mario_fun Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 Miałem ostatnio dziwny sen i nie wiem jak go zinterpretowć, dlatego proszę o pomoc: Jakaś kobieta, której nie znam, dała mi do zjedzenia dużą, wędzoną rybę, zjadłem trochę tej ryby i wcale jej nie ubyło i oglądałem ją trzymając w rękach. 2 wielkie akwaria o podstawie 1,5 metra na 3 metry , wypełnione wodą, rybami i owocami morza(krewetki, itp). Stały obok siebie i ktoś mi powiedział, że są to akwaria hodowlane, a nad akwariami było bardzo mocne oświetlenie, światło było bardzo silne. Sen był krótki ale bardzo wyrażny !!!
Gość winteer Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 mario_fun Wygląda na to że ryba odzwierciedla jakąś intratna proposycję, jakby chodziło o regularne zyski (nawet jeśli zjadasz to jej nie ubywa) Mozliwe że chodzi o jakiś dochorowy interes (hodowla) z możliwością mnożenia dochodów. Problem polega na tym że do końca nie wiadomo czy chodzi o Twoje marzenia czy juz taka sytuacja ma miejsce.
mario_fun Napisano 12 Października 2009 Autor Napisano 12 Października 2009 Obecn sytuacja jest taka, że chcę sprzedać część mojej ziemi i nie moge znależć kupca...
Rekomendowane odpowiedzi