zamias pompek musialem to powiedziec:P nie wiem czy to robisz specjalnie czy nieswiadomie ale czepiasz sie do mnie na forum nawet jak nic nie pisze.

Napisano

Oj, oj ludki wy moje kochane.

Zaraz was pogodze.

Kochane ludeczki obiecajcie mi, że dziś nie będzie, najmiejszej sprzeczki między wami - zróbcie to dla mnie i dla sie bie, nie mówiąc już o forum. :piwo:

Napisano

wybacz,ale wszystkie zaczepki ida od Ciebie.

Ta wymiana zdań niczego nie wnosi,odczep sie ode mnie czlowieku.To ostatnio mój post do Ciebie.

Napisano

to jest taki list milosny w ktorm tylko ona zakochuje sie nieszczesliwie po tym jak w nim cos dojzala. nawet to mi pochlebia :D

Napisano

z tym chodzi,że Ty chcesz nawiązać (podobno) normalna rozmowę ze mna,ale ja nie chcę rozmawiac w ogóle z Tobą.

Napisano

człowieku toz to przysłowie! nie dorabiaj ideologii i nie schlebiaj sobie....

Napisano

Ło matko dzieciaki!!

:beczy::beczy::beczy::beczy::beczy::beczy:

qrde a ja myślałam, że z wami można po dobroci, ale ja :szok: :glupek:

:beczy::beczy:

Napisano
dobra w takim razie w imie nauki bede dla Ciebie mily i POSTARAM sie nic nie pisac zadnych komentarzy do Ciebie zadnych prowokacji ani nic jezeli to ja. bede zachowywal sie jak dzentelnen i wtenczas zobaczymy czy to ja faktycznie jestem zly.

Fakt, a po co to napisałeś?

Niech tak będzie ale niech moderator usunie nego posta i mojego też :_okok:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Kto sie lubi ten sie czubi... A co ze Szkotem dla mnie? Macie juz jakiegos? :jezyk2:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

moze bukiet róż pomoze i jakas romantyczna serenada pod oknami?

Napisano

Vivien gdy ktos nazywa Cię cytuje "głupia obleśna pindą" nawet morze róż nie pomoże. Istnieje cos takiego jak szacunek i nawet w gniewie,złości trzeba okazywac go drugiej osobie.

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Ups... To aż tak ostro? Oj nie dobrze....

Napisano

więc teraz zrozumcie móh punkt siedzenia i to,że naprawdę nie chcę mieć nic wspólnego z tym człowiekiem a wszystkie zaczepki jego w moja stronę....no wybaczcie...

Ale nie psujmy sobie humoru niepotrzebnie :D

Napisano

No proszę proszę.. Ale z Was dzikie aniołki. Cicha woda też...

Pomyślałby ktoś że jednak bardziej szukacie drugiej osóbki do kłótni niż drugiej połówki..

hm.. :|

Napisano

Tulip ja jestem osobą pokojowo nastawioną do ludzi,ale takie zachowanie,dodajmy nie po raz pierwszy...wybacz...Nie muszę tolerować czegos takiego i nie toleruję,nie pozwolę na obrażanie mojej osoby.Koniec tematu!

Napisano

i oto jestem wrog publicznty nr1 :D shimmy na sama mysl o mnie dostaje bialej goraczki :D a jak juz ma rozmawiac to dostaje furi i ataku zlosci. no coz szkoda ze tak Ciebie nazwalem i tak wszystko wyszlo :) ale sama tez nie jestes aniolkiem i wcale taka pokojowo nastawiona jak piszesz nie jestes 3:)

Napisano (edytowane)

:beczy::beczy: ło matkoooo, co ja z wami mam.

Zróbmy tak "dab" cię publicznie przeprosi i to na poważnie, po czym obieca że już nigdy nie będzie robił wędrówek osobistych :_okok:

A "shimmy" mu wybaczy i nie będzie wracać.:_okok:

Wszystko oddzielimy gróbą kreską i udowodnicie sobie, mi i całemu forum, że jesteście dorośli i odpowiedzialni. :uscisk:

Edytowane przez Aura
Napisano

to przypomnij sobie początki na pw...

swoja drogą cóż za upierdliwy człowiek!

Napisano

auro,przeprosiny były :) i nawet dałam sie nabrać i wybaczyłam a potem znów to samo,jakies pogróżki,że jak będę zasypiać bedę sie zawsze bała i ludzie w moim otoczeniu beda odczuwac lęk. To nie jest poważny człowiek... Jedyne o co proszę,dab - bądź facet,przyjmij parę rzeczy do wiadomości i daj mi spokój.

Napisano

jestem w pelni gotowy na te przeprosiny :) ale wzamian poprosli bym o odblokwanie na gg. nie oczekuje odpisywania ale chociaz odblokowanie.

Napisano

kurde jeszcze wariata ze mnie robi ze ja niepoczytalny jestem. super dzieki, ty to jednak pokojowa to chyba tylko w pokoju jestes.

Napisano

Nie no bez takich, Ja liczyłem na ustawkę. :(((

Napisano

Niedaleko, 3 km od zdzicha tam jak jest taki znak złamany to jeszcze tak pół wiorsty i jestem tam często w takim szałasie.

Napisano

dobra to ja wpadne ale ty kup wodke. jak ustawka to ustawka a ja na drug dzien kupie jeszcze jedna:D

Napisano

Czekaj mam tam kilka butelek ale to spiryt lotniczy jest. To dawaj weźniemy jeszcze kilku zimków od siebie i będzie rzeźnia.

Napisano

ale mietek z frankiem ostanio pili ten spiryt i mowili ze o 12 juz sie ciemno zrobilo xD ale jak lotnik to lotnik :D

Napisano

Roman się trzymał nieźle ale zawsze mówił że jakieś mróki go w rzyć gryzą po tym płynie.

Podobno Zagłoba go strasznie lubił (spiryt).

Napisano
auro,przeprosiny były :) i nawet dałam sie nabrać i wybaczyłam a potem znów to samo,jakies pogróżki,że jak będę zasypiać bedę sie zawsze bała i ludzie w moim otoczeniu beda odczuwac lęk. To nie jest poważny człowiek... Jedyne o co proszę,dab - bądź facet,przyjmij parę rzeczy do wiadomości i daj mi spokój.

:_zalamka::krecka_dostal:dabbbbb co ty taki dziwak nie okrzesany?:szok:

:krecka_dostal: zmężniej ciutkę

:uoeee: prosze was nie róbcie bagna :okok:

Napisano

masz racje -40oC to nie mroz 40 lat to nie kobieta a 40% to nie wodka :D

P.s. czemu ja Ciebie do znajomych dodac nie moge?

Napisano
:_zalamka::krecka_dostal:dabbbbb co ty taki dziwak nie okrzesany?:szok:

:krecka_dostal: zmężniej ciutkę

:uoeee: prosze was nie róbcie bagna :okok:

ja bym chail ale wiesz jak ciezko z nia sie dogadac albo ogolnie porozmwiac teraz to ona sie denerwuje i wychodzi z siebie ale i ona mnie wyprowadzala tak wiec czasem tak powiedzialem za duzo ale coz tak widocznie mialo byc. szkoda ze tak sie stalo a nie inaczej ale raczej juz pogodnie patrzec na mnie nie bedzie to wyglada jak foch na cale zycie.

Napisano

Nie wiem ale wiem, że to co wiem jest tylko tym co jest resztą tego czego nie wiem. Wiedząc to wiem że wiem miej więcej mniej niż wszystko co powinienem wiedzieć.

Napisano

w takim razie musisz sie zabrac za to co jest glownym watkiem zeby wiedziec ze reszta nie jest tylko tym co wiesz i by wszystko stalo sie wiedza. pozniej dowiesz sie wiecej mniej czego nie musisz juz wiedziec. co ogolnie powinn zalatwic sprawe :D

Napisano

Zamkneli mi temat :(((

Idę się utopić w ciepłej wodzie bo nie chcę sie męczyć w zimnej:(

Napisano

a upomnienie dostales? czy tak poprostu jak grom z jasnego nieba? a ja myslalem ze tylko komenta mojego skajuz a oni caly temat zamkneli ;P

Napisano

Dobra. Zaraz wymyślę coś lepszego aż w końcu dostanę te upomnienie.

Napisano

ja kiedys dostalem upomnienie bo zalozylem temat ze mona bylo sie na nim wyzywac i mowic co Tobie lezy na sercu. i wiesz co.... po 5 min zamkneli i jeszcze dostalem upomniene :D

Napisano
ja kiedys dostalem upomnienie bo zalozylem temat ze mona bylo sie na nim wyzywac i mowic co Tobie lezy na sercu. i wiesz co.... po 5 min zamkneli i jeszcze dostalem upomniene :D

dab pisz tak dalej i ja też nie będę "przepadać " za tobą i cię bronić :_foch::_okok:

Napisano (edytowane)

mnie tam nikt nie lubi tylko czasem glupio sie przyznac niektorym ze mnie ni lubia i udaja ze lubia. a chociaz mam tyle z tego. ona sie do mnie i tak nie odezwie nie odblokuje mnie. ona juz postawila nade mna X. a czasu nie cofne. nawet jak bym cofnal to nie wiem czy bym tego w inny sposob nie spier.... po prostu tak mialo byc. i jak mi na poczatku napisala. ja poprostu zostane sam bo taki ze mnie dzieciak. bede tylko dziewczyny od siebie odstraszal. przyzwyczailem sie do samotnosci i moze lepiej niech tak zostanie.

Edytowane przez dab
Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Dajcie już spokój dzieciaki. Jak nie chcecie ze sobą gadac to już odpuścicie. Bo to przestaje być abawne a robi ise żenujące. Mój syn jak miał 5 lat to skarżył: mamo a on mnie nazwał ... mamo a on mi nie chce dac łopatki, mamo a on jest goopi....

Jesteście chyba starsi i pewne wzajemne animozje załatwiajcie poza forum, albo już zmiencie temat.

Dab jeśli jesteś gotowy do przeprosin to zrób to, a czy Shimmy ci wybaczy, to już jej sprawa. Ty dla spokoju sumienia przeprosisz.

Shimmy wiemy juz, że bylo ostro i rozumiemy cię. Ale też już nie przeciągaj tematu. Czasem ktoś miewa takie nieco inne poczucie humoru i nic na to nie poradzisz.

:paluszkiem:

Napisano
Dajcie już spokój dzieciaki. Jak nie chcecie ze sobą gadac to już odpuścicie. Bo to przestaje być abawne a robi ise żenujące. Mój syn jak miał 5 lat to skarżył: mamo a on mnie nazwał ... mamo a on mi nie chce dac łopatki, mamo a on jest goopi....

Jesteście chyba starsi i pewne wzajemne animozje załatwiajcie poza forum, albo już zmiencie temat.

Dab jeśli jesteś gotowy do przeprosin to zrób to, a czy Shimmy ci wybaczy, to już jej sprawa. Ty dla spokoju sumienia przeprosisz.

Shimmy wiemy juz, że bylo ostro i rozumiemy cię. Ale też już nie przeciągaj tematu. Czasem ktoś miewa takie nieco inne poczucie humoru i nic na to nie poradzisz.

:paluszkiem:

Popieram Viv, to musi się skończyć raz na zawsze.:_okok:

PS Załatwcie to wta albo ta :_okok::uscisk:

Napisano

specjalnie dla vivien,faceci w spódnicach:serduszka:

ponoć wygląd sie nie liczy,tylko wnętrze:icon_mrgreen:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

:hahaha:

Świetne, świetne... Tylko ja lubie spódnice w szkockie kraty, a różu nie znosze, ale cóż, moze jego wnętrze jest w kratę :hahaha:

Napisano

bo ta szkocka kratka w praniu wyblakła :jezyk2:

no ale tymi panami nie wzgardzisz.. ups! chyba zostawili spódniczki w domu!:wstydnis:

Napisano

Shimmy przepraszam Ciebie

-za to ze podczas naszych klotni wypowiadalem takie a nie inne slowa (nie bede cytowal)

-ze prowokowalem Ciebie na forum i robilem osobiste wycieczki.

-ze sie z tego wszystkiego smialem i uznawalem to za zabawe.

-za to ze jestem takim dzieciakiem

przepraszam i juz nie bede a jezeli jeszcze cos takiego zrobie to mozesz sie do mnienie odzywac do konca zycia. i prosze odblokuj mnie na gg :) i jezeli twierdzisz ze ten Absolut100 oczysci atmosfere tak wiec podejmuje sie tego zeby z Toba go wypic.

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Shimmy, rewelacja :hahaha:

ale to też nie Szkoci, bo oni pd kiltem nie nosza stringów. Oni wogóle nic nie nosza ;)

Sama zobacz

Napisano

a to dla tych dziewcząt co czekają na supermana...pozbądźcie się złudzeń:icon_twisted:

Napisano

To ja zgłaszam się po tego ubranego co stoi pod ścianą na końcówce tekedysku :_okok: