bezimiennaa Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 Witajcie Widzę lubicie ćwiczenia z tarotem, więc mam i ja do Was kilka pytań. Imię Katarzyna ur. 12.07.1991 Dotyczy mojego hobby: - jakie to jest hobby, z czym jest związane? - od kiedy tym się zajmuję? - gdzie się tym zajmuję (w jakim miejscu to wykonuję, robię)? - jakie mam z tego korzyści? Mam nadzieję, że nie jest zbyt trudne. W razie pytań - piszcie śmiało Rozwiązanie: 5.06.2010 o godzinie 18.00 Do dzieła! Ciekawa jestem efektów. Cytuj
akszeinga1985 Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 Witajcie Widzę lubicie ćwiczenia z tarotem, więc mam i ja do Was kilka pytań. Imię Katarzyna ur. 12.07.1991 Dotyczy mojego hobby: - jakie to jest hobby, z czym jest związane? - od kiedy tym się zajmuję? - gdzie się tym zajmuję (w jakim miejscu to wykonuję, robię)? - jakie mam z tego korzyści? Mam nadzieję, że nie jest zbyt trudne. W razie pytań - piszcie śmiało Rozwiązanie: 5.06.2010 o godzinie 18.00 Do dzieła! Ciekawa jestem efektów. -Jakie jest twoje hobby i z czym jest związane?- IX Monet, Mag To jest hobby związane z nowymi pomysłami , to może być połączone z psychologią bądź filozofią. - Od kiedy tym się zajmujesz?- VII Pucharów Zajmujesz się tym od 7 tygodni - Gdzie się tym zajmujesz( w jakim miejscu to wykonujesz)?- As Mieczy Wykonujesz to jakieś miejsce związane z nauką, tam gdzie się uczysz. - Jakie masz z tego korzyści?- Wieża , Glupiec Nie daje żadnych korzyści. Cytuj
Gość sun80 Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 To może i ja spróbuje swoich sił Jakie jest Twoje hobby: rycerz buła sprawiedliwość, 9 bulaw hmm... rycerz buław na moich kartach siedzi na koniu, wiec może jazda konna. Sprawiedliwośc skojarzyła mi sie z sedzią to może jakies turnieje, albo mecze. może jestes na pozycji obrońcy w zwiazku z 9 buław. Od kiedy? smierć - może jakims momencie zmian w Twoim życiu, może rozpoczecie średniej szkoły Gdzie sie tym zajmujesz? 3 pucharów, 2 pentakli, koło - mysle ze w jakichs tłocznych miejscach gdzie duzo, ludzi i prawdopodobnie na jakichs wyjazdach Jakie korzysci? 2 pucharów, król pucharow, paz mieczy - pewnie masz dużo kontaktów z ludzmi, król pucharów siedzi na tronie więc może jakieś podium, satysfakcja, zadowolenie Cytuj
bezimiennaa Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Napisano 5 Czerwca 2010 nie powiem nie powiem, ciekawe, ale to nie to nie wszystko się zgadza, ale jest kilka rzeczy które są prawdą. niech ktoś jeszcze spróbuje (<ładnie_prosi> ) a niech mi tam dam Wam czas do jutra, może jeszcze ktoś się skusi Cytuj
Arivo Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 Imię Katarzyna ur. 12.07.1991 Dotyczy mojego hobby: - jakie to jest hobby 2 denarów,wieża,as buław jest to hobby związane z zarabianiem.... zmienność i szybkość,ruch,przygoda , z czym jest związane? 3 buław,8 mieczy,2 pucharówNa pewno się rozwijasz realizując jakieś swoje pragnienia,ale ograniczona ruchowo jesteś....skojarzyło mi się to z portalem w internecie....gdzie można kogoś poznać...jakieś spotkania możesz organizować....portal randkowy....hm - od kiedy tym się zajmuję? Koło fortuny,6 denarów,9 mieczy chyba od 6 miesięcy....ale o tym już myślałaś wcześniej...to pasja....a może los? - gdzie się tym zajmuję (w jakim miejscu to wykonuję, robię)?Paź buław,*****ec Przy komputerze...i to jest Twoje narzędzie pracy.... - jakie mam z tego korzyści? Paź monet,as mieczy.4 pucharów Nie masz z tego wielkich kokosów ,ale jakieś pieniądze z tego są....może szykujesz pieniążki na studia....albo zakup pomocy szkolnych...ewentualnie na spełnienie niespełnionych marzeń.... Cytuj
mergajte Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Dotyczy mojego hobby: - jakie to jest hobby, z czym jest związane? 5 bulaw[/b ] [color=Magenta]z rywalizacja, moze nawet jest to hobby grupowe, mi sie skojarzyloz e sportem jakims, karate boks? kurcze ale nie za bardzo do dziewczyny mi to pasuje..ewentualnie plywanie[/color] - od kiedy tym się zajmuję? 7 mieczy max od 7 tyg - gdzie się tym zajmuję (w jakim miejscu to wykonuję, robię)? swiat ano musisz wyjsc z domu, moze jest jaies miejsce do tego wyznaczone - jakie mam z tego korzyści? 8 bulaw nie sa to materialne korzysci, ale poprawia ci to samopoczucie, wprawia cie w ruch, masz lepsza kondycje..zawody plywackie by tu pasowaly:lol: Edytowane 6 Czerwca 2010 przez mergajte Cytuj
bezimiennaa Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Napisano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Podaję odpowiedzi: - jakie to jest hobby, z czym jest związane?: hand made, rękodzieło, głównie biżuteria, ale również zabawy z masą solną, gliną, papierem. Jest związane z wytwarzaniem nowych rzeczy, pomysłami, przeróbkami. - od kiedy tym się zajmuję?: właśnie mija rok czasu ale myślałam o tym już wcześniej i zajmowałam się podobnymi rzeczami - gdzie się tym zajmuję (w jakim miejscu to wykonuję, robię)? w domu, przy oknie - jakie mam z tego korzyści? małe korzyści materialne (pieniądze na ciuchy, "waciki" i repetytoria maturalne) i ogromną satysfakcję (i oczywiście nie mam problemu z prezentami dla bliskich byłyście blisko... i daleko gratuluję wszystkim! i serdecznie dziękuję za wzięcie udziału w ćwiczeniu :* EDIT: akszeinga1985 tak, jest to również miejsce gdzie się uczę (ponieważ to okno jest w moim pokoju) sun80 zostałam szefem naszego miniprzedsiębiorstwa w szkole i śmiało można powiedzieć, że to był moment przełomowy w moim życiu. to tutaj się wszystko zaczęło. a jeżeli chodzi o miejsce - dużo nas tu mieszka a dom jest zawsze pełen gości Arivo zgadza sie - z zarabianiem, zmienność - ciągle coś nowego, nowe wzory, pomysły, techniki miałam stronę w internecie, ale tak się to szybko zmieniało, że z niej zrezygnowałam (strona z biżu) mergajt z sportem to ja nie mam za wiele wspólnego ale elementy rywalizacji się pojawiają, poprawa samopoczucia. i fakt, żeby coś sprzedać, rozdać muszę wyjść z domu do ludzi Edytowane 6 Czerwca 2010 przez bezimiennaa poprawki Cytuj
Arivo Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 To Kasieńko zdolna z Ciebie bestia:oklasky: .....ja też lubię dłubać.... powodzenia i nowych pomysłów... Dziewczyny gratulacje........... Cytuj
mergajte Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 :glupek2::glupek2::glupek2::glupek2::glupek2::wnerw:na siebie, nie pytajcie dlaczego Cytuj
bezimiennaa Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Napisano 8 Czerwca 2010 dziękować bardzo :* dłubanie jest fajne (beleby nie w nosie i... innych ciemnych częściach ciała ) mergajte: dlaczego ;> powiedz, powiedz <prosi> Cytuj
mergajte Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 nie, ale teraz mam nauczke po raz ktorys juz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi