KasienkaNurek Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Snilo mi sie ze bylam w moim starym domu rodzinnym w polsce i tam widzialam moja mame ktora jest w ciazy(w realu nie jest). W pokoju w ktorym moi rodzice spia, zrobili miejsce na nowy kolyske dla niemowlaka. Co moze oznaczac ten sen? Mieszkam za granica i dosc dlugo juz nie widze moich rodzicow i braci. pozdrawiam Cytuj
Slawomir Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Witam! Jak na mnie to oznacza jakąś wiadomość którą otrzymasz ty a która może dotyczyć twoich rodziców albo odwrotnie to oni otrzymają jakaś wiadomość odnośnie rodziny czy tak czy tak ta wiadomość coś w ich zyciu lub twoim zmieni. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
KasienkaNurek Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Napisano 21 Czerwca 2010 a jaka to wiadomosc moze byc dobry czy zla? Cytuj
Slawomir Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Witam! raczej dobra, zwróć uwagę że spodziewają się dziecka bo przygotowują pokój- wstawiają kołyskę. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
KasienkaNurek Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Napisano 21 Czerwca 2010 hmm troche dziwne bo ja mam 22 lata, a moi rodzice maja 40 i 50 lat Cytuj
Slawomir Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Witam! Dziecka spodziewają się w śnie nie w realu dziecko symbolizuje wiadość pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi