Remix1121 Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Często mam sny, które się sprawdzają lecz zastanawiam się czy ten sprawdzi się także. Pamiętam wiele szczegółów z tego snu. Zacznę może od krótkiej historii która wyjaśni częściowo moją sytuacje. Ten sen miałem ok 1,5 miesiąca temu kiedy byłem z inną dziewczyną. Śniło mi się, że jestem w jakimś miasteczku, chodzę z koleżanką i zachowujemy się jak para. Było słonecznie, śmialiśmy się, było sporo osób dookoła. Po obudzeniu się miałem w głowie tylko miesiąc lipiec i ten sen. Miesiąc temu zerwałem z dziewczyną (przyczyn nie będę opisywał, bo to dość trudne ) Okazało się, że jestem bardzo bliskim kolegą tej koleżanki. Zupełnie przez przypadek. Chciałbym poznać opinię innych. Miałem często sprawdzające się sny ale nie w tak ważnych sprawach. Przepraszam jeśli pisałem chaotycznie. Sam po prostu nie wiem co mam myśleć. A i chciałbym dodać, że jestem umówiony na spotkanie z koleżanką w lipcu. Błagam o pomoc. Cytuj
OazaSpokoju Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Wybacz, ale o ile możemy ci sugerować interpretację, to nikt nie jest wszechwiedzący i nie odpowie ci na pytanie, czy ten konkretny sen się sprawdzi. Poza tym, czy chcesz w ogóle być z nią parą? Cytuj
Remix1121 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Napisano 30 Czerwca 2014 Dawniej na tą osobę nie zwracałem uwagi. W tym momencie myślę, że chciałbym być z tą dziewczyną. Wiem, że nikt nie jest wszechwiedzący. Pytam, gdyż nie jestem w danym temacie osobą znającą się na tym. Cytuj
OazaSpokoju Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Zapewniam cię, że w tym temacie nikt się nie będzie znał lepiej od ciebie. W końcu to twoje sny się sprawdzają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi