Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja tez poprosze , jestem ciekawa czego sie dowiem ....

oczywiście traktujemy temacik z lekkim przymrużeniem oka ;)

Wibracja Duszy: 9 – Potrzeba nauczania innych. Umiejętność dzielenia się z innymi. Osoba szczodra i utalentowana. Misjonarz. Altruista.

Realizacja Duszy: 4 – Osoba poważna, stała, zrównoważona, zdyscyplinowana, lojalna, zapracowana.

Cele: 4 – Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka.

Napisano

Dzieki wielkie. Oko przymruzylam ale.... sporo sie zgaqdza.

oczywiście traktujemy temacik z lekkim przymrużeniem oka ;)

Wibracja Duszy: 9 – Potrzeba nauczania innych. Umiejętność dzielenia się z innymi. Osoba szczodra i utalentowana. Misjonarz. Altruista.

Realizacja Duszy: 4 – Osoba poważna, stała, zrównoważona, zdyscyplinowana, lojalna, zapracowana.

Cele: 4 – Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka.

Napisano
Wibracja Duszy:4 – Silna potrzeba porządku i stabilizacji w życiu. Praktycyzm i duże zdyscyplinowanie. Motywacją jest praca sama w sobie. Niechęć do jakiegokolwiek ryzyka.

Realizacja Duszy:9 – Osoba szczodra, usłużna, zaangażowana we wszystko, co robi.

Cele:4 – Potrzeba stabilizacji życiowej – uporządkowania i żadnego ryzyka.

trochę no no sprawdza a nick to na chibcika/tymczasowy na forum-a aktualnie szukam stabilizacji i pewności żeby tworzyć i otworzyć się na nowy.

Dziękuję;)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam serdecznie

jestem tu nowa, jeżeli mogę prosic o interpretacje mojego ?

dziekuję:)

Napisano

Ja również poproszę o interpretację mojego nicka :)

Pozdrawiam

Napisano

I ja będe wdzięczna. Choć.. a może właśnie dlatego, że żadnej zadumy "przed" nie było...

Napisano

he he :_haha: jestem bardzo ciekawa co moim nicku powiecie ;)pscóła (od pszczółki, w szkole mówili na mnie Maja od pszczółki Mai :wesoly:)

Gość lusjana
Napisano (edytowane)
he he :_haha: jestem bardzo ciekawa co moim nicku powiecie ;)pscóła (od pszczółki, w szkole mówili na mnie Maja od pszczółki Mai :wesoly:)

Liczba Duszy - 7

Człowiek, którego Liczba Duszy rezonuje z Liczbą Równości, w najgłębszych pokładach swej istoty dąży do znalezienia równowagi psychicznej i umysłowej, doskonałej harmonii wewnętrznej, wyrażającej się wielkim spokojem, mądrością, ale również zdrowymi, pogodnymi relacjami uczuciowymi. Ich intensywność kontrastuje jednak ze spokojem wewnętrznym, do którego dąży Siódemka.

Realizacja Intymna -5/14

Wolność, zmiana. Osoba żywa, aktywna, rozproszona, magnetyczna, posiadająca

dużą zdolność do adaptacji.

Dług Karmiczny 14 - wyraża pojęcie wolności i gotowość spotkania ze sferą nadzmysłową. Oznacza ona, że w poprzednich wcieleniach nadużywaliśmy wolności, sprawiając cierpienie innym. Ufaliśmy wyłącznie zmysłom fizycznym, zaspokajając je bez umiaru poprzez seks, narkotyki, alkohol i inne używki. W obecnym życiu trzeba będzie akceptować te aspekty rzeczywistości, które nie poddają się poznaniu zmysłowemu, oraz uczyć się korzystać z wolności tak, aby nie naruszać terytorium innych.

Jeśli jest podliczbą:

Liczby Realizacji Intymnej może oznaczać bolesne straty (osób w rodzinie, domu, miłości, statusu społecznego). Nie umiesz zaakceptować zobowiązań, rutyny, rytmu życia wokół ciebie. Przywołasz więc takie doświadczenia, które zmuszą cię do zwolnienia tempa i zastanowienia się nad istnieniem innego wymiaru rzeczywistości.

Liczba Ekspresji - 3

Osoby, których Liczba Ekspresji odpowiada Liczbie Twórczości, wyróżniają się bogactwem środków, metod i narzędzi, za pomocą których przekładają na język słów lub czynów swoje pragnienia, intencje, poglądy i uczucia. W jakimś sensie można powiedzieć, że są w stanie odwołać się do wszelkich możliwych i wyobrażalnych form ekspresji, ale również do ich zmiany, w razie potrzeby, z chwilą gdy przestaną one wyrażać ściśle to czym dana osoba żyje, jej emocje i drogę poszukiwań lub gdy znajdzie ona środki ekspresji jeszcze bardziej adekwatne.

liter w nicku - 6

miłość, sztuka, odpowiedzialność, egoizm

wibracja całego nicku - 21

powodzenie, szczęście, w tarocie 21 symbolizuje pozytywna karta Świat, gdzieś czytałam też, że 21 to liczba dewiacji :)

Edytowane przez lusjana
Napisano (edytowane)

dziękuję, no nieźle ;) ale wiadomo to tylko nick, na różnych forach różnych nicków używamy. W piramidce wyszedł mi dług karmiczny 16, a u męża właśnie 14 i powiem szczerze, że tamte mi bardziej do nas pasują ;) Najbardziej podoba mi się ta 21 i tego się trzymajmy :chytry_na: (no poza tą dewiacją tfu, tfu :lol_na:)

Edytowane przez pscóła
Gość lusjana
Napisano (edytowane)
lusjana mozesz ogarnosc moj nick? CessPablos ;]

bardzo proszę :)

Liczba Duszy - 3

Osoba, której Liczba Duszy posiada wibrację Liczby Twórczości, jest niezwykle wrażliwa na piękno, estetykę i harmonię barw i form. Często dysponuje potencjałem twórczym i zdolnościami artystycznymi. Pomysłowość i nowatorski duch skłaniają ją do poszukiwań w życiu tego co daje przyjemność, radość, szczęście; lubi wzruszać, czarować, marzyć, wzbudzać podziw.

Realizacja Intymna - 9

Człowiek, którego osobowość współbrzmi z Liczbą Umysłu, dąży do tego, by przekuć swoje ideały, przekonania i pomysły w czyn. Lubi przygody, badania, eksperymenty, nie będąc przy tym obojętnym na komfort materialny i moralny. Sprawia wrażenie Idealisty lub człowieka, który szuka ideałów. Potrzebny mu jest cel w życiu, siła napędowa. Jednocześnie jednak z dużą zręcznością potrafi osiągnąć wszystko, co mu potrzebne do życia i rozwoju; w tym świetle zaskakuje jego niekłamany idealizm.

Liczba Ekspresji - 3 (to samo co u Pscóły - post wyżej)

liter w nicku - 10

odnowa, początek, nowy cykl, dynamizm, siła przebicia, moc (zero przy cyfrze, okrągła liczba to dar, wzmacnia pozytywne cechy danej liczby)

wibracja całego nicku - 30

twórczość, komunikacja, wymiana energii, pozytywna energia, kreatywność

Edytowane przez lusjana
Gość lusjana
Napisano
ja również proszę :)

proszę

Liczba Duszy 3

Osoba, której Liczba Duszy posiada wibrację Liczby Twórczości, jest niezwykle wrażliwa na piękno, estetykę i harmonię barw i form. Często dysponuje potencjałem twórczym i zdolnościami artystycznymi. Pomysłowość i nowatorski duch skłaniają ją do poszukiwań w życiu tego co daje przyjemność, radość, szczęście; lubi wzruszać, czarować, marzyć, wzbudzać podziw.

Realizacja Intymna 2/11

Człowiek, którego osobowość odzwierciedla cechy Liczby Prawdy, obdarzony jest szczególnie ambitna, naturą. Ma przemożną potrzebę wybicia się, wspięcia na wierzchołek drabiny społecznej, zdobycia poklasku, uznania, szacunku. Przede wszystkim ce****e go wrodzone poczucie hierarchii i porządku, jest uparty, lecz zdyscyplinowany, lojalny i uczciwy. W przypadku jedenastki można mówić o prawdziwym powołaniu gdyż czuje on, że ciążą na nim ważne zadania, szlachetna misja lub poważne obowiązki.

Liczba Mistrzowska 11 - wskazuje na uduchowienie, humanitaryzm, inspirację, drogę do mistrzostwa. Nie sprzyja sferze materialnej i karierze. Zapewnia jednak moc i odwagę. Pomaga w odnoszeniu sukcesów, zdobywaniu uznania i sławy. Przy realizacji negatywnej przynosi drogę Dwójki, obciążoną biedą i goryczą zmarnowanych szans. Trzeba pracować z egocentryzmem i narcyzmem, rozwijać intuicję i wyższą inteligencję (wyższy stan świadomości). Skłania do "wysokich lotów" i pracy nad zakorzenieniem się w rzeczywistości, do zasiania marzeń w żyznej glebie. Zapowiada: w sensie pozytywnym: sukcesy, uznanie, miłość, oryginalność, dążenie do władzy; w sensie negatywnym: klęski, napięcia nerwowe, trudne stany emocjonalne, wahania, melancholię, skłonność do rozpaczy. Aby to przezwyciężać, trzeba dzielić się swą wiedzą wewnętrzną i oświeceniem.

Liczba Ekspresji 5

Osoba, której Liczba Ekspresji ma wibrację Liczby Wolności, często bywa urocza, miła i atrakcyjna, wręcz uwodzicielska. Przyciąga spojrzenia pełne podziwu, choć niekoniecznie sympatię otoczenia. Potrzebuje czuć się kochaną i podziwianą, co popycha ją do przesady, ekstrawagancji, z którą zresztą jest jej do twarzy, gdyż owo zachowanie na pokaz, pewna płytkość i zdawkowość szokują i niepokoją ludzi, których Piątka spotyka na swojej drodze.

liter w nicku - 6

miłość, sztuka, odpowiedzialność, egoizm

wibracja nicku - 23

szczęście, protekcja, ochrona niebios, sukces, uznanie, niespodzianki, powodzenie, przychylność, poczucie wolności

Pozdrawiam;)

• 2 miesiące temu...
Napisano

ja też bym poprosił, tylko z tym nickiem co mam tutaj na forum się nie utożsamiam, więc proszę PW a odpiszę z moim głównym i ew. dodatkowymi :)

Napisano

Ja bym także prosił o interpretację nicku, ale nie tego z forum. Nick, o który proszę, a którego najczęściej używam, to Gorok. Lecz, jeśli nie byłby to duży problem, to interpretacja nicku forumowego także byłaby miła. Dziękuję.

Gość paulinqa123
Napisano

i ja również ustawiam się w kolejce ;D śłicznie poproszę