Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 O czym mówi Twój nick na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 No to ja pierwsza się zgłaszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hella Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 to ciekawe...ja tez poprosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 dominika - Cele: 7/43 Potrzeba samotności, kontaktu z przyrodą – marzenia i kontemplacji. Realizacja duszy: 6/15 Osoba pełna ciepła, odpowiedzialna, obowiązkowa. Wibracja duszy: 7/25 Silna potrzeba spokoju, samotności. Potrzeba zdobywania wiedzy, zastanawiania się nad sensem istnienia. Cichy i spokojny intelektualista. hella - Cele: 2/20 Potrzeba współpracy, otaczania się osobami ją wspierającymi. Realizacja duszy: 5/14 Osoba żywa, aktywna, rozproszona, magnetyczna – łatwość adaptacji. Wibracja duszy: 6/6 Potrzeba komfortu i stwarzania ciepłej atmosfery rodzinnej. Dobry doradca. Duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maua Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 O czym mówi Twój nick na forum I to wszystko na podstawie odpowiednich wyliczeń? Szaun A co mówi mój nick? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hella Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 hella - Cele: 2/20 Potrzeba współpracy, otaczania się osobami ją wspierającymi. Realizacja duszy: 5/14 Osoba żywa, aktywna, rozproszona, magnetyczna – łatwość adaptacji. Wibracja duszy: 6/6 Potrzeba komfortu i stwarzania ciepłej atmosfery rodzinnej. Dobry doradca. Duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności. bardzo Ci dziekuje, zastanawiam sie tylko, jak to sie ma do rzeczywistosci, bo taki nick wymyslamy sobie po prostu, moj to kombinacja imienia mojej corki, chociaz musze powiedziec, ze sporo sie zgadza:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 to ja tez poprosze uprzejmie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Dziękuje hihihi. A dało by się tu moje imię dodać -Kamila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 to jest własnie ciekawe - każde forum ma jakiś swój specyficzny charakter - zakładając konto na takim forum wymyślamy nick który ma coś wspólnego z naszym życiem, ten nick posiada wibracje - a konkretnie wibracje liter i liczb w tym nicku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 maua - Cele: 9/9 Potrzeba pomagania innym – życie dla innych. Realizacja duszy: 4/4 Osoba poważna, stała, zrównoważona, zdyscyplinowana, lojalna, zapracowana. Wibracja duszy: 5/5 Potrzeba ruchu, przygody, podróży, zmian – doświadczania zmysłami. Droga – po najmniejszej linii oporu. Bardzo duża potrzeba wolności. patsy - Cele: 9/18 Potrzeba pomagania innym – życie dla innych. Realizacja duszy: 8/17 Osoba niezależna, zorganizowana, ambitna, skuteczna. Wibracja duszy: 1/1 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Radiana - Cele: 3/30 Potrzeba doświadczania radości życia, bycia z ludźmi – radości. Realizacja duszy: 9/18 Osoba szczodra, usłużna, zaangażowana we wszystko, co robi. Wibracja duszy: 3/12 Twórczość, potrzeba bycia w grupie – towarzystwie. Starasz się zyskać sympatię otoczenia. Łatwość nawiązywania kontaktów. Kamila - Cele: 2/20 Potrzeba współpracy, otaczania się osobami ją wspierającymi. Realizacja duszy: 9/9 Osoba szczodra, usłużna, zaangażowana we wszystko, co robi. Wibracja duszy: 2/11 Potrzeba współpracy – podporządkowanie. Brak wiary we własne możliwości. Rola doradcy. Potrzeba dyplomatycznych rozwiązań. Duża potrzeba spokoju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 No to i ja poproszę Dama Trefl, gdzie indziej Nefretete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 patsy Cele: 9/18 Potrzeba pomagania innym – życie dla innych. Realizacja duszy: 8/17 Osoba niezależna, zorganizowana, ambitna, skuteczna. Wibracja duszy: 1/1 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. hehe,potrzeba pomagania innym,na pewno,lubie interpretowac sny i klasc karty,jestem taka jak opisales:)rowniez to,ze lubie prowadzic,w jakis sposob kierowac innymi...dzieki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Dama trefl - Cele: 8/35 Potrzeba sprawowania władzy i osiągania celów materialistycznych. Realizacja duszy: 1/28 Osoba przedsiębiorcza, nadzwyczaj aktywna. Odważna i oryginalna. Wibracja duszy: 7/7 Silna potrzeba spokoju, samotności. Potrzeba zdobywania wiedzy, zastanawiania się nad sensem istnienia. Cicha i spokojna intelektualistka. Nefretete Cele: 8/44 Potrzeba sprawowania władzy i osiągania celów materialistycznych. Realizacja duszy: 6/24 Osoba pełna ciepła, odpowiedzialna, obowiązkowa. Wibracja duszy: 2/20 Potrzeba współpracy – podporządkowanie. Brak wiary we własne możliwości. Rola doradcy. Potrzeba dyplomatycznych rozwiązań. Duża potrzeba spokoju. a tutaj dodatkowo 44 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 A to coś oznacza? Z niektórymi się zgadzam,ale nie z wszstkimi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Co do nicka i imienia zgadza się w znacznej większości, a przynajmniej tak to widzę z mojego punktu widzenia.Jestem pod wrażeniem. :icon_smile2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 (edited) 44 – Mistrzostwo Władzy – poprzez pracę i konsekwencję, osiąga pełną kreację materialną. Praca na rzecz podnoszenia duchowej ewolucji świata. Ogromne wymagania moralne i etyczne, ogrom odpowiedzialności i niezwykłych zadań. Pamiętaj – Twoja energia, jaką wysyłasz bardzo szybko wraca do Ciebie. Edited April 26, 2009 by greg639 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malgo215 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Bardzo interesujace: Mój nick: malgo215 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Cele: 2/29 Potrzeba współpracy, otaczania się osobami ją wspierającymi. Realizacja duszy: 5/14 Osoba żywa, aktywna, rozproszona, magnetyczna – łatwość adaptacji. Wibracja duszy: 7/7 Silna potrzeba spokoju, samotności. Potrzeba zdobywania wiedzy, zastanawiania się nad sensem istnienia. Cichy i spokojny intelektualista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malgo215 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Dzieki, to nawet ciekawe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4uri Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 I ja poproszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 hmm.. ja tez grzecznie poprosze ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User2 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 (edited) Ja również ustawiam się w kolejce. Tylko, że proszę mi zinterpretować nick: Michaś. Tak mówią na mnie na co dzień od wielu lat znajomi, więc uważam to zdrobnienie za mój prawdziwy nick pomimo tego, że teraz mam AoiMizu. Z góry dziękuję. Edited April 26, 2009 by User2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aura Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Dobra, ja też grzecznie stane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reina Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 I ja, i ja! Jak dają, to nie może się marnować! Nick taki jak tutaj, na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulka28 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 no to ustawiam się do kolejki, co jest na tyle dla mnie ciekawe że na co dzień nie lubię jak do mnie zwracają się Ulka,i nie wiem tak do końca czemu wybrałam właśnie ten nick ;)dziękuje i pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 sh4uri - Cele: 3/30 Potrzeba doświadczania radości życia, bycia z ludźmi – radości. Realizacja duszy: 9/18 Osoba szczodra, usłużna, zaangażowana we wszystko, co robi. Wibracja duszy: 3/12 Twórczość, potrzeba bycia w grupie – towarzystwie. Starasz się zyskać sympatię otoczenia. Łatwość nawiązywania kontaktów. chill Cele: 8/26 Potrzeba sprawowania władzy i osiągania celów materialistycznych. Realizacja duszy: 8/17 Osoba niezależna, zorganizowana, ambitna, skuteczna. Wibracja duszy: 9/9 Potrzeba nauczania innych. Umiejętność dzielenia się z innymi. Osoba szczodra i utalentowana. Misjonarz. Altruista. a moje odczucie jest takie, że raczej nie jesteś taką spokojną i grzeczną dziewczynką na jaką się kreujesz ale moge się mylić Michaś - Cele: 8/26 Potrzeba sprawowania władzy i osiągania celów materialistycznych. Realizacja duszy: 7/16 Osoba zdystansowana do otoczenia, spokojna, mądra, obserwująca. Wibracja duszy: 1/10 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. natomiast AoMizu Cele: 4/40 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka. Realizacja duszy: 3/12 Osoba towarzyska, przyjacielska, pociągająca, komunikatywna. Wibracja duszy: 1/28 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. czyli czyli na forum jesteś kimś innym, jestem ciekaw czy się zgadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 aura - Cele: 5/14 Potrzeba wolności, zmian, doświadczania życia, mało stabilizacji. Realizacja duszy: 9/9 Osoba szczodra, usłużna, zaangażowana we wszystko, co robi. Wibracja duszy: 5/5 Potrzeba ruchu, przygody, podróży, zmian – doświadczania zmysłami. Droga – po najmniejszej linii oporu. Bardzo duża potrzeba wolności. Reina - Cele: 2/11 Potrzeba współpracy, otaczania się osobami ją wspierającymi. Realizacja duszy: 5/14 Osoba żywa, aktywna, rozproszona, magnetyczna – łatwość adaptacji. Wibracja duszy: 6/15 Potrzeba komfortu i stwarzania ciepłej atmosfery rodzinnej. Dobry doradca. Duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności. ulka28 - Cele: 1/19 Potrzeba bycia liderem, indywidualistą – wytyczania ścieżki innym. Realizacja duszy: 5/5 Osoba żywa, aktywna, rozproszona, magnetyczna – łatwość adaptacji. Wibracja duszy: 4/4 Silna potrzeba porządku i stabilizacji w życiu. Praktycyzm i duże zdyscyplinowanie. Motywacją jest praca sama w sobie. Niechęć do jakiegokolwiek ryzyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reina Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Nie zgadza się w pełni, ale moim zdaniem te nicki nie odzwierciadlają w pełni naszych cech, tylko obdażają nimi na czas używania A może podświadomie wybieramy nick, pasujący wibracją do nas? Ale to dyskusja na osobny temat Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4uri Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Dziękuję bardzo:) Ja specjalnie wybralam nick pasujący do mojej czwóreczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User2 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Michaś - Cele: 8/26 Potrzeba sprawowania władzy i osiągania celów materialistycznych. Potrzeby sprawowania władzy nie czuję. Co nie znaczy, że nie wyjdzie to w przyszłości. Potrzeba osiągania celów materialistycznych - bardzo wysoka. Realizacja duszy: 7/16 Osoba zdystansowana do otoczenia, spokojna, mądra, obserwująca. Bawiąc się jakąkowliek magią należy mieć dystans do otoczenia, wszystkiego i taki staram się być. Spokojna - prawda. Mądra - nie mogę się na ten temat wypowiadać. Obserwująca - tak, prawda. Jeśli chcę pewne sprawy życiowe rozwiązać muszę obserwować stany faktyczne a później je również i analizować. Wibracja duszy: 1/10 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania - teraz nie, w przyszłości jak stworzę kancelarię prawną to tak. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. - tak, to prawda. Silna wola. - nie mogę się wypowiedzieć. Duża ambicja. - bardzo duża. Wiara w siebie - tak. natomiast AoMizu Cele: 4/40 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania - prawda; i żadnego ryzyka - nie wiem jak się odnieść. Realizacja duszy: 3/12 Osoba towarzyska, przyjacielska, pociągająca, komunikatywna. - prawda. Wibracja duszy: 1/28 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. - jak przy poprzednim nicku. czyli czyli na forum jesteś kimś innym, - nie nie jestem kimś innym. Jestem cały czas sobą. Co najwyżej pokazuję inne moje cechy, o których nie wiedzą znajomi na co dzień. Dzięki za analizę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aura Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 U mnie się zgadza. Prawie wszystko:_okok: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulka28 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 (edited) greg639 jeszcze raz dzięki;)jestem pod wrażeniem-naprawdę. A co znaczy dokładnie ta punktacja bo troszeczkę nie rozumiem... Edited April 26, 2009 by ulka28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulka28 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 cele 1/19 tzn czy jestem na starcie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 to są wibracje liczby i pod liczby, a pod spodem jak sie tłumaczy taką wibracje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 dzieki, ale nie moge sie z tym calkiem zgodzic , ) jak to juz napisala Reina nicki nie odzwierciadlają w pełni naszych cech..Ja tak mysle Hehe i nie kreuje sie na grzeczna i spokojna dziewczynke , nigdy nia nie bylam ale tez nie jestem bardzo niegrzeczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rirra Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Ja rowniez poprosze o odczyt mojego nicka.Przy jego wyborze nie kierowalam sie niczym,sama nawet nie wiem skad go wytrzasnelam. Poprosze rowniez o odczyt mojego 2 nicka, ktorego rowniez uzywam ale nie na tym forum: kim07 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 zgadza się chill ale nasz nick to cząstka nas czasem nawet wymyślona, natomiast piszę o kreowaniu się na grzeczną dziewczynkę - patrząc na Twój awatar i widząc słowa "grzecznie poproszę" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dir en Grey Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 a wiec i JA poprosze ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 rirra - Cele: 1/37 Potrzeba bycia liderem, indywidualistą – wytyczania ścieżki innym. Realizacja duszy: 9/27 Osoba szczodra, usłużna, zaangażowana we wszystko, co robi. Wibracja duszy: 1/10 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. kim07 - Cele: 4/22 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka. Realizacja duszy: 6/6 Osoba pełna ciepła, odpowiedzialna, obowiązkowa. Wibracja duszy: 9/9 Potrzeba nauczania innych. Umiejętność dzielenia się z innymi. Osoba szczodra i utalentowana. Misjonarz. Altruista. skuld - Cele: 4/13 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka. Realizacja duszy: 1/10 Osoba przedsiębiorcza, nadzwyczaj aktywna. Odważna i oryginalna. Wibracja duszy: 3/3 Twórczość, potrzeba bycia w grupie – towarzystwie. Starasz się zyskać sympatię otoczenia. Łatwość nawiązywania kontaktów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Kamel 997 - Cele: 4/40 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka. Realizacja duszy: 9/9 Osoba szczodra, usłużna, zaangażowana we wszystko, co robi. Wibracja duszy: 6/6 Potrzeba komfortu i stwarzania ciepłej atmosfery rodzinnej. Dobry doradca. Duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maua Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 maua - Cele: 9/9 Potrzeba pomagania innym – życie dla innych. Realizacja duszy: 4/4 Osoba poważna, stała, zrównoważona, zdyscyplinowana, lojalna, zapracowana. Wibracja duszy: 5/5 Potrzeba ruchu, przygody, podróży, zmian – doświadczania zmysłami. Droga – po najmniejszej linii oporu. Bardzo duża potrzeba wolności. Hm, potrzeba pomagania innym - to by się zgadzało. Tak samo jak osoba poważna, stała, zrównoważona, zdyscyplinowana, lojalna, zapracowana (lubię pracować, pod warunkiem, że robię to, co uważam za sensowne). Z tą wibracją duszy... ruch - tak, przygoda - owszem, ale bez przesady, podróże - czemu nie, zaś zmiany? ha ha ha, moje życie to pasmo zmian, które dzieją się za każdym razem, kiedy już wreszcie poczuję chwilę upragnionej stabilizacji choć na jednej płaszczyźnie funkcjonowania - wtedy BUM! wszystko wali się na łeb i znów muszę budować, walczyć itp - zatem do tych zmian mam stosunek raczej mało przypominający pożądanie. Potrzeba wolności się zgadza (duszę się w sytuacjach ograniczeń). Droga po najmniejszej linii oporu kojarzy mi się pejoratywnie, raczej z leserowaniem, ale jeśli chodziło Ci o to, że staram się znaleźć sposób na różne sytuacje i problemy, taki by był najmniej obciążający - to tak. Dziękuję Greg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rirra Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Lol ,calkiem niezle....Dziekuje Greg W tym zarzadzaniu,prowadzeniu i pouczaniu cos jest. Zwykle chowam sie aby nie stac na swieczniku ale jakims cudem tak wychodzi ze staje sie zauwarzana i ze zdziwieniem stwierdzam ze ludziska licza sie z moja opinia. Pozdrawiam ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tribalbellydancer Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Bardzo prosze o interpretacje mojego nicka - brown sugar bo tribalbellydancer to przykrywka;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 brown sugar Cele: 3/48 Potrzeba doświadczania radości życia, bycia z ludźmi – radości. Realizacja duszy: 2/38 Osoba zgodna, wrażliwa, spokojna, sympatyczna. Wibracja duszy: 1/10 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. tribalbellydancer - Cele: 1/73 Potrzeba bycia liderem, indywidualistą – wytyczania ścieżki innym. Realizacja duszy: 7/52 Osoba zdystansowana do otoczenia, spokojna, mądra, obserwująca. Wibracja duszy: 3/21 Twórczość, potrzeba bycia w grupie – towarzystwie. Starasz się zyskać sympatię otoczenia. Łatwość nawiązywania kontaktów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monika66 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Ja tez prosze o interpretacje mojego nicka monika66 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euphoria*105 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 ja również poproszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 monika66 - Cele: 3/39 Potrzeba doświadczania radości życia, bycia z ludźmi – radości. Realizacja duszy: 2/11 Osoba zgodna, wrażliwa, spokojna, sympatyczna. Wibracja duszy: 7/16 Silna potrzeba spokoju, samotności. Potrzeba zdobywania wiedzy, zastanawiania się nad sensem istnienia. Cichy i spokojny intelektualista. euphoria*105 - Cele: 9/54 Potrzeba pomagania innym – życie dla innych. Realizacja duszy: 6/24 Osoba pełna ciepła, odpowiedzialna, obowiązkowa. Wibracja duszy: 6/24 Potrzeba komfortu i stwarzania ciepłej atmosfery rodzinnej. Dobry doradca. Duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beniek88 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 I ja bardzo bym prosił! Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tribalbellydancer Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 dziekuje... czyli tu tez potwierdza sie moja wibracja chrystusowa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Ja też bardzo poproszę o interpretację mojego nicka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 To ja również poproszę o interpretacje mojego nicku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktavia19 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Witaj - prosze o interpretacje mojego nicka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalana Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 no to ja tez sie zglaszam! prosze zinterpretuj i mojego nick´a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkrabeniek Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 ja też się dołączę do prośby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 wow beniek niezłego nicka sobie wybrałeś - Cele: 8/44 Potrzeba sprawowania władzy i osiągania celów materialistycznych. Realizacja duszy: 9/9 Osoba szczodra, usłużna, zaangażowana we wszystko, co robi. Wibracja duszy: 1/19 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. i tu jeszcze pojawia się 44 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Hmm, to i ja się zgłaszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 werona - Cele: 4/31 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka. Realizacja duszy: 1/19 Osoba przedsiębiorcza, nadzwyczaj aktywna. Odważna i oryginalna. Wibracja duszy: 3/12 Twórczość, potrzeba bycia w grupie – towarzystwie. Starasz się zyskać sympatię otoczenia. Łatwość nawiązywania kontaktów. Truskawka - Cele: 8/26 Potrzeba sprawowania władzy i osiągania celów materialistycznych. Realizacja duszy: 3/21 Osoba towarzyska, przyjacielska, pociągająca, komunikatywna. Wibracja duszy: 5/5 Potrzeba ruchu, przygody, podróży, zmian – doświadczania zmysłami. Droga – po najmniejszej linii oporu. Bardzo duża potrzeba wolności. heh władze już masz, ale tu należy jeszcze sprawdzić wibracje liczby 26 - nie jest obojętna oktavia19 - Cele: 8/35 Potrzeba sprawowania władzy i osiągania celów materialistycznych. Realizacja duszy: 8/8 Osoba niezależna, zorganizowana, ambitna, skuteczna. Wibracja duszy: 8/17 Potrzeba sukcesu i władzy. Zmysł do interesów. Umiejętność zdobywania środków do realizacji własnych planów. wow - same ósemki, ciekawe catalana - Cele: 8/17 Potrzeba sprawowania władzy i osiągania celów materialistycznych. Realizacja duszy: 4/13 Osoba poważna, stała, zrównoważona, zdyscyplinowana, lojalna, zapracowana. Wibracja duszy: 4/4 Silna potrzeba porządku i stabilizacji w życiu. Praktycyzm i duże zdyscyplinowanie. Motywacją jest praca sama w sobie. Niechęć do jakiegokolwiek ryzyka. i prześladuje cię 13 szkrabeniek - Cele: 4/13 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka. Realizacja duszy: 2/11 Osoba zgodna, wrażliwa, spokojna, sympatyczna. Wibracja duszy: 2/20 Potrzeba współpracy – podporządkowanie. Brak wiary we własne możliwości. Rola doradcy. Potrzeba dyplomatycznych rozwiązań. Duża potrzeba spokoju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 van - bardzo ciekawa interpretacja - Cele: 3/48 Potrzeba doświadczania radości życia, bycia z ludźmi – radości. Realizacja duszy: 6/33 Osoba pełna ciepła, odpowiedzialna, obowiązkowa. Wibracja duszy: 6/15 Potrzeba komfortu i stwarzania ciepłej atmosfery rodzinnej. Dobry doradca. Duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 A proszę jeszcze o interpretację mojego byłego nicku Killer003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizza Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Czy mógłbyś zinterpretować też mój nick? Z góry dziekuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 ja tez poprosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 killer003 - Cele: 7/34 Potrzeba samotności, kontaktu z przyrodą – marzenia i kontemplacji. Realizacja duszy: 8/17 Osoba niezależna, zorganizowana, ambitna, skuteczna. Wibracja duszy: 5/14 Potrzeba ruchu, przygody, podróży, zmian – doświadczania zmysłami. Droga – po najmniejszej linii oporu. Bardzo duża potrzeba wolności. drizza - Cele: 3/39 Potrzeba doświadczania radości życia, bycia z ludźmi – radości. Realizacja duszy: 2/11 Osoba zgodna, wrażliwa, spokojna, sympatyczna. Wibracja duszy: 1/10 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. sheina - Cele: 2/11 Potrzeba współpracy, otaczania się osobami ją wspierającymi. Realizacja duszy: 5/14 Osoba żywa, aktywna, rozproszona, magnetyczna – łatwość adaptacji. Wibracja duszy: 6/15 Potrzeba komfortu i stwarzania ciepłej atmosfery rodzinnej. Dobry doradca. Duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 a jesli czesto stosuje nick ettelie ? Głownie ten... ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 podobnie - Cele: 4/31 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka. Realizacja duszy: 7/7 Osoba zdystansowana do otoczenia, spokojna, mądra, obserwująca. Wibracja duszy: 6/24 Potrzeba komfortu i stwarzania ciepłej atmosfery rodzinnej. Dobry doradca. Duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 dzięki Ci bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeczownik Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 I ja proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 No no, jestem pod wrażeniem... sama prawdziwa prawda... Dziękuję bardzo:bukiet: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 rzeczownik - Cele: 6/60 Potrzeba stworzenia rodziny i życia dla niej, wywiązywania się z obowiązków. Realizacja duszy: 4/40 Osoba poważna, stała, zrównoważona, zdyscyplinowana, lojalna, zapracowana. Wibracja duszy: 2/20 Potrzeba współpracy – podporządkowanie. Brak wiary we własne możliwości. Rola doradcy. Potrzeba dyplomatycznych rozwiązań. Duża potrzeba spokoju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żaboolek Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 rowniez poprosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pat1308 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Ja też poproszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorous Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Jeśli można to ja też poprosze o interpretacje. Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 zaboolek - Cele: 6/33 Potrzeba stworzenia rodziny i życia dla niej, wywiązywania się z obowiązków. Realizacja duszy: 6/15 Osoba pełna ciepła, odpowiedzialna, obowiązkowa. Wibracja duszy: 9/18 Potrzeba nauczania innych. Umiejętność dzielenia się z innymi. Osoba szczodra i utalentowana. Misjonarz. Altruista. pat1308 - Cele: 4/22 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka. Realizacja duszy: 9/9 Osoba szczodra, usłużna, zaangażowana we wszystko, co robi. Wibracja duszy: 1/1 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. jaaga - Cele: 2/11 Potrzeba współpracy, otaczania się osobami ją wspierającymi. Realizacja duszy: 8/8 Osoba niezależna, zorganizowana, ambitna, skuteczna. Wibracja duszy: 3/3 Twórczość, potrzeba bycia w grupie – towarzystwie. Starasz się zyskać sympatię otoczenia. Łatwość nawiązywania kontaktów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorous Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Dziękuje ślicznie za interpretacje. Wszystko sie zgadza. Jestem pełna podziwu twoich zdolności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pat1308 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Bardzo dziękuję za interpretację. Zgadza się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeczownik Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Łał, dużo w tym prawdy xD Chyba strzeliłam w nick jak w dziesiątkę xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melodyjka Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 ja poprosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktavia19 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Dziekuje Ci Greg639 za interpretację mojego nicka- no powiem Ci szczerze , że jest w tym duzo prawdy :onajego_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agitta Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 czy moge rowniez prosic o interpretacje?pozdrowienia dla wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariolka19 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 (edited) ja też chętnie się dowiem:) Edited April 27, 2009 by mariolka19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ank Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Z tego co się orientuję to nick nie ma większego znaczenia, podobnie jak np. numer telefonu z którego korzystamy czy też adres e-mail. Wprawdzie zgodnie z numerologią każdy ciąg znaków, którymi się posługujemy ma wpływ na nas ale w tych wypadkach jest to tak mało istotne, że nie warto podchodzić to tego na serio a raczej traktować w ramach ciekawostki i ze znacznym przymrużeniem oka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asmic Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Poprosze o interpretacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam84 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 fajny temat ja też poproszę jeżeli można i pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizza Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 dziekuje:) az sie zdziwilam, ale sie zgadza;) bardzo dobra interpretacja:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 I ja, i ja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalana Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 to jest swietne, wielkie dzieki! na razie ¨raczkuje¨w tym temacie i sporo rzeczy musze jeszcze poszukac aby zrozumiec inne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 (edited) ank - gdyby Twój numer telefonu nie miał znaczenia to nikt nie mógłby sie do Ciebie dodzwonić - bo byłby schowany głęboko w szafie , podobnie z mailem i z nickiem - nasz nick przedstawia nas tutaj w wirtualnej rzeczywistości tak samo jak email - można rzec odpowiednik dowodu w rzeczywistości, tu na forum używasz nika zebra85 - a w rzeczywistości nikt nie będzie do CIEBIE W TEN SPOSÓB MÓWIŁ POWIE PO PROSTU zebra - na forum człowiek nie przejmuje sie tym co inni o nim sądzą tak bardzo jak w rzeczywistości, traktuje wszystkich jak obcych, jak się komuś cos nie spodoba to albo po prostu nie rozmawia z daną osobą lub na dany temat, albo wręcz przciwnie, wywołuje totalną wojne dopóki któs go nie zbanuje wybierając swojego nicka, korzystamy najczęściej z przekrecenia swojego imenia, nazwiska, ksywy używanej przez znajomych, daty urodzenia, albo cokolwiek co jest nam w jakiś sposób bliskie, nawet kilka przypadkowych liczb które przyjdą mi do głowy, świadczą o mnie czy o Tobie, bo to mój mózg je stworzył, który wytwarza wibracje charakterystyczne tylko dla mnie, jest na forum taki temat (chyba aury) gdzie odpowiadasz na pytania - typu "co byś zrobił gdyby" - forma odpowiedzi na te pytania również ukazuje jakąś część Ciebie ale faktem jest, że należy to traktować z przymrużeniem oka i jako zabawe Edited April 28, 2009 by greg639 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chru5T Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 chciałbym się dowiedzieć jak zinterpretujesz mój nick, z góry dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Greg dziękuje za interpretację mojego nicku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 no to hurtem melodyjka - Cele: 6/33 Potrzeba stworzenia rodziny i życia dla niej, wywiązywania się z obowiązków. Realizacja duszy: 3/21 Osoba towarzyska, przyjacielska, pociągająca, komunikatywna. Wibracja duszy: 3/12 Twórczość, potrzeba bycia w grupie – towarzystwie. Starasz się zyskać sympatię otoczenia. Łatwość nawiązywania kontaktów. agitta - Cele: 4/22 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka. Realizacja duszy: 2/11 Osoba zgodna, wrażliwa, spokojna, sympatyczna. Wibracja duszy: 2/11 Potrzeba współpracy – podporządkowanie. Brak wiary we własne możliwości. Rola doradcy. Potrzeba dyplomatycznych rozwiązań. Duża potrzeba spokoju. mariolka19 - Cele: 9/45 Potrzeba pomagania innym – życie dla innych. Realizacja duszy: 9/18 Osoba szczodra, usłużna, zaangażowana we wszystko, co robi. Wibracja duszy: 8/17 Potrzeba sukcesu i władzy. Zmysł do interesów. Umiejętność zdobywania środków do realizacji własnych planów. asmic - Cele: 9/18 Potrzeba pomagania innym – życie dla innych. Realizacja duszy: 8/8 Osoba niezależna, zorganizowana, ambitna, skuteczna. Wibracja duszy: 1/10 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. adam84 - Cele: 9/18 Potrzeba pomagania innym – życie dla innych. Realizacja duszy: 8/8 Osoba niezależna, zorganizowana, ambitna, skuteczna. Wibracja duszy: 2/2 Potrzeba współpracy – podporządkowanie. Brak wiary we własne możliwości. Rola doradcy. Potrzeba dyplomatycznych rozwiązań. Duża potrzeba spokoju. SEPHIRA :icon_smile2: - Cele: 4/40 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka. Realizacja duszy: 7/25 Osoba zdystansowana do otoczenia, spokojna, mądra, obserwująca. Wibracja duszy: 6/15 Potrzeba komfortu i stwarzania ciepłej atmosfery rodzinnej. Dobry doradca. Duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności. (według mnie się zgadza) :icon_smile2: zoska1977 - Cele: 6/42 Potrzeba stworzenia rodziny i życia dla niej, wywiązywania się z obowiązków. Realizacja duszy: 2/11 Osoba zgodna, wrażliwa, spokojna, sympatyczna. Wibracja duszy: 7/7 Silna potrzeba spokoju, samotności. Potrzeba zdobywania wiedzy, zastanawiania się nad sensem istnienia. Cichy i spokojny intelektualista. chru5t - Cele: 3/30 Potrzeba doświadczania radości życia, bycia z ludźmi – radości. Realizacja duszy: 4/22 Osoba poważna, stała, zrównoważona, zdyscyplinowana, lojalna, zapracowana. Wibracja duszy: 3/3 Twórczość, potrzeba bycia w grupie – towarzystwie. Starasz się zyskać sympatię otoczenia. Łatwość nawiązywania kontaktów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 SEPHIRA -Cele: 4/40 Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka. Realizacja duszy: 7/25 Osoba zdystansowana do otoczenia, spokojna, mądra, obserwująca. Wibracja duszy: 6/15 Potrzeba komfortu i stwarzania ciepłej atmosfery rodzinnej. Dobry doradca. Duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności. (według mnie się zgadza) Bardzo dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam84 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 adam84 - Cele: 9/18 Potrzeba pomagania innym – życie dla innych. Realizacja duszy: 8/8 Osoba niezależna, zorganizowana, ambitna, skuteczna. Wibracja duszy: 2/2 Potrzeba współpracy – podporządkowanie. Brak wiary we własne możliwości. Rola doradcy. Potrzeba dyplomatycznych rozwiązań. Duża potrzeba spokoju. dzięki bardzo, chociaż sprawdza się tak pół na pół, pozdrawiam :_kwadr: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariolka19 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 bardzo dziękuję. można powiedzieć, że się zgadza:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<3> Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 ohoho,to ja też poproszę o ile czasu Ci wystarczy;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 yhmmm a cóżby Ci mogło wyjść Cele: 3/3 Potrzeba doświadczania radości życia, bycia z ludźmi – radości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<3> Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 wiem,wiem ale dzięki;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikita77 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Witam! Ja też jestem ciekawa co mówi mój nick. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 nikita - Cele: 6/42 Potrzeba stworzenia rodziny i życia dla niej, wywiązywania się z obowiązków. Realizacja duszy: 9/9 Osoba szczodra, usłużna, zaangażowana we wszystko, co robi. Wibracja duszy: 1/19 Potrzeba prowadzenia innych, zarządzania, organizowania. Potrzeba sukcesu i posiadania środków – aby go osiągnąć. Silna wola. Duża ambicja. Wiara w siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikita77 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Bardzo dziękuję za interpretację. w sumie wszystko się zgadza:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Engelheart Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 witam i prosze o opis mojego nicku:).....z gory dziekuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts