WhiteShadows Napisano 11 Maja 2011 Napisano 11 Maja 2011 Szukam od dawna skryptu na rozwijanie umiejętności (Chodzi o te paranormalne) ale nie znalazłe a sam choć stworzyłem sporo skryptów, jakoś na to nie umiem, może coś doradzicie? Z góry dziękuję :k035: :krzywy: Cytuj
WhiteShadows Napisano 12 Maja 2011 Autor Napisano 12 Maja 2011 (edytowane) A to przepraszam, nie znalazłem ;c Jeszcze poszukam. Edytowane 12 Maja 2011 przez WhiteShadows Zjadłem ,,m" Cytuj
WhiteShadows Napisano 14 Maja 2011 Autor Napisano 14 Maja 2011 Zosiu, widziałem tutaj temat http://www.ezoforum.pl/skrypty-runiczne-i-bindruny/29214-prosze-o-pomoc-jeden-skrypt-na-natchnienie-drugi-do-rozwoju-umiejetnosci-rysunku.html Ale nie ma odpowiedzi, więc pozwolę sobie wykorzystać już stworzony przeze mnie wątek, i spytam, jaki skrypt mógłby pomóc rozwinąć zdolności artystyczne? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi