ZnamCię Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 (edited) Witam Siedzę sobie gdzieś w kościele na ławce z boku, inni ludzie siedzą tak jak by była msza(więcej szczegółów nie pamiętam), pod koniec snu pojawia się w jakiejś odległości od mnie młoda para , siedzą na ławce i cała moja uwaga jest skupiona na nich, ona ma jasne krecone włosy on brunet obejmuje ją i siedzą jak by bardzo dobrze się znali i kochali - patrzę się w ich oczy, a oni w moje , najpierw patrzę w jej oczy(zielone ale dokładnie nie pamiętam), widzę jej oczy bardzo wyrażnie,jej źrenice dokładnie skierowane są w moje, spojrzenie jest długie,(widzę to bardzo wyraźnie), następnie patrzę chłopakowi w oczy, też widzę je wyraźnie jak poprzednio(ma niebieskie oczy), jego źrenice się powiększają, teraz z powrotem patrzę w jej oczy , widzę jej źrenice też są powiększone bardzo wyraźnie , a ona patrzy na mnie, teraz spowrotem wymieniam spojrzenie z chłopakiem i z powrotem z dziewczyną i tak pare razy, po chwili sen się kończy. Pozdrawiam Edited February 17, 2011 by ZnamCię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts