Kuroi Neko Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Witam. Śniło mi się, ze byłam w ciąży w 7 miesiącu dokładniej, miała to być dziewczynka, ale czuła, ze to będzie silna dziewczynka Pomyślałam o tym w momencie, gdy poczułam jak mała wierci mi się w brzuchu,a dokładniej jak próbowała przekręcić na inne miejsce swoją prawą rękę, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Co oznacza taki sen? Czytałam, że ciąża to kiełkujące w nas plany i marzenia, a miesiąc ciąży to okres czasu ich kiełkowania w nas/do ziszczenia. Nie wiem, tylko o co by mogło chodzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Euterpe Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 też tak odbieram sny o ciąży - kiełkujące plany prawa ręka to podobno obraz rozważnego postępowania może zastanawiasz się nad czymś albo już podjęłaś jakieś kroki? A tak ogólnie, to myślę, że starasz się rozsądnie postępować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Neko Posted September 23, 2016 Author Share Posted September 23, 2016 też tak odbieram sny o ciąży - kiełkujące planyprawa ręka to podobno obraz rozważnego postępowania może zastanawiasz się nad czymś albo już podjęłaś jakieś kroki? A tak ogólnie, to myślę, że starasz się rozsądnie postępować No właśnie nie wiem o co może chodzić, jest taki miesiąc, że przede mną dużo nowych przedsięwzięć. No cóż, w takim razie sen należy potraktować jako dobry znak, dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts