Skocz do zawartości

Bardzo dziwne połączenie snów z rzeczywistością - proszę o wytłumaczenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A więc tak, pierwszej nocy miałem sen, w którym zerwała ze mną moja dziewczyna, następnie wróciła do mnie moja pierwsza miłość i mój pierwszy poważniejszy wróg. Rozwinięcie mniej-więcej takie, jestem z moją bardzo byłą, chodzimy sobie po dworze kulturalnie za rękę i robimy inne rzeczy, wchodzimy do sklepu, postanowiłem poczekać przy wejściu. Spotykam wroga i zaczynam się z nim kłócić, jest we mnie tyle agresji, że dosłownie zjadłbym go, kłócimy się ostro, krzycząc mu prosto w twarz, co raz bardziej się do niego zbliżam, on się oddala - kłótnia po mojej stronie. Gdy już dostaje totalnej nerwicy, on mnie złapał rękami, ja zacisnąłem pięści, nagle ochroniarz nas rozdziela. Wraca do mnie tamta dziewczyna i wychodzimy. Robi dla mnie wszystko, co ja robiłem kiedyś dla niej, przychodzi do mnie, przytula się i tym podobne. Lecz sęk w tym, że za niedługo jedzie do Anglii, a nagle pojawia się informacja, że moja teraźniejsza miłość, chce do mnie wrócić i czuję zakłopotanie, nie wiem co zrobić.

Poza snem:

Wstaję rano i idę do szkoły, cały dzień mam smutne myśli, czuję, że coś jest nie tak. Wszyscy trochę inaczej się zachowują. Jadąc ze szkoły w autobusie, wyobrażam sobie sytuacje, co by było gdyby ona ze mną zerwała. Coraz bardziej mi ta myśl rozpycha się w głowie. Przychodzę do domu, jem coś i po chwili włączam komputer, gg... Tutaj wiadomość, że to się stało 'za szybko' i w ogóle, że przeprasza i musi to sobie na spokojnie przemyśleć... Całą resztę dnia byłem zamulony, smutny i wszystko co z tym związane, nie wiedziałem co ze sobą zrobić, naprawdę mnie to bolało. Pod koniec dnia, w rozmowie z jedną osobą dostaję coś pt' "mowia ze podczas spania umysl rano wie jak rozwiązc problem ...", idę spać.

Następny sen:

Zbiorowisko u mnie, tydzień temu miałem urodziny i podobnie to wyglądało. Wchodzę do dużego pokoju, słyszę tekst 'Kurde, temu się podoba, temu się podoba, temu i temu też... Macie przeje...'. Zorientowałem się, że chodzi o moją dziewczynę, lecz w śnie wiedziałem, że nie jestem już z nią. Siedzę na fotelu, rozłożenie siedzeń wygląda u mnie tak: pod ścianą łóżko, prostopadle do łóżka, trochę za nim dwa fotele. Siedzę na fotelu, ona na łóżku, jeden z moich kolegów dosłownie się na niej kładzie, daje swoją głowę na nią. Ona się odchyla w drugą stronę, jakby tego nie chciała i patrzy się na mnie. Ja wyciągam rękę i kładę na jej kolanie delikatnie głaszcząc w celu 'zawołania' jej do mnie, ona wzięła kolano zrzucając moją dłoń i kiwając głową 'nie'. Wtedy ja wstałem i poszedłem do swojego pokoju i się położyłem. Na tym sen się skończył, dodam fakt, że byłem w tym momencie bardzo załamany i prawię płakałem.

Dzisiaj: Budzę się, godzina 7:00.

Moje pytanie, co mnie czeka? Co te sny mogą oznaczać? Jest jeszcze szansa, że będzie dobrze? :_smutny:

Napisano

Nie wiem, czy odświeżanie tego jest wbrew regułom, ale jest to naprawdę dla mnie ważne i chciałbym się dowiedzieć...

Napisano

Lilconfused

Odświerzanie nie jest w brew regulaminowi, wiec spokojnie.... bylebyś nie powielał tych samych postów :okok:

Co do snu - wydaje mi sie że wszystkich chodzi o to ze wciąż przeżywasz Wasze rozstanie i to w jaki sposób sie ono rozegrało, z jakiego powodu - sen odreagowujacy przeszłe wydażenia z akcentem na uczucie bólu i smutku... jakbys podswiadomie przezywał wszystko od nowa.. takie sny czesto sie pojawiaja u osób zranionych czy odrzuconych

Napisano

Niestety winteer ma racje. To wszystko siedzi w naszej glowie. Najgorsze obawy moga nam sie snic tak samo jak i te wydarzenia, ktore juz mialy miejsce i byly przykre. Czasem zmieniaja sie troche okolicznosci bo wiadomo, ze w snie roznie to bywa..A w sprawach sercowych jest na ogol tak, ze jak juz sie z nimi uporamy w rzeczywostosci, lubia wracac w snach i o sobie przypominac:(

Trzymaj sie confu:)

Napisano

A motyw pierwszej miłości i pierwszego wroga ma jakieś specjalne znaczenie tutaj?

Lub to, że ta osoba, będzie chciała do mnie wrócić?

Napisano

Moim zdaniem to, ze bedzie chciala wrocic to Twoja fantazja i dlatego sie snilo. Ale poczekaj i zobaczysz sam. Nie da sie wszystkiego odrazu powiedziec. Zycie to zycie, hipotezy to osobna sprawa.

Napisano

Sęk w tym, że ten sen miałem dzień przed tym, jak ona ze mną zerwała...

Dlatego to jest dla mnie dziwne...

Napisano

Więc, co o tym sądzicie? Doradzicie mi coś jeszcze?

Napisano

Ja również doznaje czasami powiązania między snem a rzeczywistością. Może podświadomość ostrzegała cię przed tym faktem. Nie chodzi tu o jakieś nadprzyrodzone moce, że przepowiedziała przyszłość, heh. Chodzi o to, że może w podświadomości przeczuwałeś już, że coś takiego się wydarzy. Może ostatnie czasy wyrażała mniej zainteresowania twoją osobą?

Napisano
Może ostatnie czasy wyrażała mniej zainteresowania twoją osobą?

Zakochałem się w niej już dawno, jak i również wiedziałem, że jej się też podobam. Ostatecznie byliśmy przez 6 dni razem i na tym się skończyło właśnie.

Sam już nie wiem co o tym myśleć, stąd mój nick...

Napisano
Zakochałem się w niej już dawno, jak i również wiedziałem, że jej się też podobam. Ostatecznie byliśmy przez 6 dni razem i na tym się skończyło właśnie.

Sam już nie wiem co o tym myśleć, stąd mój nick...

6 dni? I sie skonczylo? Heh.. A 6 dni to w ogole jest jakis zwiazek? Ciesz sie, ze nie 6 lat choćby.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...