Skocz do zawartości

sprawdzian, polski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się że pisałam sprawdzian z języka polskiego, i gdy pani dała ten sprawdzian, to nie wiedziałam co napisać i praktycznie nic nie napisałam, i nagle pani kazała oddawać sprawdziany, i sobie myślałam porażka, nic mi sie nie udało i kibel. a ten sprawdzian to był zaliczenie pierwszego semestru, czyli jak bym go nie zdała to bym szczeliła kibla, a teraz chodze do 4 klasy technikum. Więc się obawiam tego spr, który będe pisać w środe teraz :( sie boje

Gość winteer
Napisano

Ten sen to Twoje obawy ze niedostatecznie opanujesz materiał.

W bardziej ogólnum ujęciu - język polski może oznaczać komunikacje werbalną oraz jej zasady (gramatyka ortografia), która może byc tezaz bardzo zachwiana, a skoro nic nie napisałaś to może oznaczać trudności w porozumieniu z kimś (niemożność dogadania się).

Jeśli sprawdzian dotyczył literatury - również ma to swoje znaczenie - jednak nic o tym nie wspomniałaś.

Napisano

ten sprawdzian dotyczył literatury, sprawdzian z lektór

Gość winteer
Napisano (edytowane)
ten sprawdzian dotyczył literatury, sprawdzian z lektór

Ale których lektur?

Inna jest inerpretacja np. "Romea i Julii" a inne symbole dotyczą np. "Quo Vadis"... każda lektura dotyczy innych aspektów życia, rozumiesz?

Edytowane przez winteer
Napisano

wszystkich lektór w całym toku nauczania w technikum, każde pytanie inmna lektóra, nie wiem jaie to były dokładnie lektóry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...