slavito Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Witam śniło mi się, że byłam u dentysty i plombował mi ząb i Nie czułam bólu Później oglądałam zęby w lustrze i były ładne śnieżnobiałe. Przy czym dentystką, która dokonywała plombowania była kobieta, która na jawie jest moją fryzjerką. Co może oznaczać ten sen? Jestem trochę spanikowana. Pozdrawiam serdecznie
slavito Napisano 7 Marca 2010 Autor Napisano 7 Marca 2010 Ja wam opowiem co się stało po tym śnie. Szef spadł z drabiny z wysokości 2 metrów. Uderzył plecami w metalowy słup. Wszystko działo się na moich oczach. Drabina upadła dosłownie w odległości dwóch metrów ode mnie. Szef wyszedł praktycznie bez szwanku. Ma tylko zwichnięty staw skokowy i ogólne potłuczenia.
Sephira Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 slavito, ten sen i wypadek szefa nie mają absolutnie żadnego związku Sen mówi ogólnie o tym, że ogólną poprawę może przynieść Ci skupienie się na jednym aspekcie, który jest w jakiś sposób wadliwy (ząb wymagający zaplombowania).
Rekomendowane odpowiedzi