Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam prośbę odnośnie interpretacji 3 snów śniły mi się dzień po dniu :

1 Poszedłem z kolegą do sexshopu w naszym mieście.(normalnie w naszym mieście nie ma sexshopu) Ekspedient dał koledze sztuczną waginę ten ją "użył" i położył na ladzie i uciekliśmy.

2 Uprawiałem sex oralny ze znajomą, którą znam od lat w którym to ja byłem stroną aktywną, sprawiało to jej przyjemność. W miarę krótki sen, a przynajmniej tyle pamiętam.

3 Mój brat palił się w piecu (tym który mamy w naszym domu) Raz go wyciągnąłem i nic mu nie było ale za drugim razem jakoś nie dałem rady i chyba się spalił. Wystawała mu tylko prawa ręka z pieca po niej go poznałem. Później piłem z kolegą wódkę, ale po 1 kieliszku strasznie się przestraszyłem i nie wiedziałem co zrobić (chyba aczkolwiek nie jestem pewien mówiłem coś o odżywkach (na koksów itp.)) Obecnie zażywam taki i przynajmniej nie powinienem spożywać przy nich alkoholu, i jeśli chodzi o alkohol to spożywam go dość sporadycznie (najwyżej jakieś imprezki co dłuższy okres czasu)

Napisano

Pierwsze dwa sny raczej nie wymagają interpretacji...

Co do 3go snu:

czy brat jest młodszy? Czy Ty w jakiś sposób czujesz się za niego odpowiedzialny?

Napisano

nie jest starszy, i raczej odpowiedzialny się za niego nie czuję

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...