heartwood Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Witam serdecznie, dzisiejszej nocy śnił mi się wuj który powiedział do mnie "uważaj na nią". Wiedziałem, że chodzi o dziewczynę którą niedawno poznałem. Czy on chciał mnie ostrzec przed nią? Czy inaczej mam zinterpretować sen? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 tu raczej nie ma co interpretować te słowa trzeba brać dosłownie. Zmarli nie śnią się bez powodów. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartwood Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 Dziękuję bardzo za odpowiedź Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat on mi się przyśnił i ostrzegł mnie przed dziewczyną która nie zdaje mi się, że mogła by mi zrobić krzywdę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 tu raczej nie ma co interpretować te słowa trzeba brać dosłownie. Zmarli nie śnią się bez powodów.Pozdrawiam: Sławomir Ekhem... Zdarza się, ze zmarli śnią się ot tak... Sen mógł być po prostu Twoją podświadomością. Może gdzieś kiedyś coś o tej dziewczynie słyszałeś, Twoja podświadomość się do tego dokopała i chciałą CI to jakoś przekazać. Ale żeby zwrócić Twoją uwagę musiała zrobić coś 'extra' więc mogła przekazać to przez usta zmarłego. Zależy jakie miałeś stosunki w wujem etc etc. Jest wiele zależności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartwood Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 Podświadomość ostrzega mnie? Zaufanie do wuja... Zmarł około 2 lat temu, nie znałem go aż tak dobrze chociaż dzieliło nas kilka metrów, posiadam jego rzeczy które sam mi je krótko przed śmiercią dał. Rzadko z nim rozmawiałem na tematy bliższe mojemu sercu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartwood Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 no może jednak coś w tym jest. Dziękuję za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts