Jump to content

Długie włosy - często powtarzający się sen

laratornado

Recommended Posts

Rok temu scielam włosy, które chodowalam całe życie i niedawno znów postanowiłam zapuścić.

Nie wiem czy to ma jakiś związek z często powtarzajacym się snem.

Często widzę w nim siebie o długich włosach- moich. Są zdrowe i piękne, a w śnie z reguły jestem dzięki nim kimś ważnym, znanym czy lubianym, i często przeżywam ciekawe przygody (niczym z filmów o amerykańskich nastolatkach).

Jakaś interpretacja? ;)

Szkoda, że nie napisałaś jakie przygody, bo może one miałyby większe znaczenie niż te włosy :)

W każdym bądź razie po tym co napisałaś wnioskuję, że w czasie gdy miałaś długie włosy dużo ludzi zwracało uwagę na nie, a nie na Twoją osobowość czy charakter.

To one były tym "punktem" przyciągającym ludzkie spojrzenia.

Może poprostu od czasu gdy ich obcięłaś już nie odczuwasz takiego zainteresowania swoją osobą jak wcześniej ?

Niee... Te dlugie miały naprawdę ciemny blond, moje krótkie włosy są teraz platynowe- jak we śnie. I platyna jest jednak przyciągającym wzrok kolorem ;)

A przygody są raczej nieistotne, no rzadko kiedy są jakieś.. wyraźniejsze.

Ale tak czy siak: dzięki!

Włosy mówią o tym, jak działamy na innych - chodzi tu o nasz magnetyzm, przyciąganie, emanowanie atrakcyjnością, seksualnością.

Włosy są symbolem naszej atrakcyjności, stymulują wyobraźnię.

Prawdopodobnie jesteś pociągającą kobietą i często odczuwasz to na jawie, a szczególnie mocno w snach, który towarzyszą danemu dniu.