acura Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 (edited) witam serdecznie na pytanie czy Pan X odezwie się w tym tygodniu do Pani Y postawiłam krzyż i wyszedł mi taki rozkład: 3. dama kier 1. as karo 5. dama karo 2. 9^trefl 4.walet kier z mojej interpretacji wynika, że sprawy ułożą się pomyślnie, proszę jednak o spojrzenie z obiektywnej strony. Pozdrawiam. Edited February 5, 2011 by acura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poczatkujaca84 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Mh ładne karty,ale ta dama karo jesli robisz ten krzyż co ja to nie do konca odpowiada na pytanie czy sie odezwie moim zdanie powinnas dobrac karte lub nawet dwie do tej damy ale calkiem mozliwe ze moze sie odezwie pan x do pani y ciekawe:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna2011 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Prosze o pomoc w interpretacji :postawilanm sobie krzyz taki jak tutaj Tarot w praktyce: Rozkład krzyż i interpretacja i nie wiem jako go zinterpretowac-dopiero sie ucze, wiec pytania: czy zaproponuje spotkanie w tym tygodniu? 1. -8 karo 2- 8 trefl 3.-9 pik 4.-A trefl 5.-10 pik bardzo prosze o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna2011 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 zapomnialam dodac ze A trefl jest odwrocony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts