xena83 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 nie znacie mnie,ale mam nadzieję,że pomożecie trafiłam na wasze forum z odsyłacza z Sennik Nagość, nagi | Sennik internetowy Nagość, nagi już mówie,co mi się śniło... śnił mi się chirurg (mam synka po operacji i prze sympatycznego chirurga-ok 40lat,łysiejący,szczupły,poważny i konkretny),to on mi się śnił..ale jak! śniło mi sie,że leżałam na łóżku szpitalnym-naprzeciwko za parawanem prysznic.pod prysznicem owy chirurg,wyszedł nagi,czysty,szedł w moim kierunku.ja w łóżku,pod białą kołdrą,przyszeł do mnie i sie całowaliśmy,ale na tym sie skonczyło.uścisnęliśmy sie i w objęciach z uśmiechami na twarzach tkwiliśmy...aż sen sie skończył... osobiście bardzo szanuje i darzę sympatią tego człowieka-uratował 2krotnie życie mojego dziecka,a teraz walczymy o jego zdrowie i normalne funkcjonowanie. czy ja sie w nim podkochuje?czy to jakaś forma uwielbienia? nic nie kumam,a wierze we sny,bo sie mi sprawdzaja(zodiakalny byk jestem ) pozdrawiam załoge :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Witaj Xena Bez obaw ten sen nie jest wytworem erotycznej fantazji:) Jest natomiast wyrazem przywiązania do tego człowieka, ktory przecież uratował Twojemu synkowi życie. Jest Tobie bliski jako człowiek. Nie jako kochanek:) Podejrzewam, że ten lekarz też sie pewnie z żył bo wkońcu zna Tego synka i go leczył Pozdrawiam serdecznie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts