KasienkaNurek Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Snilo mi sie ze bylam w moim starym domu rodzinnym w polsce i tam widzialam moja mame ktora jest w ciazy(w realu nie jest). W pokoju w ktorym moi rodzice spia, zrobili miejsce na nowy kolyske dla niemowlaka. Co moze oznaczac ten sen? Mieszkam za granica i dosc dlugo juz nie widze moich rodzicow i braci. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Witam! Jak na mnie to oznacza jakąś wiadomość którą otrzymasz ty a która może dotyczyć twoich rodziców albo odwrotnie to oni otrzymają jakaś wiadomość odnośnie rodziny czy tak czy tak ta wiadomość coś w ich zyciu lub twoim zmieni. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasienkaNurek Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 a jaka to wiadomosc moze byc dobry czy zla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Witam! raczej dobra, zwróć uwagę że spodziewają się dziecka bo przygotowują pokój- wstawiają kołyskę. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasienkaNurek Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 hmm troche dziwne bo ja mam 22 lata, a moi rodzice maja 40 i 50 lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasienkaNurek Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 ciekawe co to moze byc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Witam! Dziecka spodziewają się w śnie nie w realu dziecko symbolizuje wiadość pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts