offczii Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Miałam dzisiaj sen, w którym toczyło się wiele wątków, jednak jeden z nich zapamiętąłam najbardziej. Wystąpił w nim mój dziadek, akacja toczyła się w naszym domu, mieszkaliśmy razem za jego życia. Emanował spokojem, nie bałam się go chyba po raz pierwszy, gdyż wcześniej gdy byłam młodsza bałam się go w snach bo zdawałam sobie sprawę że nie żyje i to mnie przerażało. Jednak teraz z tą samą świadomością bo w śnie wiedziałam że jest już zmarły nie powodował u mnie strachu. Z takim spokojnym uśmiechem na twarzy, oparty o laskę wskazał mi że gdzieś w pokoju jest złoto. "złoto jest za Tobą o tam" nie wiem o jakie złoto mógł mieć na myśli. Co najgorsze kilka godzin po tym śnie moja siostra zemdlała, dostała drgawek i nie mogła nic powiedzieć. Lekarze postanowili ją pozostawić na drugi dzien w szpitalu na badania. Prosze powiedzcie mi co mógł ten sen oznaczać, co może znaczyć złoto?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts