ilovemyswallow Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 sen powtarza się od jakiegoś czasu niemal codziennie. otóż, leżę na łóżku w mieszkaniu, którego nigdy wcześniej nie widziałam, ale wiem, że to mieszkanie mojego znajomego. wiem, że ma żonę, i że ja jestem z nim w ciąży, mając 18 lat. we śnie leżę na łóżku skulona i płaczę w kółko powtarzając słowa"zabierzcie to ze mnie"(mając na myśli dziecko). znajomy siedzi obok i mi się przygląda, ale milczy, jest spokojny. ściskam jakąś białą, niewielką poduszkę i jestem naprawdę zrozpaczona i przerażona. co to może oznaczać, skoro śni się tak często? z góry dziękuję za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Witam! Kobiety i ciąża a tyle znaczeń snu dobrze ze napisałaś ile masz lat bo bez tego bym ci nieodpowiedział. W przypadku młodych nie zameżnych kobiet takich jak ty taki sen przewaznie odzwireciedla prawdziwe leki przed niepożądaną ciążą. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mag_13 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Witam, Zwracam się do wszystkich trochę bardziej niż ja zorientowanych w tematyce snu, być może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Ostatnio miałam sen, który nie daje mi spokoju a nie wiem jak powinnam go interpretować. Śniłam,że zjadam a w zasadzie duszę się własnymi włosami. Czytałam interpretację duszenia się i włosów lecz w tym zestawieniu są kompletnie skrajne i przeciwne. Jeśli ktoś był by mi w stanie pomóc to z góry dziękuję! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts